Προς το περιεχόμενο

Ryse: Son of Rome [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ισχύει,αλλά είναι σα τα φόρουμς.Αλλιώς δεν θα υπήρχανε..

μια ιδέα την θέλω από metacritic πάντα,αλλά όχι με 54 ψήφους μόνο

γιατί τόσο κάτω; :o

Γιατί είναι επαναλαμβανόμενο μέχρι αηδίας και το ΑΙ είναι ηλίθιο από ότι λένε.Με λίγα λόγια, αν δεν είχε τα γραφικά, θα 'παιρνε κάνα 30/100..

• Απαντ. 667
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως για να μιλάτε δέκα σελίδες μόνο για τα γραφικά από gameplay πρέπει να είναι για τα μπάζα..

το gameplay είναι κακό, δεν είναι (παν)εύκολο το παιχνίδι όπως ειπώθηκε από κάποιον πριν, ίσα ίσα μπορεί να γίνει και πολύ ζόρικο υπό συνθήκες , είναι απλά κακό και σίγουρα αδιάφορο 

γενικά οι δημιουργοί πρέπει να κάθισαν να ασχοληθούν με το gameplay το πολύ μια μέρα 

Δημοσ.

ισχύει,αλλά είναι σα τα φόρουμς.Αλλιώς δεν θα υπήρχανε..

μια ιδέα την θέλω από metacritic πάντα,αλλά όχι με 54 ψήφους μόνο

γιατί τόσο κάτω; :o

Ενταξει εγω ποτε δεν βασιζομαι στις κριτικες αλλων, γιατι εχω και περιεργα γουστα και μου αρεσει να εχω παντα προσωπικη αποψη για να εκφερω γνωμη.

Απο εκει και περα το metacritic με τοση πιτσιρικαρια και butthurts που κυκλοφορουν για εμενα κανει την βαθμολογια ανουσια.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί είναι επαναλαμβανόμενο μέχρι αηδίας και το ΑΙ είναι ηλίθιο από ότι λένε.Με λίγα λόγια, αν δεν είχε τα γραφικά, θα 'παιρνε κάνα 30/100..

oh my my..τόσο χάλια; :-(

να μην ασχοληθώ μαζί του δηλαδή;

ή παίζει κανα patch που θα τα φτιάξουν;

Δημοσ.

το gameplay είναι κακό, δεν είναι εύκολο το παιχνίδι όπως ειπώθηκε από κάποιον πριν, ίσα ίσα μπορεί να γίνει πολύ ζόρικο , είναι απλά κακό και σίγουρα αδιάφορο

Εμενα μου φανηκε ευκολο, τωρα τι να πω... Παντως το gameplay ειναι απο τα πιο αθλια που εχω δει. Δεν ξερω γιατι, ισως επειδη εχω θεσει τον πηχη ψηλα επειδη εχω παιξει τα god of war, δεν ξερω...Παντως μαπα το καρπουζι...Μονο για τα γραφικα το βαζεις ετσι σαν benchmark, τιποτα αλλο..

Δημοσ.

Εγώ μια φορά για τα γραφικά του και μόνο θα το παίξω, τώρα από 'κει και πέρα θα ποστάρω τις εντυπώσεις μου και όσον αφορά το gameplay όταν το τελειώσω.

Δημοσ.

oh my my..τόσο χάλια; :-(

να μην ασχοληθώ μαζί του δηλαδή;

ή παίζει κανα patch που θα τα φτιάξουν;

To patch τι φτιαξει? Να αλλαξει το story η ολο το παιχνιδι γενικως? :P Βαλτο απλα μην εχεις high expectations.. 

Δημοσ.

Εμενα μου φανηκε ευκολο, τωρα τι να πω... Παντως το gameplay ειναι απο τα πιο αθλια που εχω δει. Δεν ξερω γιατι, ισως επειδη εχω θεσει τον πηχη ψηλα επειδη εχω παιξει τα god of war, δεν ξερω...Παντως μαπα το καρπουζι...Μονο για τα γραφικα το βαζεις ετσι σαν benchmark, τιποτα αλλο..

γενικά είναι  εύκολο, απλά λέω ότι μπορεί να γίνει και δύσκολο 

και σε σχέση με το μέσο όρο των παιχνιδιών που κυκλοφορούν σήμερα δε το λες και το πλέον εύκολο (πχ οι μάχες στο ac είναι πολύ πιο εύκολες) , παρότι το gameplay αφορά 2-3 πράγματα και είναι επαναλαμβανόμενο μέχρι ξεράσματος

απλά είναι πολύ κακό, το γιατί είναι κακό το καταλαβαίνουμε όλοι, δε χρειάζεται ανάλση 

πρώτα από όλα (ας αναφέρουμε κάποια βασικά πράγματα να λύσουμε την απορία σε όσους δε το 'χουν παίξει) το ότι στα executions μπορείς να πατάς λάθος πράγματα και παρόλα αυτά να μην υπάρχει καμιά διαφορά, ή το ότι το σύστημα αναβάθμισης δεν έχει κανένα απολύτως νόημα φτάνουν να το κάνουν να έχει πιο ανούσιο gameplay και από παιχνίδι σε android/ios 

χρειάζεται να πούμε κι άλλα; 

ευτυχώς που είναι παιχνίδι του 5ωρου και ευτυχώς που έχει ωραία γραφικά, αλλιώς δε θα μιλούσαμε καν για αυτό

το επόμενο σκ θα δεις ότι το thread θα εγκαταλειφθεί, κανείς δε θα ασχολείται

Δημοσ.

