RPDrummer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Όντως. Είναι πολύ dark και έχουν έντονα χρώματα
Alex21121988 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Aυτο που ποσταρα το δοκιμασες? Σου φανηκε εντονη η διαφορα να φανταστω? Το πρωτο οντως ηταν μαπα. Συνηθως και εγω του K-putt προτιμω. Σε καθε game επικρατει ενα χρωμα απο πισω. Πχ στο shadow of mordor επικρατουσε το γκρι και κιτρινο, και οτι preset ειχα δοκιμασει το κιτρινιζε ακομα πιο εντονα. Σε μερικα games απλα δεν μπαινει SweetFX. Σε αυτο το preset προφανως εχουν ενισχυσει πολυ το κοκκινο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μόνο τα παιχνίδια στυλ DotA 2/Borderlands κλπ είναι ωραία με έξτρα χρώμα, στα υπόλοιπα παιχνίδια θες φυσικά χρώματα, γι' αυτό δεν μ' αρέσουν τα έντονα presets.Ο K-putt απλά αφαιρεί την ''ασπρίλα'' που έχουν by default και γίνεται σούπερ το παιχνίδι.
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Το μονο παιχνιδι που πραγματικα ειχα την αναγκη να αλλαξω χρωματικους τονους ηταν το Bioshock Infinite μεσω sweetFX.. 1
Alex21121988 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 +1 και εγω του ειχα βαλει αυτο http://sfx.thelazy.net/games/preset/280/και εφερε ζωη σε ολο το game.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Και το Bioshock καρτουνο-κατάσταση είναι οπότε ναι, ήθελε κι' αυτό το χρώμα του.
Alex21121988 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Παντως το preset που εβαλα στο Ryse μονο στον χαρακτηρα κατα τα ματια μου δεν εχει γινει καλη δουλεια με τα χρωματα γιατι παραφαινεται κοκκινο το δερμα του. Εξω σε φυτα, τοιχους, πατωματα ειναι καταπληκτικο. Θα περιμενω και του K-Putt να δουμε, γιατι στο Shadow of Mordor που ειχα δοκιμασει το preset του το κιτρινιζε πολυ και το εκανε ασχημο. Σε αυτο το game οτι δοκιμασα βεβαια, ηταν ασχημο. edit: Δικιο εχετε για το preset, πηγα σε μια περιοχη πιο μετα που τα κανει χαλια ολα. Ετυχε η περιοχη που το δοκιμαζα να δειχνει πολυ ομορφο το preset.
chek2fire Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Πάντως για να μιλάτε δέκα σελίδες μόνο για τα γραφικά από gameplay πρέπει να είναι για τα μπάζα..
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Πάντως για να μιλάτε δέκα σελίδες μόνο για τα γραφικά από gameplay πρέπει να είναι για τα μπάζα.. Δεν ξερω για τους αλλους εγω δεν μιλαω γιατι το ειχα παιξει στο XB1 μου οταν βγηκε και το εχω τελειωσει. Μαλιστα ημουν απο αυτους που ελεγαν οτι θα το χαρουν αρκετα ολοι οι PC χρηστες που ηταν διστακτικοι και απλα περιμενανε ενα ομορφο techdemo.. Δεν ξερω βεβαια ποσο "στοχαστικο" playability/gameplay μπορει να περιμενει καποιος οπως διαβαζω απο ενα hack & slash παιχνιδακι αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 http://www.metacritic.com/game/pc/ryse-son-of-rome εδώ έχει χαντακωθεί το παιχνίδι...58/100 βγάζει από τα officials reviews. Οι χρήστες είναι ακόμα λίγοι που έχουν βαθμολογίσει,με αποτέλεσμα να είναι 5.1/10 --- Γιατί τόσο κάτω;
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξερω τι σκεφτεται οπως ειπα ο καθενας οταν ξεκιναει να παιξει ενα παιχνιδι τετοιου genre... Γενικα ΠΟΤΕ δεν κοιταω το metacritic.. Η λυση ειναι μια.. Το δοκιμαζεις και αν σου αρε εχει καλως, αν οχι ok παμε παρακατω..
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Πάντως για να μιλάτε δέκα σελίδες μόνο για τα γραφικά από gameplay πρέπει να είναι για τα μπάζα.. σιιιιιιιγα σε άλλα games υπάρχουν 40-50 μόνο για γραφικά. αλλά όταν σας γράφω ότι χάνετε το νόημα,όταν ασχολούντε όλοι με τα γραφικά,και δεν μπορούμε να πάρουμε ιδέα από gameplay..Γίνομαι κακός..
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 58/100 στο PC και 60/100 στο Xbox One, βαθμολογία χρηστών πάνω-κάτω η ίδια και στις δύο πλατφόρμες.
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξερω τι σκεφτεται οπως ειπα ο καθενας οταν ξεκιναει να παιξει ενα παιχνιδι τετοιου genre... Γενικα ΠΟΤΕ δεν κοιταω το metacritic.. Η λυση ειναι μια.. Το δοκιμαζεις και αν σου αρε εχει καλως, αν οχι ok παμε παρακατω.. ισχύει,αλλά είναι σα τα φόρουμς.Αλλιώς δεν θα υπήρχανε.. μια ιδέα την θέλω από metacritic πάντα,αλλά όχι με 54 ψήφους μόνο 58/100 στο PC και 60/100 στο Xbox One, βαθμολογία χρηστών πάνω-κάτω η ίδια και στις δύο πλατφόρμες.γιατί τόσο κάτω;
Haris San Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Καλά αστο .οτι να ναι λες.Το πιο ευκολο παιχνίδι που το είδες οτι είναι?Απ τα πιο δύσκολα είναι Φανταζομαι τι παιχνιδια παιζεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα