kyriakosm Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξέρω αν το έχεις κάνει ήδη αλλά απενεργοποίησε το Temporal AA και η εικόνα θα γίνει κρυστάλλινη. Βέβαια μετά θα έχεις jaggies και θα πρέπει να ενεργοποιήσεις SSAA... το δοκιμασα απο απο τα πρωτα ψαξιματα που εκανα
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Η ''ασπρίλα'' που έχει το παιχνίδι, φεύγει μόνο με SweetFX ξαναλέω και δεν είναι καθόλου μάπα το καρπούζι, ίσα ίσα που κάνει τα παιχνίδια όπως θα 'πρεπε να 'ναι εξαρχής(Μόνο του K-putt το config όμως, των άλλων είναι υπερβολές).Αλλά τώρα που κοίταξα δεν έχει βγάλει το config ακόμα.. 1
kyriakosm Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 mordor λεω και καλαιω μπα sweet δεν βαζω αν ειναι παει για σουτ φαντασου οτι εχω κολλησει σε εκεινο το σημειο που ποσταρα και απο την ξενερα δεν μπορω να περασω την πιστα να παω παρακατω παιζω 5 λεπτα και το παραταω
D.Luffy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 mordor λεω και καλαιω μπα sweet δεν βαζω αν ειναι παει για σουτ φαντασου οτι εχω κολλησει σε εκεινο το σημειο που ποσταρα και απο την ξενερα δεν μπορω να περασω την πιστα να παω παρακατω παιζω 5 λεπτα και το παραταω Αυτή η ασπρίλα υπήρχε και στο χουάν αλλά μόνο στην πρώτη πίστα μέσα στο παλάτι. Παρακάτω δεν θα έχεις πρόβλημα.
BigBOSS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 η Gigabyte GTX 770 windforce oc δεν νιώθει τίποτα πάντως, το πετάει το παιχνίδι να δουμε ποτε θα κυκλοφορήσουνε και οι νεοι drivers Επισης θα ήθελα να ρωτησω αν το τερμάτισε κανεις το παιχνιδι και ποσες ώρες παιρνει για να τερματιστεί.
aekoupoli Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 μου την σπαει λιγο που ειναι ολοι διδυμοι 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξερω, αποψεις ειναι αλλα αν αυτα τα γραφικα ειναι θολα και οι υφες χαμηλης ποιοτητας και αναλυσης, για να μην αναφερθω στις φωτοσκιασεις δεν ξερω τι μπορει να ειναι καλο..
hackerW32 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 10 fps ολα στα high(motion blur,aa τα παντα) (εκτός απο texture resolution που ειναι κλειδωμένο στο low λογικα λογο του οτι εχω 1gb καρτα) 1280x1024 athlon x635, 8gb ram, 7850 1gb, win 8.1 στα low ειδα 30-50 fps, μετα απο 3 λεπτα μου έσβησε το pc (δουλευε και δειχνε μοναχα μαυριλα, freezare) τα ιδια μου εκανε και στην beta του the crew, 5 λεπτα και freeze, τοτε ευτιαξε με beta driver της gpu..
aekoupoli Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξερω, αποψεις ειναι αλλα αν αυτα τα γραφικα ειναι θολα και οι υφες χαμηλης ποιοτητας και αναλυσης, για να μην αναφερθω στις φωτοσκιασεις δεν ξερω τι μπορει να ειναι καλο.. τα τεχτures στο βρακι και στην τριχα ειναι μια χαρα παντως,εδω μια φωτο που τραβηξα :p 14
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 τα τεχτures στο βρακι και στην τριχα ειναι μια χαρα παντως,εδω μια φωτο που τραβηξα :P xaxaxa φοραει και κιλοτακι; 1
aekoupoli Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 χαχα πεθανα απο κατι καταπελτες και εμεινε σε αυτη την σταση xaxaxa φοραει και κιλοτακι; ψιλο brasilian το βλεπω χαχα 3
Alex21121988 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Τι λετε ρε σεις χαχαχαχα. Περα απο την πλακα, ειχα παρατηρησει καποια graphic glitches, και μετα θυμηθηκα οτι ειχα ξεχασει το sli ανοιχτο. Οταν το εβαλα να τρεχει στην μια καρτα, λυθηκε το προβλημα. Περιμενω νεους drivers για nvidia και τα sli profiles που μας χρωστανε. Μεχρι τοτε κλειδωμενο στα 30 το game. Ειμαι πεπεισμενος οτι θα βγαλουν update για enthusiasts που θα ξεκλειδωνει και αλλα options για very high κτλ. Γιατι αλλιως αυτα που λεγανε οτι θα ειναι ενα benchmark challenge για τα μελλοντικα συστηματα μοιαζουν αστεια. Το game δεν ζοριζει κανενα part του συστηματος μου, αν παρω και ενα sli profile της προκοπης, θα ειμαι αρχοντας. Η crytek εχει ριξει το μπαλακι στην nvidia γιατι το game απο οτι ειχα διαβασει, ειχαν πει οτι θα ειναι ετοιμο για sli στο launch του.
johnnyman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 παιδια οποιος εχει stutter με vsync on ας κανει το παρακατω trick το οποιο ενεργοποιει το triple buffering!! Here is a fix to enable triple buffering.Create an autoexec.cfg in the main game folder and add this to it and save.r_FullscreenWindow=1Launch the game and in the options menu put the game in window mode and in game vsync on and the game will run in fullscreen with triple buffering enabled.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα