Προς το περιεχόμενο

Ryse: Son of Rome [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 667
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Xbox One :

ibpzHuGZApiEwD.png

PC:

ibn1wMxY0avEPD.png

Τι θολούρα είναι αυτή μαμώ τα 900P σας και τα FXAA σας..Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχει και drops στα 20άρια..Και μετά μου λέτε, πάρε κονσόλα.Sureeeeee.

• Like 3
Δημοσ.

Λολ και εδω οι κονσολες θα φταινε??????????? :X Απλα ειναι τα πραγματα πια οπιος θελει ultra settings απο εδω και στο εξης στο pc του!!θα τα σκαει για καρτα γραφικων ανω των 600 ευρω. :P

....ναι ....φταινε σε παρα πολύ μεγαλο βαθμο.....και δεν θελω να κατηγορησω τις κονσόλες(...μιας και εχω και εγω κονσολα) για αυτό που είναι....αλλα τις κατηγορω για αυτό που κανουν στο PC gaming....

Unfortunately, both the Xbox One and PS4 GPU are relatively slow and will hold back gaming. Already there is talk of a PlayStation 5 and a next Xbox being released in 2020, which might have something to do with the low system specifications that were targeted for this generation. While developers will of course be working on optimizations, and the Xbox One DirectX 12 update will help a little, some developers claim that for certain graphics-intense titles that Xbox One 1080 60FPS performance is a pipedream for the current generation

Δημοσ.

.....πολύ απλα, γιατι είναι ηδη   outdated......http://wccftech.com/sony-ice-team-ps4-hardware-no-top-line/#ixzz3DQSpmSvF

Μερικοι εδω μεσα συνεχιζουν βλεπω την συγκεκριμενη καραμελα!!!πραγματικα εχει κουρασει πια αυτο το πραγμα.Ξεκολατε πια με αυτα τα πραγματα και χαρειτε αυτα που σας δινουν  τα μηχανηματα που εχετε στην κατοχη σας. ;)

Υ.Γ Γραμμενος outdated ξεoutdated οι καινουργιες κονσολες!!!αλλα το xbo-one το τσιμπησες απο οτι διαβαζω σε αντιστοιχο θεμα. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Τα πραγματα ειναι απλα ,οταν ενα παιχνιδι ειναι γραμμενο για το one (ή ps4) και βγαινοντας στο pc δεν αποδιδει τις διαφορες σε ποιοτητα που καποιος θελει να δει και εχει πληρωσει 400αρια και 500αρια σε καρτες γραφικων ποναει .Το παιχνιδι για τα δεδομενα του one επειδη το εχω παιξει ειναι κατι παραπανω απο καλο σε γραφικα ξεπερνα θα ελεγα τις προσδοκιες ,για pc ομως αλλαζει το πραγμα.Περιπτωσεις σαν τις παραπανω θα συναντησετε πολλες ακομα να το εχετε υποψη σας οσοι θα τα σκασετε για καρτες γραφικων ,(κατι που και εγω θα κανω) οποτε μην αγχωνεστε θα σας περασει ...

• Like 1
Δημοσ.

Δικιο εχεις για αυτο πολλες φορες γκρινιαζουμε και με το δικιο μας. Οταν εχεις παρει πχ καρτα γραφικων της προηγουμενης σειρας, εχεις σκασει το μηνιατικο και βγαινει η καθε ubi ή crytek και σου λεει παρε τις τελευταιες για να παιξεις στο καλυτερο δυνατο perfomance και οντως το βλεπεις στο game σου οτι κατα καποιον τροπο, ενω εχεις σκασει το 400/500 εχεις μεινει μολις σε ενα χρονο πισω, ε ποναει..

Δημοσ.

Same shiet, different day. Τα ιδια συμβαινουν παντα.

Σχεδον ποτε ενα port απο κονσολα δεν ετυχε αναγνωρισης στον γραφικο τομεα στο PC, παντα τα παιχνιδια που ειχαν το wow factor στα fx ηταν αυτα που ξεκινησαν σαν PC only, οποτε δεν βλεπω τι αλλαξε..

Επειδη λοιπον τιποτα δεν προκειται να αλλαξει παλι, το μονο που μπορει καποιος να ευχηθει ειναι να ειναι περισσοτεροι οι αποκλειστικοι τιτλοι που θα περασουν στην PC κοινοτητα, γιατι οι κονσολες εχουν μερικα απο τα καλυτερα παιχνιδια καθε γενια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...