Προς το περιεχόμενο

Ryse: Son of Rome [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 780 ti για 1440 p αρα θα θελει μια 970 overclocked η μια 980 για 1080 p max settings? Επισης οσον αφορα το SSAA οσες δοκιμες εχω κανει σε παιχνιιδα που το υποστηριζουν(Tomb raider Thief Mortal kombat Sniper elite 3) δεν παρατηρω καμια απολυτως διαφορα στα γραφικα σε συγκριση με  το να το εχω off εκτος απο πτωση στα frames .

Ακριβώς το αντίθετο έχει αρκετά πιο καθαρή εικόνα με την ενεργοποίησή του , αλλά με την κάρτα που έχεις δεν σε βοηθάει ιδιαίτερα επειδή είναι αδύναμη  

• Απαντ. 667
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι ειναι φτιαγμενο για τις καινουργιες καρτες αλλα μεχρι να βγει το ryse θα την εχω αλλαξει αρα δεν θα εχω προβλημα.

Δημοσ.

βεβαια αναμενόμενο καθως κατά τα φαινόμενα θα προκειται για ενα unoptimize console port

Μένει να βγει για να μάθουμε.Ότι μπορεί να παίζει ρόλο η περισσότερη μνήμη της κονσόλας μπορεί.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν προσέξατε την περίπτωση του Watch_Dogs αλλά οι devs είπαν ότι και καλά το παιχνίδι θέλει 3GB Vram διότι οι κονσόλες έχουν unified memory και δήθεν εκμεταλλεύονται τα 8GB συνολικά, ενώ στο PC δεν γίνεται αυτό.Την δικαιολογία την έχουν έτοιμη..

• Like 4
Δημοσ.

Καλα το Watch Dogs δεν τρεχει σε καμια gpu σταθερα στα 60 frames αρα δεν μπορω να το εχω σαν παραδειγμα. Αλλα ναι την δικαιολογια για τις μλκιες τους, την εχουν ετοιμη. Πλεον τα νεα games ειναι vram hungry, αρα απο εκει που σκεφτομουν να παω καποια στιγμη στη νεα χρονια στην 780 για gpu, θα παω κατευθειαν στην 970( sli )  γιατι την θεωρω value for money καρτα και με λιγοτερη καταναλωση και 4 gb vram. Περιμενω να δω και τις υλοποιησεις που θα βγαλουν και θα κρινω ποιες θα παρω. Ποιο πολυ στην msi παντα καταληγω διοτι δεν με εχει προδωσει ποτε ως τωρα.

Μεχρι τοτε, εχω και το ps4 ετοιμοπολεμο, και οποιο game μου την σπασει στο pc, θα το παιρνω εκει..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλεον τα νεα games  unoptimized αθλια console ports ειναι vram hungry,

fixed

Επεξ/σία από BigBOSS
  • Like 3
Δημοσ.

fixed

Λολ και εδω οι κονσολες θα φταινε??????????? :X Απλα ειναι τα πραγματα πια οπιος θελει ultra settings απο εδω και στο εξης στο pc του!!θα τα σκαει για καρτα γραφικων ανω των 600 ευρω. :P

Δημοσ.

Digital Foundry: Hands-on with Ryse on PC

Έχει και σύγκριση PC με Xbox One και το One είναι πάρα πολύ κοντά στα max settings του PC.Κλασικά δηλαδή το μόνο θετικό του PC είναι η παραπάνω ανάλυση, τα ελαφρώς καλύτερα textures και το καλύτερο frame-rate που αυτά μόνο μπορεί και να αποτελούν σημαντικό παράγοντα για πολλούς.Πάντως σίγουρα αν ήταν μόνο για PC θα ήταν πιο εντυπωσιακό.

Δημοσ.

Digital Foundry: Hands-on with Ryse on PC

Έχει και σύγκριση PC με Xbox One και το One είναι πάρα πολύ κοντά στα max settings του PC.Κλασικά δηλαδή το μόνο θετικό του PC είναι η παραπάνω ανάλυση, τα ελαφρώς καλύτερα textures και το καλύτερο frame-rate που αυτά μόνο μπορεί και να αποτελούν σημαντικό παράγοντα για πολλούς.Πάντως σίγουρα αν ήταν μόνο για PC θα ήταν πιο εντυπωσιακό.

Και ζητάει για να το παίξει σε τέτοια γραφικά PC τουλάχιστον διπλάσιας αξίας από το X1...

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάμε για διπλασσιασμό του framerate και αύξηση της ανάλυσης κατα 40% ρε naruto. Είναι αμελητέα αυτά?

Θές να το παίξεις σε 900p και 30fps όπως στο X1? Φυσικά και μπορείς και δεν χρειάζεται να δώσεις τα λεφτά που λές.....

Δημοσ.

Όντως, αν αναλογιστείς όλες τις διαφορές, δεν είναι και μικρές.Απλά θα μπορούσαν να το κάνουν το νέο ''Crysis 2007'' και να σου ζητάει κάρτα που θα βγει μετά από 3-4 χρόνια για max settings :D

Δημοσ.

Οι διαφορες δεν ειναι και μικρες και αυτο φαινεται απο οτι οτι ουτε η 980 δεν μπορει να το τρεξει στα 60 fps 1080p maxed  . Λεει οτι η τελικη εκδοση θα εχει καλυτερο optimization αλλα τι optimization να κανουν οταν το παιχνιδι βγαινει σε 2 εβδομαδες.

Δημοσ.

Οι διαφορες δεν ειναι και μικρες και αυτο φαινεται απο οτι οτι ουτε η 980 δεν μπορει να το τρεξει στα 60 fps 1080p maxed

539974_303885846368238_1455014827_n.jpg

πέρα απο αυτό ειλικρινά ενδιαφέρεται κανεις να πάρει το παιχνίδι; δεν διάβασα και τα καλυτερα λογια τους προηγούμενους μηνες, οι περισσοτεροι που το παιξαν λέγανε πως ειναι μια μετριότητα γεματή quick time events.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...