Προς το περιεχόμενο

Ryse: Son of Rome [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 667
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βαζεις το ρολοι μνημης της 780 εκει που δουλεβει της ΤΙ και εχεις 60αρι

αν και με χ4 msaa μια χαρα τρεχουν ολα στην 780

εχω την εντυπωση οτι θα ειναι πιο ελαφρυ απο το crysis 3

Δημοσ.

Δεν νομιζω να ειναι πιο ελαφρυ απο το crysis 3. Το ευχομαι αλλα δεν νομιζω. Ειπαμε, αν θελουν να πουλησουν τις καινουριες gpu ετοιμαστειτε να γκρινιαξουμε για το perfomance οταν βγει το game.

Δημοσ.

Ισχύει, διότι στο benchmark οι σκηνές αλλάζουν πολύ πιο γρήγορα από ότι στο ίδιο το παιχνίδι, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το ίδιο το Ryse δεν θα γονατίσει τις κάρτες :) Τώρα με 780/780 Ti σε 1080P θα είσαι παραπάνω από καλά εννοείται, αλλά σε 4Κ θα πέσει λούτσος.

Δημοσ.

Επισης αν ειναι σαν το crysis 3 και εκμεταλευεται πληρως το sli μου, μια χαρα θα ημαστε. Για 1080 p παντα. Για 4K ακομα και οι 780 θα φανε καλα..

Δημοσ.

Αλήθεια, υπάρχουν άτομα εδώ που θα σκάσουν day one 40αρι για αυτό το game? Δεν ξέρω ρε παιδί μου, αλλά τόσα free benchmarks υπάρχουν :P. Πέρα από την πλάκα το παιχνίδι δεν πρέπει να λέει και πολλά...

http://www.metacritic.com/game/xbox-one/ryse-son-of-rome

Δημοσ.

Αλήθεια, υπάρχουν άτομα εδώ που θα σκάσουν day one 40αρι για αυτό το game? Δεν ξέρω ρε παιδί μου, αλλά τόσα free benchmarks υπάρχουν :P. Πέρα από την πλάκα το παιχνίδι δεν πρέπει να λέει και πολλά...

Ευτυχως που υπαρχει και ο θειος  :P

Παρτε τα sets από Crysis III, που ηθελες για 1080p max με χ2MSAA μια 780gtx με 780ti για 60αρακι.

Καπως ετσι θα είναι και εδώ....

Σιγα μην καθομαι εγω να φτανω στα ορια το μηχανημα μου!!για τα φολοπαιχνιδα της crytek. :rolleyes:

Δημοσ.

Χαχαχα θειος για δοκιμη οπωσδηποτε... Πλεον με αυτα που παιρνουμε στο pc ειναι μονοδρομος. Αν παιζει οπως πρεπει, εννοειται θα παμε για αγορα γιατι εκτος απο τα εξαιρετικα του γραφικα, η αρενα στο online φαινεται πολυ ενδιαφερουσα. 

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχα θειος για δοκιμη οπωσδηποτε... Πλεον με αυτα που παιρνουμε στο pc ειναι μονοδρομος. Αν παιζει οπως πρεπει, εννοειται θα παμε για αγορα γιατι εκτος απο τα εξαιρετικα του γραφικα, η αρενα στο online φαινεται πολυ ενδιαφερουσα. 

Σωστό σε βρίσκω. Και εγώ μάλλον έτσι θα πράξω. Ελπίζω Χριστούγεννα να το δούμε σε μια καλή προσφορά κάπου.

Δημοσ.

Κάτσε να το διαβάσει ο petran να σου στείλει κανένα υβριστικό ΡΜ.  :X

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...