Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνεις πλάκα τώρα? Μήπως να αφήσουμε και τους παιδεραστές στην ησυχία τους γιατί τους πειράξαμε τον ιδιωτικό χώρο??

Αλήθεια?

Θανατική ποινή ή ευνουχισμός άμεσα στις ανωμαλάρες

Δεν είμαι υπέρ αλλά  κατά της παιδικής πορνογραφίας και φυσικά και θέλω να τιμωρηθούν αυτοί που τα κάνουν.

Απο κει και πέρα όμως είναι παράνομο να σου ελέγχουν τι έχεις στους λογαριασμού σου.

Αν δεν έχεις να φοβάσαι κάτι μπορείς να βάλεις ένα τσιπάκι στο σώμα σου !

Θέλεις ;;

Για μένα είναι το ίδιο.

Πριν 2 μήνες είχα διαβάσει ένα άρθρο για στατιστικά της google και έλεγε μέχρι πόσες φωτογραφίες τραβάμε παγκοσμίος την μέρα !

Εσένα μπορεί να σου αρέσει εγώ όμως δεν γουστάρω να ξέρουν τα πάντα για μένα και φυσικά τι φωτογραφίες τραβάω !!

Τι ακριβως νοικιασες και ποσο το πληρωσες?

Έχεις δίκιο δεν νοικιάζεις ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ αποθηκευτικό χώρο !!

Εσύ στάθηκες σε αυτό το μικρό λάθος που έκανα και έχασες την ουσία του μηνύματός μου.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχεις δίκιο δεν νοικιάζεις ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ αποθηκευτικό χώρο !!

Εσύ στάθηκες σε αυτό το μικρό λάθος που έκανα και έχασες την ουσία του μηνύματός μου.

Παμε παλι. Αγορασες αποθηκευτικο χωρο; 

Δημοσ.

Πριν κρίνεις τον οποιονδήποτε καλύτερα να μιλάς λιγότερο, μιας και δεν γνωρίζεις καν την παιδεία τους και το ήθος τους, επίσης όταν μερικοί εδώ μέσα , τους οποίους κατακρίνεις, διάβαζαν Όργουελ εσύ βρισκόσουν....

Δεν είναι επιφανειακό το "θάνατος στους παιδεραστές "αλλά δεν βρίσκομαι σε όρεξη να επιχειρηματολογήσω.

Την αμπελοφιλοσοφία αλλού και συνέχισε να είσαι αιθεροβάμων σε μία κοινωνία άκρως βίαιη και πρωτόγονη.

Ανεξαρτήτως του θέματος, είσαι απίστευτα αγενής.

"Δεν είναι επιφανειακό" το

Θανατική ποινή ή ευνουχισμός άμεσα στις ανωμαλάρες

αλλά δεν βρίσκεσαι σε θέση να επιχειρηματολογήσεις; Βρίσκεσαι πάντως σε θέση να εκτοξεύεις προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Επίσης, last time I checked είχα την ελευθερία να πω την άποψή μου, όσο αυτή δεν παραβαίνει τους κανόνες του forum. Οπότε σταμάτα να το παίζεις αστυφύλακας και γράψε κάτι ουσιώδες σχετικά με το θέμα. αν και ο τρόπος που απευθύνεσαι σε μέλη της κοινότητας αποδεικνύει τη θέση μου περί μίσους και εκδικητικότητας.

Δημοσ.

Ανεξαρτήτως του θέματος, είσαι απίστευτα αγενής.

"Δεν είναι επιφανειακό" το

αλλά δεν βρίσκεσαι σε θέση να επιχειρηματολογήσεις; Βρίσκεσαι πάντως σε θέση να εκτοξεύεις προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Επίσης, last time I checked είχα την ελευθερία να πω την άποψή μου, όσο αυτή δεν παραβαίνει τους κανόνες του forum. Οπότε σταμάτα να το παίζεις αστυφύλακας και γράψε κάτι ουσιώδες σχετικά με το θέμα. αν και ο τρόπος που απευθύνεσαι σε μέλη της κοινότητας αποδεικνύει τη θέση μου περί μίσους και εκδικητικότητας.

Δεν είμαι αγενής αλλά άμεσος και αντικειμενικός , δεν μου αρέσει να χαιδεύω αυτιά.

Οι δικοί σου χαρακτηρισμοί επειδή παρουσιάστηκαν έμμεσα , δεν τους θεωρείς προσβλητικούς?

Το εάν το παίζω αστυφύλακας, αγρονόμος , πυροσβέστης είναι δικαίωμα μου όταν μερικοί αμπεφιλοσοφούν ως μεταμοντέρνοι Πυθαγόριοι.