Το παιχνίδι έχει μετριότατη βαθμολογία γιατί πολύ απλά είναι μετριότατο, όπως μας έχει συνηθίσει η Crytek στα τελευταία της παιχνίδια. Αυτή τη φορά όμως είναι ακόμα πιό κάτω από κάθε άλλη φορά. Όταν τα λέγαμε στο XBOX1 section, μας έλεγαν biased επειδή δεν κυκλοφόρησε τότε στο PC.

Βέβαια πάντα θα υπάρχει κάποιος p3tran που θα αποδώσει τις χαμηλές βαθμολογίες οπουδήποτε αλλού εκτός από το ίδιο το παιχνίδι....

Συμφέροντα, εσκεμμένο θάψιμο κλπ κλπ....

Ή θα βγεί κάποιος να μας πεί ότι δεν καταλαβαίνεται πόσο χάλια είναι το gameplay από τα videos. Πρέπει σώνει και καλά να το παίξουμε και να το τερματίσουμε για να έχουμε άποψη.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι το παιχνίδι αυτό είναι ένα techdemo και τίποτα περισσότερο, το οποίο αξίζει το πολύ 5 ευρώ σε κάποια προσφορά.

Όποιος πιστεύει ότι αξίζει 30 ευρώ ας σηκώσει το χέρι..

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι σαν να λες σε σινεφιλ πηγαινε να δεις ενα blockbuster και να περιμενεις να σου δωσει καλη βαθμολογια για το σεναριο και το καστ..

FFS δηλαδη, ενα παιχνιδι hack & slash ειναι οχι το Fallout και το WoW.. Anyway.. Each entitled to his opinion.. I guess.

Δημοσ.

@panther

ακριβώς, ήμασταν κομπλεξικοί όταν κράζαμε τέτοια "exclusives" που δεν έχουμε στο pc.. χεστήκαμε ειλικρινά

για κάνα gta ή last of us ναι να κλάψω και να κλάψω με μαύρο δάκρυ, αλλά για τέτοια παιχνίδια δεν αξίζει το κόπο.. χαρισμά τους

εγώ είμαι ανένδοτος ότι τα καλά exclusives που χάνουμε από κάθε κονσόλα αν παίζουμε αποκλειστικά σε pc δεν είναι ποτέ πάνω από 10, αλλά είμαι κι εγώ κομπλεξικός και ζηλεύω επειδή δεν πάω πλέον να πετάξω τα λεφτά μου σε ανάπηρα μηχάκια για να παίζω βλακείες τις οποίες θα χρυσοπληρώνω κι από πάνω

Ειναι σαν να λες σε σινεφιλ πηγαινε να δεις ενα blockbuster και να περιμενεις να σου δωσει καλη βαθμολογια για το σεναριο και το καστ..

FFS δηλαδη, ενα παιχνιδι hack & slash ειναι οχι το Fallout και το WoW.. Anyway.. Each entitled to his opinion.. I guess.

μωρέ καλά τα λες, απλά εδώ δε μιλάμε καν για ένα blockbuster, εδώ μιλάμε για ταινία παπακαλιάτη :lol: 

• Like 1
Δημοσ.

[butthurt mode on]Tελικα παιδια sorry αλλα καποιες φορες εχουν δικιο οι χρηστες κονσολων..Το προβλημα δεν κρυβεται πισω απο ενα παιχνιδι αλλου ειναι αλλα οκ, δεν εχω και την διαθεση να το συζητησω.. [/butthurt mode off]

Δημοσ.

έχε όποια άποψη θες, αλλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι είχαν γίνει τεράστιες αντιπαραθέσεις και προσπαθούσαν να κάνουν το άσπρο μαύρο κάποιοι

το ryse ήταν προφανές ότι ήταν κακό παιχνίδι, αλλά όχι! έπρεπε να το παίξουμε για να καταλάβουμε γιατί δε μπορούσαμε διαφορετικά

ε λοιπόν το παίξαμε (και εγώ ειλικρινά ευχόμουν πολύ να κάνω λάθος, γιατί δε γουστάρω  να χάνω και το χρόνο μου ), αλλά τελικά αυτό που βλέπαμε από τα βίντεο αυτό ισχύει και στη πραγματικότητα και μάλιστα ακόμα χειρότερα από ότι περιμέναμε (ή από ότι το περίμενα εγώ τουλάχιστον)

το πρόβλημα είναι αλλού όντως, στο ότι δεν είμαστε ηλίθιοι 

ας έχει ο καθένας τα γούστα του και ας επιλέγει τη πλατφόρμα του για τους δικούς του λόγους

αλλά μη προσπαθεί να βγάλει τους άλλους χαζούς με επιχειρημάτα σαν το ryse 

Δημοσ.

και εμενα μου αρεσει αρκετα...το ποιο ενοχλητικο μερος ειναι ισως το οτι πολεμας τις ιδιες φατσες συνεχεια αλλα χωρις μεγαλες προσδοκιες απο εμενα σε συνδιασμο με τα γραφικα μου φαινετε μια χαρα το παιχνιδι....

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...