Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι, αέρα το πάνε 2*780Ti 3GB σε 1440P.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Crytek: “It’s getting increasingly more difficult to really wow people,” Ryse won’t support Mantle
rowain Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Πάντως θα είναι καλή φάση το game, hack & slash εποχής.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Crytek Talks Ryse Tech: Consoles vs PC, Textures Resolution, Mantle, VRAM Specs, LOD Solution
qsis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 10 βγαίνει σωστά; για να το δούμε κι αυτό.. να δούμε τι χάναμε που μας έπρηζαν οι xbox-άκηδες 1
ThanosWF Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μιας και δεν είμαι πλέον κάτω από NDA πάρτε μια ματιά από το Preview PC Build που μου έδωσε η Crytek.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Λολ, και ο john2gr τσίμπησε το review code. Ryse: Son of Rome – Low Versus High Screenshots Comparison Hooray !!! Our Performance Analysis for Ryse will go live later today or tomorrow, so stay tuned for more! http://www.pcgamer.com/ryse-son-of-rome-review/ Το πρώτο review και πήρε 57/100.
euxoulhs Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδες μολις το παρελαβα στα χερια μου αυθεντικοτατο απο ατομο μεσω της crytek παω να καωωωωω πλακα κανω ψαρουκλες Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2014 από euxoulhs
ThanosWF Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Παιδες μολις το παρελαβα στα χερια μου αυθεντικοτατο απο ατομο μεσω της crytek παω να καωωωωω πλακα κανω ψαρουκλες Πού θα το καλύψεις;
BigBOSS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Το πρώτο review και πήρε 57/100. αρα πέρα απο τα εξαιρετικά γραφικά ειναι μάλλον πατάτα.
BigBOSS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μιας και δεν είμαι πλέον κάτω από NDA πάρτε μια ματιά από το Preview PC Build που μου έδωσε η Crytek. o ομιλητης του βιντεο λεει πως ελληνικοι διανομεις δεν τους έδωσαν σημασια οταν ζητησαν αντιστοιχα preview codes και τους έδωσε σημασια η ιδια η Crytek, αρε Ελλαδιστάν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα