Προς το περιεχόμενο

Ryse: Son of Rome [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 667
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aυτο που ποσταρα το δοκιμασες? Σου φανηκε εντονη η διαφορα να φανταστω? Το πρωτο οντως ηταν μαπα. Συνηθως και εγω του K-putt προτιμω. Σε καθε game επικρατει ενα χρωμα απο πισω. Πχ στο shadow of mordor επικρατουσε το γκρι και κιτρινο, και οτι preset ειχα δοκιμασει το κιτρινιζε ακομα πιο εντονα. Σε μερικα games απλα δεν μπαινει SweetFX.

Σε αυτο το preset προφανως εχουν ενισχυσει πολυ το κοκκινο.

Δημοσ.

Μόνο τα παιχνίδια στυλ DotA 2/Borderlands κλπ είναι ωραία με έξτρα χρώμα, στα υπόλοιπα παιχνίδια θες φυσικά χρώματα, γι' αυτό δεν μ' αρέσουν τα έντονα presets.Ο K-putt απλά αφαιρεί την ''ασπρίλα'' που έχουν by default και γίνεται σούπερ το παιχνίδι.

Δημοσ.

Παντως το preset που εβαλα στο Ryse μονο στον χαρακτηρα κατα τα ματια μου δεν εχει γινει καλη δουλεια με τα χρωματα γιατι παραφαινεται κοκκινο το δερμα του. Εξω σε φυτα, τοιχους, πατωματα ειναι καταπληκτικο. Θα περιμενω και του K-Putt να δουμε, γιατι στο Shadow of Mordor που ειχα δοκιμασει το preset του το κιτρινιζε πολυ και το εκανε ασχημο. Σε αυτο το game οτι δοκιμασα βεβαια, ηταν ασχημο.

edit: Δικιο εχετε για το preset, πηγα σε μια περιοχη πιο μετα που τα κανει χαλια ολα. Ετυχε η περιοχη που το δοκιμαζα να δειχνει πολυ ομορφο το preset.

Δημοσ.

Πάντως για να μιλάτε δέκα σελίδες μόνο για τα γραφικά από gameplay πρέπει να είναι για τα μπάζα..

Δεν ξερω για τους αλλους εγω δεν μιλαω γιατι το ειχα παιξει στο XB1 μου οταν βγηκε και το εχω τελειωσει. Μαλιστα ημουν απο αυτους που ελεγαν οτι θα το χαρουν αρκετα ολοι οι PC χρηστες που ηταν διστακτικοι και απλα περιμενανε ενα ομορφο techdemo..

Δεν ξερω βεβαια ποσο "στοχαστικο" playability/gameplay μπορει να περιμενει καποιος οπως διαβαζω απο ενα hack & slash παιχνιδακι αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι σκεφτεται οπως ειπα ο καθενας οταν ξεκιναει να παιξει ενα παιχνιδι τετοιου genre... Γενικα ΠΟΤΕ δεν κοιταω το metacritic..

Η λυση ειναι μια.. Το δοκιμαζεις και αν σου αρε εχει καλως, αν οχι ok παμε παρακατω..

Δημοσ.

Πάντως για να μιλάτε δέκα σελίδες μόνο για τα γραφικά από gameplay πρέπει να είναι για τα μπάζα..

σιιιιιιιγα σε άλλα games υπάρχουν 40-50 μόνο για γραφικά. :P

αλλά όταν σας γράφω ότι χάνετε το νόημα,όταν ασχολούντε όλοι με τα γραφικά,και δεν μπορούμε να πάρουμε ιδέα από gameplay..Γίνομαι κακός.. -_- 

Δημοσ.

Δεν ξερω τι σκεφτεται οπως ειπα ο καθενας οταν ξεκιναει να παιξει ενα παιχνιδι τετοιου genre... Γενικα ΠΟΤΕ δεν κοιταω το metacritic..

Η λυση ειναι μια.. Το δοκιμαζεις και αν σου αρε εχει καλως, αν οχι ok παμε παρακατω..

ισχύει,αλλά είναι σα τα φόρουμς.Αλλιώς δεν θα υπήρχανε..

μια ιδέα την θέλω από metacritic πάντα,αλλά όχι με 54 ψήφους μόνο

58/100 στο PC και 60/100 στο Xbox One, βαθμολογία χρηστών πάνω-κάτω η ίδια και στις δύο πλατφόρμες.

γιατί τόσο κάτω; :o
Δημοσ.

Καλά αστο .οτι να ναι λες.Το πιο ευκολο παιχνίδι που το είδες οτι είναι?Απ τα πιο δύσκολα είναι

laughing-rocks-hilarious-grinning-stone- 

Φανταζομαι τι παιχνιδια παιζεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...