Προς το περιεχόμενο

Ryse: Son of Rome [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτος εχει σχεδον ιδιο pc με μενα, μια χαρά τα παει η GTX 770 χωρις να εχουνε βγει ακομη νεοι drivers

• Απαντ. 667
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτος εχει σχεδον ιδιο pc με μενα, μια χαρά τα παει η GTX 770 χωρις να εχουνε βγει ακομη νεοι drivers

Α ρε 770 ακομα σκυλι εισαι :D  μεχρι να πατωσει η πουτ@ν@ δεν την αλλαζω...Να βγαλει τα λεφτα της μεχρι το τελευταιο cent :P

Δημοσ.

Btw, υπάρχουν και ''Very High'' textures :D Θέλει να έχεις 3GB+ Vram κάρτα όμως νομίζω για να εμφανιστεί αυτή η επιλογή.

Ryse_2014_10_10_13_50_09_635.jpg

Ναι ετσι ηταν εξ αρχης.. Γιατι ειναι κατι καινουργιο ειχαν πει οτι δεν θα βαλουν;

Δημοσ.

εμενα το texture resolution ειναι κλειδωμενο στα High επισης οταν βαζω vsync on κολλαει στα 30 frames,μαλλον τriple buffering...δεν εχει και bordless screen

Δημοσ.

Είναι low τα 2GB, γι' αυτό σου είναι κλειδωμένη η ρύθμιση :D Πλάκα πλάκα θα 'θελα να δω διαφορές μεταξύ High και Very High, πάω στοίχημα ότι οι διαφορές θα 'ναι για γέλια.

http://steamcommunity.com/games/Ryse/announcements/detail/237888170106896728

Hey all,

if you already had the chance to play Ryse after it went live earlier today, you might have encountered an issue where the game lost your save, forcing you to restart the campaign when rebooting.

This issue was due to a problem with the syncing of save games between your game and the Steam Cloud.

We have just released a Hotfix to address this issue, so you will once again be able to save both locally and in the Cloud, as intended. It will also help gamers who reported issues with certain Checkpoints after dying.

Unfortunately, it is not possible to retrieve previously lost saves, and affected users will have to start the campaign anew.

We apologize to everyone affected, and hope you will enjoy your journey to save Rome this weekend.

Thanks,
The Ryse Team
Δημοσ.

Είναι low τα 2GB, γι' αυτό σου είναι κλειδωμένη η ρύθμιση :D Πλάκα πλάκα θα 'θελα να δω διαφορές μεταξύ High και Very High, πάω στοίχημα ότι οι διαφορές θα 'ναι για γέλια.

http://steamcommunity.com/games/Ryse/announcements/detail/237888170106896728

Αν οι διαφορες ειναι οπως στο middle earth....τοτε πολυ καλη δουλεια εχουν κανει τα παλικαρια :P

Δημοσ.

http://www.pcgameshardware.de/Ryse-PC-259308/Specials/Test-Technik-1138543/

φαινεται να εχει καλο optimize απλώς παρατηρώ και κάποια πολύ περιεργα,

με εκπλήσει που η R9 280Χ βγάζει 54fps avg ενώ η GTX 770 45 FPS avg 2 μολις fps πάνω απο την πολύ πιο αδύναμη 270x επιπλέον και η GTX 970 βγάζει 59 fps avg και βρισκεται μόνο 5 fps πάνω απο την R9 280X, wtf δηλαδή. Μάλλον η nvidia ακόμη δεν έβγαλε drivers για το παιχνίδι. Γενικά πάντως φαινεται να εχει καλή βελτιστοποίηση (optimization) αν και για κάποιο λογο οι nvidia καρτες υστερουνε.

Ποιά είναι η εκπλήξη ακριβώς;  :)

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον ειναι limitation της μηχανης τα ~63fps απο οτι βλεπω και εμενα εκει παιζει με 970 (δοκιμη με fraps). Μinimum εχω λιγοτερα ειμαι στα 42/43 και οχι 46 αλλα αυτα ειναι στα περιθωρια του στατιστικου λαθους στα benchmarks και επισης εχω και 2600k εγω. Απορω για ποιο λογο εχουν βαλει περα απο vsync επιλογη "lock fps" , μαλλον για να σταθεροποιουν το framerate μεταξυ min-avg-max σε gpu με λιγοτερες επιδοσεις κυριως και να φαινεται smooth το gameplay.

Δεν υπάρχει κανένα lock. Ρίξε την ανάλυση σε τίποτα 1152×648 και δες να πιάνεις 100fps.

Δημοσ.

Aπο gameplay τι λεει παιδια?

κάτσε, να γραφτούν καμια 50αριά σελίδες με performance πρώτα, μην βιάζεσαι :P 

Δημοσ.

Εμ τι περιμενεις; Σε pc section ημαστε. Αν δεν μιλησουμε για perfomance πρωτα, ε δεν γινεται. :P

Περα απο την πλακα ομως οταν το game ειναι οπως πρεπει και παει καλα στους περισσοτερους απο εμας, ε δεν υπαρχει λογος γκρινιας μετα.

• Like 1
Δημοσ.

το δοκιμασα και εγω,να πω την αληθεια,το περιμενα πιο βαρυ,δεν εβαλα βεβαια προγραμμα να δω χρησεις και νουμερα,απλα το game ολα high AAx4 και ενα αλλο το εβαλα στο 1.5-2χ και ειναι πολυ playable..απο gameplay ποσο διαφορετικο να ειναι οταν εχει να κανει με εναν αγωνιστει που θελει να προστατεψει τον τοπο του; λογικο να εχει μονο ξυλο και βια ;)

Aπο άποψη γραφικων το παιχνιδι ειναι πολυ ωραιο,δεν εχει και τα τρελα γραφικα για next gen αλλα δεν ειναι καi για current..θα ελεγα κατι στην μεση και λιιιιγο πιο κατω..ωραιες εκφρασεις των προσωπων ωραια emotions ωραια τοπια..

Φανταζομαι οσοι το παιζουν υψηλοτερα απο τα 1080p ή ακομα και σε 4K ;) πρεπει να σπερνει στην απεικονηση

Δημοσ.

Aπο άποψη γραφικων το παιχνιδι ειναι πολυ ωραιο,δεν εχει και τα τρελα γραφικα για next gen αλλα δεν ειναι καi για current..θα ελεγα κατι στην μεση και λιιιιγο πιο κατω..ωραιες εκφρασεις των προσωπων ωραια emotions ωραια τοπια..

Φανταζομαι οσοι το παιζουν υψηλοτερα απο τα 1080p ή ακομα και σε 4K ;) πρεπει να σπερνει στην απεικονηση

ε κάτσε ρε συ αν δεν έχει και αυτό τρελά γραφικά, τότε ποιο έχει και τι πάει να πει τελοσπάντων next gen; 

μου χει κάτσει άσχημα αυτή η έκφραση, σαν το retina ένα πράγμα, όλοι το λένε αλλά δε καταλαβαίνω τι λένε :lol:

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...