Alex21121988 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Αν εχετε tearing απλα ενεργοποιηστε το vsync απο το cp της nvidia ή μεσω του radeonpro. Αφου το game κλειδωνει στα 30 με το vsync στο on στα in game settings, δοκιμαστε να το κλειδωσετε στα 45 ή και 60 μεσω msi afterburner ή και radenpro επισης. Αν τα κραταει φυσικα τα 45 ή 60, δεν γνωριζω ακομα ,περιμενω να κατεβει συντομα και θα εχω πιο ολοκληρωμενη γνωμη.
johnnyman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 με το vsync on μεσα στο game δεν κλειδωνει στα 30.κλειδωνει μονο αμα ενεργοποιησεις το fps lock.επισης τωρα καταφερα κ επαιξε το vsync απο το radeonpro κ παει λιγο καλυτερα! 1
kyriakosm Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 τελικα το vsync δεν κλειδωνει αλλα το προβλημα ειναι στο load της καρτας πεφτει στο 50% απο το 90% που ειναι χωρις αυτο συνηθως το προβλημα λυνεται με alt/tab, εδω οχι.Ουτε προφιλ βρισκω στον driver να ενεργοποιησω το triple buffer η απογοητευση συνεχιζεται με τα γραφικα αν δεν βελτιωθει οπτικα παρακατω θα φαει σουτ
Alex21121988 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Τραβα κανενα screenshot για να καταλαβω που σε χαλαει. Οταν κουνας την καμερα εχεις θολουρα?
kyriakosm Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Τραβα κανενα screenshot για να καταλαβω που σε χαλαει. Οταν κουνας την καμερα εχεις θολουρα? δεν ξερω αν φαινεται/καταλαβενεις αυτο που λεω αλλα πολυ dirty λεμε
Alex21121988 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Nαι καταλαβα τι λεει ο Κυριακος, δεν εχει οντως καλη ευκρινεια. Το motion blur δοκιμασες να το βγαλεις ετσι? Παιξε και λιγο με τα options, και εγω δοκιμαζω πραγματα τωρα στο game γιατι με ενοχλει το tearing για την ωρα.
kyriakosm Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 οχι δεν εχω blur, ποτε σε game, παντα off ειναι 1
Alex21121988 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Το tearing το ελυσα μεσω του cp της nvidia με το vsync στο on. Ολα στο high με το supersampling στο off και lock fps στο enabled. Τρεχει καλα με μεσο ορο 45 fps αλλα επελεξα να το κλειδωσω για να ειμαι σταθερα στα 30 αφου δεν θα εχω σταθερα 60 στα high settings. Περιεργως στα 30 παει πολυ ομαλα συγκριτικα παντα με αλλα παιχνιδια που ειχα δοκιμασει να lockaρω. Ειναι γενικα θολο ανεξαρτητα αν δοκιμασα και εγω με το motion blur στο οn ή στο off. Kαλο port το λες σε γενικα γραμμες αφου τρεχει ομαλοτατα. Δεν φαινεται να εγινε και η τρομερη δουλεια στην pc εκδοση αν κρινουμε απο αυτα που ελεγε η crytek. Για 1080p τουλαχιστον. Για 4Κ δεν μπορω να εχω γνωμη, ας πει καποιος που εχει τετοιο monitor.
