Titanomaxos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Παρτε τα sets από Crysis III, που ηθελες για 1080p max με χ2MSAA μια 780gtx με 780ti για 60αρακι. Καπως ετσι θα είναι και εδώ....
CarbonFibre Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν το βλέπεις πιο βαρύ το Ryse δηλαδή Titanomaxos;
kyriakosm Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 βαζεις το ρολοι μνημης της 780 εκει που δουλεβει της ΤΙ και εχεις 60αρι αν και με χ4 msaa μια χαρα τρεχουν ολα στην 780 εχω την εντυπωση οτι θα ειναι πιο ελαφρυ απο το crysis 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Πιο βαρύ από το Crysis 3 θα είναι, η CryTek είπε ότι θα είναι το πιο δυνατό benchmark το Ryse και μάλιστα θα γονατίζει και μελλοντικά συστήματα.
Alex21121988 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν νομιζω να ειναι πιο ελαφρυ απο το crysis 3. Το ευχομαι αλλα δεν νομιζω. Ειπαμε, αν θελουν να πουλησουν τις καινουριες gpu ετοιμαστειτε να γκρινιαξουμε για το perfomance οταν βγει το game.
kyriakosm Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 "μερικες φορες" τα benchmark δεν ανταποκρινοναι πληρως στις ingame συνθηκες
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ισχύει, διότι στο benchmark οι σκηνές αλλάζουν πολύ πιο γρήγορα από ότι στο ίδιο το παιχνίδι, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το ίδιο το Ryse δεν θα γονατίσει τις κάρτες Τώρα με 780/780 Ti σε 1080P θα είσαι παραπάνω από καλά εννοείται, αλλά σε 4Κ θα πέσει λούτσος.
Alex21121988 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Επισης αν ειναι σαν το crysis 3 και εκμεταλευεται πληρως το sli μου, μια χαρα θα ημαστε. Για 1080 p παντα. Για 4K ακομα και οι 780 θα φανε καλα..
kyriakosm Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 ναι το ryse περιμεναμε για το λουτσο στα 4κ
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μας δουλεύουν με τα requirements; Συστηματικα και διαχρονικα
naruto14 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Αλήθεια, υπάρχουν άτομα εδώ που θα σκάσουν day one 40αρι για αυτό το game? Δεν ξέρω ρε παιδί μου, αλλά τόσα free benchmarks υπάρχουν . Πέρα από την πλάκα το παιχνίδι δεν πρέπει να λέει και πολλά... http://www.metacritic.com/game/xbox-one/ryse-son-of-rome
spartan29gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Αλήθεια, υπάρχουν άτομα εδώ που θα σκάσουν day one 40αρι για αυτό το game? Δεν ξέρω ρε παιδί μου, αλλά τόσα free benchmarks υπάρχουν . Πέρα από την πλάκα το παιχνίδι δεν πρέπει να λέει και πολλά... http://www.metacritic.com/game/xbox-one/ryse-son-of-rome Ευτυχως που υπαρχει και ο θειος Παρτε τα sets από Crysis III, που ηθελες για 1080p max με χ2MSAA μια 780gtx με 780ti για 60αρακι. Καπως ετσι θα είναι και εδώ.... Σιγα μην καθομαι εγω να φτανω στα ορια το μηχανημα μου!!για τα φολοπαιχνιδα της crytek.
Alex21121988 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Χαχαχα θειος για δοκιμη οπωσδηποτε... Πλεον με αυτα που παιρνουμε στο pc ειναι μονοδρομος. Αν παιζει οπως πρεπει, εννοειται θα παμε για αγορα γιατι εκτος απο τα εξαιρετικα του γραφικα, η αρενα στο online φαινεται πολυ ενδιαφερουσα. 1
naruto14 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Χαχαχα θειος για δοκιμη οπωσδηποτε... Πλεον με αυτα που παιρνουμε στο pc ειναι μονοδρομος. Αν παιζει οπως πρεπει, εννοειται θα παμε για αγορα γιατι εκτος απο τα εξαιρετικα του γραφικα, η αρενα στο online φαινεται πολυ ενδιαφερουσα. Σωστό σε βρίσκω. Και εγώ μάλλον έτσι θα πράξω. Ελπίζω Χριστούγεννα να το δούμε σε μια καλή προσφορά κάπου.
NickTG Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Αλήθεια, υπάρχουν άτομα εδώ που θα σκάσουν day one 40αρι για αυτό το game? Δεν ξέρω ρε παιδί μου, αλλά τόσα free benchmarks υπάρχουν . Πέρα από την πλάκα το παιχνίδι δεν πρέπει να λέει και πολλά... http://www.metacritic.com/game/xbox-one/ryse-son-of-rome Κάτσε να το διαβάσει ο petran να σου στείλει κανένα υβριστικό ΡΜ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα