Physiciant Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Πως μου ήρθε να φτιάξω λίγο τα καλώδια στο κουτί μου και παρατήρησα ότι δεν έχω συνδέσει το front audio panel. Έπιασα το manual για να κάνω τη σύνδεση αλλά δε βγάζω άκρη. Η μητρική μου είναι η Asrock P45DE. Τα καλώδια που έχει το κουτί μου είναι τα εξής Ear R, Ear L, GRND, Mic Data και Mic Vcc. Τα 3-4 πρώτα νομίζω τα έχω βάλει σωστά αλλά πείτε μου και εσείς τη γνώμη σας. Έχω συνδέσει τα Mic Data=1, GRND=2, Mic Vcc=3, Ear R=5, Ear L=9. Με μπερδεύουν τα Mic Data και Mic Vcc. Μήπως το Mic Vcc πρέπει να πάει στο 4 αντί στο 3; Manual (σελίδα 23-αργεί λίγο να κατέβει το manual) http://www.asrock.com/MB/Intel/P45DE/index.asp?cat=Manual Επίσης δε μπορώ να καταλάβω τι τύπος είναι το panel του κουτιού(HD Audio ή AC'97) ή δε παίζει ρόλο όσον αφορά τη συμβατότητα; Γιατί κάπου διάβασα ότι το HD Audio υποστηρίζει AC'97 ή κάνω λάθος; Τα φώτα σας παρακαλώ
Physiciant Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δεν έχω ιδέα..είναι πολύ παλιό και το μόνο που γράφει επάνω είναι Lattice
philnice Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Καλώς. Ρώτησα γιατί με τα καλώδια που αναφέρεις δεν βγάζω άκρη. Πάντως η μητρική υποστηρίζει hd audio οπότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για το front panel.
infin1tyGR Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Κι εγώ ένα τέτοιο έχω στο παλιό PC και από τα καλώδια που αναφέρεις για AC'97 ακούγεται. Σε μένα που το σύνδεσα σε μητρική με HD Audio δε λειτουργεί καθόλου το μικρόφωνο του front panel και χρειάστηκε να κάνω «Disable front panel detection» από το Control Panel της Realtek για να παίξει σωστά ο ήχος, απλά μόλις συνδέεις μπροστά ακουστικά δεν απενεργοποιείται αυτόματα η πίσω έξοδος ήχου. Αυτό βέβαια πρέπει να είναι γενικό πρόβλημα AC'97 ήχου σε HD Audio μητρικές.
Physiciant Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Σύνδεση μόνο τα headphones και ησύχασα.. Μου σπάσε τα νεύρα το mic. Αν ξέρει κανείς ας βοηθήσει Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2014 από Physiciant
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα