euxoulhs Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 ε κάτσε ρε συ αν δεν έχει και αυτό τρελά γραφικά, τότε ποιο έχει και τι πάει να πει τελοσπάντων next gen; μου χει κάτσει άσχημα αυτή η έκφραση, σαν το retina ένα πράγμα, όλοι το λένε αλλά δε καταλαβαίνω τι λένε χρησιμοποιησα τον ορο next gen οπως αυτοι μας τον εχουν πλασαρει και το εχουμε υοθετησει.. προσωπικα για μενα next gen δεν εχω φανταστει πως μπορει ναναι...αλλα ο ορος που χρησιμοποιουν και δηλωνουν οτι το game ειναι next gen,πραγματικα δεν ειναι...
qsis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 το θέμα είναι ότι πέρυσι ή πρόπερσι ή ακόμα πιο πίσω τέτοιο port από κονσόλα δύσκολα θα έβλεπες όμως πλέον βλέπεις αυτό από μόνο του είναι ελπιδοφόρο (τουλάχιστον για τα γραφικά, γιατί από το ίδιο το παιχνίδι δε περιμένω και πολλά) αλλά και με πιο αντικειμενικά κριτήρια να το πάρεις, δεν έχεις και πολλά πράγματα για να το συγκρίνεις οπτικά κανένα από τα παιχνίδια που περιμένουμε στο άμεσο μέλλον δεν πρόκειται να έχει καλύτερα γραφικά με εξαίρεση ίσως το witcher που λόγω του ότι θα ειναι open world θα το κάνει πιο εντυπωσιακό εξ'ορισμού ακόμα και αν στις λεπτομέρειες είναι χειρότερο οπότε δε βρίσκω λόγο να μιλάμε για "next gen", αυτό μπορούμε να έχουμε σήμερα και στο τομέα γραφικών είναι σχεδόν το περισσότερο που μπορούμε να έχουμε και ξεπερνάει έτσι κι αλλιώς το hardware των περισσότερων από μας αφού ακόμα και αυτό δε μπορούμε να το maxάρουμε (και προφανώς δε μιλάμε για κάποιο κακογραμμένο παιχνίδι σαν το watch dogs) για καλύτερα πράγματα θα πρέπει να περάσει κι άλλος καιρός και φυσικά να έχουμε και πολύ πιο δυνατές κάρτες
euxoulhs Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 μα δεν κανει καποιο game next gen το porting..αλλα τα γραφικα και το gameplay.. btw αυτα περι next gen πες τα στα κεφαλια τα μεγαλα τα λαμωγια
Alex21121988 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Θα το δοκιμασω και εγω σε καμια ωρα που θα ειμαι και σπιτι και θα ποσταρω screenshots/εντυπωσεις.
qsis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 και το gameplay.. καλά αυτό εγώ προσωπικά το έχω ξεχάσει , δεν το εξετάζω καν σε ό,τι αφορά το ryse
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει κανένα lock. Ρίξε την ανάλυση σε τίποτα 1152×648 και δες να πιάνεις 100fps. Edit Mολις ειδα περισσοτερα benchmarks και φαινεται οτι αυτο το περιεργο φαινομενο το κανει μονο στην 1080p αναλυση βλεποντας 4 καρτες διαφορετικης αρχιτεκτονικης και fillrate/bandwidth να εχουν ιδια min/avg fps. Σε ολες τις αλλες κανει απο οτι φαινεται φυσιολογικο scaling χωρις κανενα ιδιαιτερο θεμα. Απο αυτα που βλεπω το παιχνιδι λογω CryEngine ευνοει τις AMD, και η Nvidia πρεπει να κατσει να ξαναγραψει οδηγους (compile shaders alternatively anyone? ) Λιγη υπομονη νεες καρτες, νεοι οδηγοι.. Παντως θα ηθελα να ακουσω αποψεις πως σας φαινεται το παιχνιδι τελικα, γιατι θυμαμαι εδω μεσα που ελεγα οτι αρκετοι θα εντυπωσιαστουν απο τα γραφικα του και θα ειναι μια πολυ ευχαριστη εμπειρια γενικοτερα, και σχεδον μονο bashing εβλεπα.. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2014 από d4ydr33m3r
johnnyman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 παιδια εχω το εξης θεμα!οταν μπαινει μεσα στο παιχνιδι εχω πολυ stuttering κ ο σκληρος δισκος διαβαζει συνεχως...δεν εχω σταθερα fps.εχει κανεις το ιδιο θεμα?δοκιμασα να το περασω κ στον ssd αλλα το προβλημα παραμενει.επισης δοκιμασα ολες τις ρυθμισεις απο το Low μεχρι το high αλλα κ παλι παραμενει...
Apoll Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 ε κάτσε ρε συ αν δεν έχει και αυτό τρελά γραφικά, τότε ποιο έχει και τι πάει να πει τελοσπάντων next gen; μου χει κάτσει άσχημα αυτή η έκφραση, σαν το retina ένα πράγμα, όλοι το λένε αλλά δε καταλαβαίνω τι λένε Και που να το δείτε στην 295Χ2
johnnyman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 μερικα screenshots απο το παιχνιδι!τα γραφικα πραγματικα ειναι απιστευτα.αμα κλεισουμε το vsync εχει λιγοτερο stutter αλλα εχει tearing..
kyriakosm Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 για πειτε λιγο τα settings που χρισημοποιειτε,γιατι εγω απογοητευτικα μεχρι στιγμης ολα ultra τα εχω αλλα εχει μια θολουρα λιγο βρωμικο μου φαινεται κλεινω ΑΑ παιζω λιγο με τις ρυθμισεις αλλα ΔΕΝ,
johnnyman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 οτι κ να βαλεις stutter εχει...ποτε δεν εχει σταθερα fps..
kyriakosm Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 οχι δεν εχω stutter,εκλεισα το vsync γιατι μου φανηκε οτι κλειδωνει στα 30 αλλα δεν εχω θεμα με την ροη λιγο tearing εχω τωρα, αλλα θα το δω μετα αυτο, το θεμα ειναι οτι τα γραφικα του, κατι δεν παει καλα...Πολυ κονσολα μου βγαζει,δεν ειναι κρυσταλλινη η εικονα
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Κλειδώνει όντως στα 30 με το V-sync, αν έχει θολούρα αναγκαστικά θα πρέπει να βάλεις SweetFX.
RPDrummer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Άμα το vsync μπει με d3doverrider, κλειδώνει πάλι στα 30 ;
kyriakosm Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Κλειδώνει όντως στα 30 με το V-sync, αν έχει θολούρα αναγκαστικά θα πρέπει να βάλεις SweetFX. α καλα ενταξει μαπα το καρπουζι τοτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα