Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μου ήρθε να φτιάξω λίγο τα καλώδια στο κουτί μου και παρατήρησα ότι δεν έχω συνδέσει το front audio panel. Έπιασα το manual για να κάνω τη σύνδεση αλλά δε βγάζω άκρη. Η μητρική μου είναι η Asrock P45DE. Τα καλώδια που έχει το κουτί μου είναι τα εξής Ear R, Ear L, GRND, Mic Data και Mic Vcc. Τα 3-4 πρώτα νομίζω τα έχω βάλει σωστά αλλά πείτε μου και εσείς τη γνώμη σας. Έχω συνδέσει τα Mic Data=1, GRND=2, Mic Vcc=3, Ear R=5, Ear L=9. Με μπερδεύουν τα Mic Data και Mic Vcc. Μήπως το Mic Vcc πρέπει να πάει στο 4 αντί στο 3;

Manual (σελίδα 23-αργεί λίγο να κατέβει το manual)

http://www.asrock.com/MB/Intel/P45DE/index.asp?cat=Manual

Επίσης δε μπορώ να καταλάβω τι τύπος είναι το panel του κουτιού(HD Audio ή AC'97) ή δε παίζει ρόλο όσον αφορά τη συμβατότητα; Γιατί κάπου διάβασα ότι το HD Audio υποστηρίζει AC'97 ή κάνω λάθος; Τα φώτα σας παρακαλώ

Δημοσ.

Καλώς. Ρώτησα γιατί με τα καλώδια που αναφέρεις δεν βγάζω άκρη. Πάντως η μητρική υποστηρίζει hd audio οπότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για το front panel.

Δημοσ.

Κι εγώ ένα τέτοιο έχω στο παλιό PC και από τα καλώδια που αναφέρεις για AC'97 ακούγεται. Σε μένα που το σύνδεσα σε μητρική με HD Audio δε λειτουργεί καθόλου το μικρόφωνο του front panel και χρειάστηκε να κάνω «Disable front panel detection» από το Control Panel της Realtek για να παίξει σωστά ο ήχος, απλά μόλις συνδέεις μπροστά ακουστικά δεν απενεργοποιείται αυτόματα η πίσω έξοδος ήχου. Αυτό βέβαια πρέπει να είναι γενικό πρόβλημα AC'97 ήχου σε HD Audio μητρικές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σύνδεση μόνο τα headphones και ησύχασα.. Μου σπάσε τα νεύρα το mic. Αν ξέρει κανείς ας βοηθήσει

Επεξ/σία από Physiciant

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...