d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Παίρνει τον ''μπιπ'' η πράσινη βλέπω.. Εμενα παλι στα 1080p μου μυριζει serious cpu limitation με 3 καρτες στα ιδια επιπεδα. Δεν εχω δει και το performance analysis που εχει ποσταριστει εδω λεει κατι για αυτο;
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχει απαιτήσεις σε CPU, αν δεις και το performance analysis του DSOGaming.Είναι GPU Bound το παιχνίδι όπως και το Crysis 3.
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Πολυ περιεργο και τρομερα ασυνηθιστο 3 καρτες και οι 2 απο διαφορετικη εταιρεια σε 1080p να ειναι ακριβως στα ιδια avg fps..Το scaling του παιχνιδιου πρεπει να ειναι για τον πεοντα, εντελως unoptimized.. Nice job Crytek απο το καλο στο καλυτερο παμε.. Βεβαια απο οτι ειδα ακομη ουτε sli profile δεν εχει φτιαξει η nvidia θα βγαλει σιγουρα drivers.. Περιμενω να δω και αλλα benches και αλλωστε σε 2 ωρες περιπου θα το εχω να τεσταρω μονος μου να δω, κατι δεν μου παει καλα με αυτους τους αριθμους..
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το παιχνίδι σύμφωνα με το DSOGaming είναι μια χαρά optimized πάντως, έχει γραφικάρες και τρέχει πολύ καλά.Για την κατάσταση του benchmark φταίει η Nvidia που δεν έβγαλε οδηγούς. Επίσης το παιχνίδι έχει επιλογή ''Lock FPS'', άρα το benchmark έγινε με αυτό ενεργοποιημένο. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2014 από Psycho_Warhead
qsis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ας βγάλει πάλι ανακοίνωση όπως τότε με το tomb raider να ρίξει το φταίξιμο στους άλλους 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Τι σχέση έχει το TR με την Crytek και το Ryse ;
hackerW32 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχει απαιτήσεις σε CPU, αν δεις και το performance analysis του DSOGaming.Είναι GPU Bound το παιχνίδι όπως και το Crysis 3. καλο για μενα, μιας και εχω athlon 635 με 7850 βγήκε στον θείο παντος, για να δουμε πως θα τρεξει διαβάζω για bugs στο steam παντως
qsis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Τι σχέση έχει το TR με την Crytek και το Ryse ;Καμιά, απλά θυμήθηκα τη τελευταία φορά που είχε θέμα η Nvidia σε launch παιχνιδιού και το τρόπο που αντέδρασε και λέω ότι θα είχε πλάκα να κάνει πάλι το ίδιο και να λέει ότι η crytek δε τους είχε δώσει το παιχνίδι εγκαίρως κτλ 1
kyriakosm Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ας βγάλει πάλι ανακοίνωση όπως τότε με το tomb raider να ρίξει το φταίξιμο στους άλλους γιατι να βγει ανακοινωση? το να ειναι amd-frendly δεν παιζει? πρωτη φορα ειναι που βλεπουμε παιχνιδι να τραβαει καλυτερα σε μια απο τις δυο εταιρειες Το θεμα ειναι να εχει καλο optimizate και να το ευχαριστηθουμε ολοι οπως εγινε με το mordor Το οτι θα βγει καλυτερος οδηγος απο nv ειναι το μονο σιγουρο
Alex21121988 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Το κατεβαζω και εγω τωρα. Αυριο θα το δω πως παει και τα σχετικα. Μπηκα στο nvidia inspector και ειδα οτι δεν υπαρχει ουτε καν αδειο profile για sli. Αρκετα απροετοιμαστη βρισκω την nvidia, με την νεα σειρα στην αγορα και τοσα νεα παιχνιδια να ερχονται. Λογικα μιας και μιλαμε για το ιδιο engine θα μπορουμε να βαλουμε sli bits απο το crysis 3/star citizen και να το κουτσοδουλεψω το sli. Ειδωμεν.
kyriakosm Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Αρκετα απροετοιμαστη βρισκω την nvidia, με την νεα σειρα στην αγορα και τοσα νεα παιχνιδια να ερχονται. ναι γιατι μερικοι βγαζετε ασκοπα συμπερασματα βγαζει καινουριες καρτες η nv? αρα τα ερχομενα παιχνιδια θα ειναι προσαμοζμενα πανω της για να promo-ταρουν τις νεες καρτες να μην πω και για τους κοκκινους με τις κονσολες.Αρα ολα τα παιχνιδια θα ειναι amd-optimizate
Alex21121988 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 ναι γιατι μερικοι βγαζετε ασκοπα συμπερασματα βγαζει καινουριες καρτες η nv? αρα τα ερχομενα παιχνιδια θα ειναι προσαμοζμενα πανω της για να promo-ταρουν τις νεες καρτες να μην πω και για τους κοκκινους με τις κονσολες.Αρα ολα τα παιχνιδια θα ειναι amd-optimizate Toυς ιδιους drivers θα παρω με την 9x σειρα οπως και εσυ αλλα με διαφορετικο boost ανα μοντελο gpu. Για ποια ασκοπα συμπερασματα αναφερεσαι? Εγραψα, αυτο που ισχυει, δεν υπαρχει sli profile, οπως δεν υπαρχει και για το shadow of mordor. Η νεα καρτα πως θα promo ταριστει χωρις να εχει τους πιο προσφατους drivers για τα καινουρια games. Οι devs στην ουσια ''βοηθανε'' την nvidia με το να βγαζουν τις καρτες μας outdated με τα τελευταια games με διαφορες δικαιολογιες.προφασεις. Ειπαμε,τωρα το εχουμε ριξει στην vram. Θα ειναι και τα 4 αρκετα της 970/980? Για να δουμε τι θα σκεφτουν να μας πουν μετα. Και δεν ειναι μονο τι θα μας πουν αλλα να το βλεπεις οτι οντως ενα/δυο games βγαζουν outdated την gpu σου.
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Επίσης το παιχνίδι έχει επιλογή ''Lock FPS'', άρα το benchmark έγινε με αυτό ενεργοποιημένο. Ε ετσι εξηγειται λεω και εγω.. Τωρα τι bench ειναι αυτο με cap σε fps δεν ξερω και τι συμπερασματα μπορουν να βγουν οταν εμφανως τρωνε ταβανι οι μεγαλες στα 63 fps αλλα οκ .. Λεω και εγω πωτς γκενεν ατο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα