Προς το περιεχόμενο

Ryse: Son of Rome [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 667
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλον θερμοκρασιες

45 ειχε ο cpu, και την καρτα ουτε που ακουγα τον ανεμιστήρα (εχει τρελο airflow στο κουτι)

τελικα update ηθελε το παιχνιδι, διο patch.

ολα στο normal χωρις motion blur και multisupling ( :( ) 45-60 fps. (εκανα λιγο oc ston cpu γιακανα extra fps)

αυτο που τα ποδια περνάνε μεσα απο την φουστα (νελα?) ειναι normal?

επισης πάτησα ~, εχει console το παιχνιδι?

Επεξ/σία από hackerW32
Δημοσ.

Το σκότωσες το ΑΑ mode..''Multisampling''

Αυτο σε πειραξε εσενα..Οι αλλοι που γραφουν " Γεια σας, εχω μια εροτιση.." ειναι το προβλημα, τουλαχιστον τα αγγλικα δεν ειναι η γλωσσα μας..Ακρως απογοητευτικο.

• Like 1
Δημοσ.

Και 'συ απογοητεύεις που δεν βάζεις τόνους όμως  :-(

:3

πόσο κακό παιχνίδι

Ισχυει... Το AI ειναι απο τα πιο αθλια... Επισης παιζει να ναι στα πιο ευκολα παιχνιδια που εχουν βγει, για να χασεις θελει προσπαθεια.. Επισης οι αντιπαλοι...Ειναι ολοι ιδιοι!!!! χαχααχαχαχαχα εχω πεθανει στο γελιο...Και συνεχεια στην ιδια μαχη βγαινουν και twins!!! χαχααχαχαχα ενταξει απεριγραπτοι οι τυπαδες, εχουν φτιαξει 10 μοντελα για ολο το game :DDDD

• Like 2
Δημοσ.

Καλά σοβαρά τώρα, δεν υπάρχει ποικιλία στους εχθρούς σε παιχνίδι του 2014 ; Btw, για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους με τα '"Very High Textures'' προσθέστε αυτά στο .cfg του παιχνιδιού:

sys_spec_texture=4
sys_spec_textureresolution=4

Μόλις το κάνετε αυτό, όταν θα ξεκινήσετε και πάλι το παιχνίδι, στα video options θα λέει ''Very High''.Και ''fix'' για το Triple-Buffering:

Φτιάχνουμε ένα autoexec.cfg στον κύριο φάκελο του παιχνιδιού και προσθέτουμε αυτό:

r_FullscreenWindow=1

Μετά ξεκινάμε το παιχνίδι και στα video options βάζουμε ''Window Mode'' και V-sync On και έτσι το παιχνίδι θα τρέξει σε Fullscreen με Triple-Buffering.

Δημοσ.

Εγω θελω να το τρεξω σε 720p στο 1280χ1024 μονιτορ μου.. το βαζω και κανει upscale.. εκτως απο window mode τι αλλο μπορω να κανω?σε αλλα παιχνιδια απλα ρυθμιζω στον driver to destop resolution se 720p.

Δημοσ.

Ισχυει... Το AI ειναι απο τα πιο αθλια... Επισης παιζει να ναι στα πιο ευκολα παιχνιδια που εχουν βγει, για να χασεις θελει προσπαθεια..

Καλά αστο .οτι να ναι λες.Το πιο ευκολο παιχνίδι που το είδες οτι είναι?Απ τα πιο δύσκολα είναι

Δημοσ.

Και 'συ απογοητεύεις που δεν βάζεις τόνους όμως  :-(

Ενταξει δεν ειναι και οτι καλυτερο να μην βαζεις τονους (bored as frak) αλλα αν με βαζεις να διαλεξω αναμεσα σε greeklish,ανορθογραφους και ατονους προτιμω να ειμαι στην τελευταια κατηγορια.. ;)

Δημοσ.

Εφοσον βγαζουν νοημα αυτα που θελει να εκφρασει μεσα απο ενα σχολιο του o καθενας, ειναι pointless να μιλαμε για τονους, ορθογραφικα λαθη κτλ. Και μενα μου εχουν φυγει τα ματια ανα καιρους εδω, αλλα το προτιμω απο το να μην βγανει κανενα απολυτως νοημα σε ενα κειμενο που διαβαζω.

Δημοσ.

Το εγκατέστησα και γω  και μέχρι στιγμής (μόλις πήγα στο York) οι εντυπώσεις είναι πάρα πολύ θετικές. Θα σταθώ μόνο στο performance κομμάτι μιας και αυτό πλέον αναζητάμε.

Παίζω σε high settings χωρίς AA και temporal AA (το συγκεκριμένο μου θολώνει την εικόνα) σε 900p με 270x. Τα fps κυμαίνονται από 60-68. Το gameplay είναι πολύ smooth και τα γραφικά για τα δεδομένα της κάρτας μου ειναι απίστευτα.

Δημοσ.

Εβαλα αυτο το SweetFX preset http://sfx.thelazy.net/games/preset/2263/

Tο game απεκτησε χρωμα και ευκρινεια. Μεσα στο game θα καταλαβετε ποσο ''ψοφια'' ειναι η original παλετα χρωματων που επελεξαν να χρησιμοποιησουν.

Θα βγουν και αλλα presets που θα ειναι λιγοτερο θεαματικα και μπορει να τα προτιμησετε για να καθαρισει λιγο το τοπιο στο game. 

Το αποτελεσμα μπορει να μην φαινεται τοσο στα παρακατω screenshots αλλα μεσα στο game ειναι μερα με την νυχτα.

post-250036-0-90337400-1413107562_thumb.jpgpost-250036-0-46387300-1413107589_thumb.jpgpost-250036-0-48466200-1413107602_thumb.jpgpost-250036-0-25854400-1413107621_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...