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 δεν ξερω αν φαινεται/καταλαβενεις αυτο που λεω αλλα πολυ dirty λεμε Το blur δεν δημιουργει αυτο το fx, αντιθετως δειχνει ωραιο οταν ειναι σωστα implemented. Αυτο δειχνει σαν να ειναι washed out τα textures και να λειπει φωτεινοτητα και επισης δειχνει πολυ flat με ελαχιστα επιπεδα contrast. Σε τι αναλυση το τρεχεις; Καμια σχεση το πραγματικο IQ που εχει αρκετα καλη αναλυση στα textures και με πολυ καλη χρηση φωτοσκιασεων. Δοκιμασες να καλιμπραρεις λιγο απο το μενου την φωτεινοτητα και τρεχεις στην native αναλυση του monitor; 1
qsis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 κι εμένα μου πέφτει το load με το vsync , όχι 50% αλλά πέφτει πολύ και επίσης αρχίζει το stuttering κατά τα άλλα (με vsync off) η 7950 το τρέχει αέρα με presets στο high (πλην motion blur) και textures προεπιλεγμένα και υποχρεωτικά από ότι κατάλαβα στο very high με το παιχνίδι να πιάνει και τα 3GB της vram τα fps είναι συνήθως 50+ και τα λιγότερα που είδα ήταν 42, όχι άσχημα θα βρω κάνα καλό σημείο να τρέξω bench να έχω πιο ολοκληρωμένα νούμερα επίσης συμφωνώ με τον kyriakosm ότι στο σημείο που έδειξε όντως είναι πολύ grainy η εικόνα (καθώς παίζεις το προσέχεις δε νομίζω ότι φαίνεται στο sc που ανέβασε) , όμως τα γραφικά κατά τα άλλα είναι φοβερά και η λεπτομέρεια των textures φανταστική θα ανεκτώ να το παίξω με λίγο tearing με κλείστό vsync γιατί έτσι κι αλλιώς μόνο αυτό το σκ θα ασχοληθώ μαζί του και τη Δευτέρα δε θα το θυμάμαι καν... πάντως μπράβο και στην crytek και στην amd για το τεχνικό κομμάτι, δε το περίμενα να παίξω κάτι τέτοιο χωρίς σοβαρά θέματα από day one κρίμα που το παιχνίδι όντως φαίνεται κακό και αδιάφορο (όχι μπράβο στη crytek για αυτό) , ευτυχώς δεν ειναι μεγάλο το βλέπω μόνο ως tech demo, benchmark ο,τι θελετε πείτε το..
kyriakosm Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Το blur δεν δημιουργει αυτο το fx, αντιθετως δειχνει ωραιο οταν ειναι σωστα implemented. Αυτο δειχνει σαν να ειναι washed out τα textures και να λειπει φωτεινοτητα και επισης δειχνει πολυ flat με ελαχιστα επιπεδα contrast. Σε τι αναλυση το τρεχεις; Καμια σχεση το πραγματικο IQ που εχει αρκετα καλη αναλυση στα textures και με πολυ καλη χρηση φωτοσκιασεων. Δοκιμασες να καλιμπραρεις λιγο απο το μενου την φωτεινοτητα και τρεχεις στην native αναλυση του monitor; 1200p ολα (ultra very high textures 1.5 supersampling 1200p 100%) κατα τα αλλα default qsis σε αλλα σημεια ειναι περισσοτερο και σε αλλα λιγοτερο εμφανες μεχρι σε εκεινο το σημειο που πηγα αυτο με χαλασε παρα πολυ μπορω να πω και το παρατησα προς ωρας.Θα δοκιμασω και παρακατω αλλα σε γενικες γραμμες τετοιου ειδους γραφικα με χαλανε οσο καλα και αν ειναι απο κατω(που δεν ειναι και κατι ιδαιτερο απο κατω ) Συμφωνω οτι τρεχει ομαλα. Την amd μην την ανακατεβεις παιχνιδι θελουμε να παιξουμε δεν βγαζουμε πορισμα για τις εταιρειες."Το crysis 3 ηταν εξαιρετικο"οπως και αλλα που εχει promo-ταρει μου θυμησε το xbox360 που ειχε τετοιο dirty παντου και παντα
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Είμαι στο 11% για μένα είναι ίσως το καλυτερο τέτοιας εποχής παιχνίδι όλων των εποχων που έχει βγεί μέχρι τώρα. 4
pirate79 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ωραιες γραφικαρες,σε βαζει στο κλιμα της εποχης εκεινης ! Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2014 από pirate79 1
D.Luffy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 οχι δεν εχω stutter,εκλεισα το vsync γιατι μου φανηκε οτι κλειδωνει στα 30 αλλα δεν εχω θεμα με την ροη λιγο tearing εχω τωρα, αλλα θα το δω μετα αυτο, το θεμα ειναι οτι τα γραφικα του, κατι δεν παει καλα...Πολυ κονσολα μου βγαζει,δεν ειναι κρυσταλλινη η εικονα Δεν ξέρω αν το έχεις κάνει ήδη αλλά απενεργοποίησε το Temporal AA και η εικόνα θα γίνει κρυστάλλινη. Βέβαια μετά θα έχεις jaggies και θα πρέπει να ενεργοποιήσεις SSAA...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα