Προς το περιεχόμενο

Ryse: Son of Rome [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 667
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανυπομονώ να το δοκιμάσω το βράδι και θα γράψω εντυπώσεις.

Κακό σημάδι όμως η έλλειψη επίσημου sli profile...

Συνήθως η nvidia πάντα είχε διαθέσιμο έστω και ένα υποτυπώδες profile πριν την επίσημη κυκλοφορία τίτλων. Παίζει άραγε να υπάρχει καμιά δυσκολία με το PBR?? 

Δημοσ.

Ε ετσι εξηγειται λεω και εγω.. :P

Τωρα τι bench ειναι αυτο με cap σε fps δεν ξερω και τι συμπερασματα μπορουν να βγουν οταν εμφανως τρωνε ταβανι οι μεγαλες στα 63 fps αλλα οκ ..

Λεω και εγω πωτς γκενεν ατο;

δε νομίζω να είναι τόσο νουμπάδες και να έκαναν έτσι το bench

Δημοσ.

Συνήθως η nvidia πάντα είχε διαθέσιμο έστω και ένα υποτυπώδες profile πριν την επίσημη κυκλοφορία τίτλων. Παίζει άραγε να υπάρχει καμιά δυσκολία με το PBR?? 

Aυτο ακριβως. Και σε αλλα games μας αφησαν με το .. στο χερι, παρε Wolfenstein οπου αγνοειται ακομα η υπαρξη sli αν δεν κανω λαθος, το watch dogs δεν ξερω αληθεια αν φταιει η ubisoft ή η nvidia για τα χαλια του και στο sli, το shadow of mordor, επισης απλα εβαλαν ενα αδειο προφιλ με το ονομα του παιχνιδιου. Ωραιες οι διακοπες που κανουν εκει στην nvidia αλλα πρεπει να βγαλουν drivers, ημαστε Oκτωβριο, εχουμε games, περιμενουμε και αλλα , αλλα κατι πρεπει να γινει.

Παλιοτερα ηταν το μοναδικο που χρεωνα στην amd οτι δλδ μας αφηνε πολυ πισω σε drivers αλλα τωρα εχει κατσει και η nvidia και αρχιζει και κανει τα ιδια. Τα σκαμε που τα σκαμε τα παραπανω χρηματα για τις nvidia, πρεπει να εχουμε και το κατι παραπανω. Και δεν αναφερομαι σε cuda/ physx..

Δημοσ.

Toυς ιδιους drivers θα παρω με την 9x σειρα οπως και εσυ αλλα με διαφορετικο boost ανα μοντελο gpu. Για ποια ασκοπα συμπερασματα αναφερεσαι? Εγραψα, αυτο που ισχυει, δεν υπαρχει sli profile, οπως δεν υπαρχει και για το shadow of mordor. Η νεα καρτα πως θα promo ταριστει χωρις να εχει τους πιο προσφατους drivers για τα καινουρια games. Οι devs στην ουσια ''βοηθανε'' την nvidia με το να βγαζουν τις καρτες μας outdated με τα τελευταια games με διαφορες δικαιολογιες.προφασεις. Ειπαμε,τωρα το εχουμε ριξει στην vram. Θα ειναι και τα 4 αρκετα της 970/980? Για να δουμε τι θα σκεφτουν να μας πουν μετα. Και δεν ειναι μονο τι θα μας πουν αλλα να το βλεπεις οτι οντως ενα/δυο games βγαζουν outdated την gpu σου.

λεω για τα συμπερασματα που βγαζετε καθε τοσο γενικως και αοριστος

η gpu σου ειναι 3χρονων μηπως θες ακομα να παιζεις maxout οτι κυκλοφορει η ξερεις καμια αλλη καρτα να το πετυχενει αυτο?

το cf/sli ποτε δεν το υπολογιζα σαν mustpower

οσο για την μνημη δεν βλεπω οι καρτες με την ιδια μνημη να παιζουν με τα ιδια settings(πχ mordor) οποτε και εκει τα συμπερασματα ειναι λιγο ασκοπα

Δημοσ.

Ρε παιδια ειναι εξαιρετικα απιθανο 3 καρτες να εχουν ιδια fps ακριβως και σχεδον ιδια min.. Δεν γινεται.. Ειδικα διαφορετικες αρχιτεκτονικες.. 2 τεινα επαιζαν.. Η severely cpu limited που τελικα δεν παιζει με τιποτα ή απλα cap σε fps.. Απλα τα πραγματα.. Ειναι εμφανεστατο οτι ολες οι μεγαλες φτανουν το οριο και χτυπανε ταβανια στα 1080.. Τωρα το κανω εγκατασταση και θα δω ρυθμισεις να σας πω τι παιζει..

Μπορεις παντα να τρεξεις του Crysis 3 που ειναι της Crytek. Οχι το ιδανικοτερο, αλλα καπου ειδα οτι υπαρχουν κερδη σε sli. Αυτα μεχρι να βγει το επισημο sli profile με νεους οδηγους. Δωστε λιγο χρονο νεες καρτες εβγαλαν, και για αυτο καθυστερουν τους οδηγους φανταζομαι.

Τεσταρω και επανερχομαι..

Δημοσ.

λεω για τα συμπερασματα που βγαζετε καθε τοσο γενικως και αοριστος

η gpu σου ειναι 3χρονων μηπως θες ακομα να παιζεις maxout οτι κυκλοφορει η ξερεις καμια αλλη καρτα να το πετυχενει αυτο?

το cf/sli ποτε δεν το υπολογιζα σαν mustpower

οσο για την μνημη δεν βλεπω οι καρτες με την ιδια μνημη να παιζουν με τα ιδια settings οποτε και εκει τα συμπερασματα ειναι λιγο ασκοπα

Δεν βγαζω συμπερασματα, εδω μιλανε οι αριθμοι, οταν δεν εχω limitation απο vram με το sli, εχω καλυτερες επιδοσεις απο την 780/780 ti. Oχι συμπερασμα δικο μου, FACT. Φυσικα αναφερομαι οταν το game ειναι οπως πρεπει και χρησιμοποιει το sli μου οπως πρεπει.

Οχι δεν ειναι must power, αλλα δεν ειναι ασκοπο σε καμια περιπτωση. Ασχετως αν η single gpu ειναι παντα ενα less risk για τον μεσο χρηστη που δεν θελει πολλα πολλα. Αν ειχα προνοησει και ειχα παρει τα 4gb μοντελα της 680 τοτε, σε πολλα games πχ watch dogs/skyrim με mod, δεν θα ειχα εγω το προβλημα αλλα αυτος με την 780/780ti με τα 3 gb vram. Εκτος αν ειχε προνοησει και αυτος και πηγε για την 780 με παραπανω vram. 

Η gpu ειναι του 2012 και ειναι ακριβως η ιδια καρτα με την 770 του 2013 της επομενης γενιας της nvidia. Αυτη δεν μπορει να maxαρει δλδ oτι game υπαρχει τωρα? Σε sli δεν την παταει χαμο την single 780/780ti? 

Oχι συμπερασματα λοιπον, facts..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...