Δημοσ.

ναι !

Αν περιλαμβανεται και η υπηρεσια εμαιλ μεσα σε αυτα που πληρωσες, διαβασε τους ορους και προφανως θα δεις οτι δεν περιλαμβανεσαι στο ψαξιμο. Αν ομως αγορασες χωρο πχ, αλλα η υπηρεσια εμαιλ ειναι δωρεαν, τοτε το λεει στους ορους, οτι τα μηνυματα θα σου τα διαβαζει. Το ξερεις απο την αρχη, αλλο αν κανεις μας δε διαβασε ποτε ορους.

Δημοσ.

Και για να ξαναμπώ για τα καλά στο θέμα, αν κάποιος θεωρεί ο ενδεδειγμένος τρόπος για να καταπολεμηθούν μορφές ειδεχθούς εγκληματικότητας, όπως η παιδική εκμετάλλευση, είναι η παρακολούθηση όλης της υφηλίου, μάλλον αγνοεί ότι είμαστε στον 21ο αιώνα και πηγαινοερχόμαστε στο φεγγάρι για βόλτα.

OK. Ποιος λοιπόν κατά τη γνώμη σου είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για την καταπολέμηση της ειδεχθούς εγκληματικότητας τον... 21ο αιώνα φωστήρα μου?

Γιατί από τα γραφόμενα σου δίνεις την εντύπωση ότι ξέρεις αλλά δεν μας λες... Υπάρχει δηλαδή τρόπος να τα καταπολεμήσουμε όλα αυτά χωρίς την παραμικρή παραβίαση προσωπικών δεδομένων και χωρίς καθόλου παρακολούθηση. Για λέγε...

Στο να κράζουμε και να κλαιγόμαστε είμαστε πρώτοι. Ειδικά στο να πετάμε την αμπελοφιλοσοφία μας κα να λέμε μεγάλα λόγια? Άπιαστοι.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα για χαζούς τους έχετε τους παιδεραστές οτι ανεβάζουν το υλικό στους server της εκάστοτε εταιρίας. Βρεθηκε κάποιο χαϊβάνι που εσωσε εκεί το υλικό που είχε. Χωρίς αυτο το συμβάν τι θα λέγατε ; μάλλον θα κράζατε που τσεκάρουν τις φωτο. Τώρα όμως όλα ειναι εντάξει ακομα και αν δεν βρεθει ποτέ ξανά αναλογο υλικό .

• Like 1
Δημοσ.

OK. Ποιος λοιπόν κατά τη γνώμη σου είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για την καταπολέμηση της ειδεχθούς εγκληματικότητας τον... 21ο αιώνα φωστήρα μου?

Γιατί από τα γραφόμενα σου δίνεις την εντύπωση ότι ξέρεις αλλά δεν μας λες... Υπάρχει δηλαδή τρόπος να τα καταπολεμήσουμε όλα αυτά χωρίς την παραμικρή παραβίαση προσωπικών δεδομένων και χωρίς καθόλου παρακολούθηση. Για λέγε...

Στο να κράζουμε και να κλαιγόμαστε είμαστε πρώτοι. Ειδικά στο να πετάμε την αμπελοφιλοσοφία μας κα να λέμε μεγάλα λόγια? Άπιαστοι.

Εγώ μπορεί να πετάω μεγάλα λόγια, αλλά καταλαβαίνω και τα λόγια των άλλων. Πάμε πάλι...

Είπα: "αν κάποιος θεωρεί ο ενδεδειγμένος τρόπος για να καταπολεμηθούν μορφές ειδεχθούς εγκληματικότητας, όπως η παιδική εκμετάλλευση, είναι η παρακολούθηση όλης της υφηλίου, μάλλον αγνοεί ότι είμαστε στον 21ο αιώνα και πηγαινοερχόμαστε στο φεγγάρι για βόλτα."

Είπες: "Υπάρχει δηλαδή τρόπος να τα καταπολεμήσουμε όλα αυτά χωρίς την παραμικρή παραβίαση προσωπικών δεδομένων και χωρίς καθόλου παρακολούθηση"

Καταλαβαίνως τώρα τι θέλω να πω ή θες πιο αναλυτική εξήγηση;

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλα για χαζούς τους έχετε τους παιδεραστές οτι ανεβάζουν το υλικό στους server της εκάστοτε εταιρίας. Βρεθηκε κάποιο χαϊβάνι που εσωσε εκεί το υλικό που είχε. Χωρίς αυτο το συμβάν τι θα λέγατε ; μάλλον θα κράζατε που τσεκάρουν τις φωτο. Τώρα όμως όλα ειναι εντάξει ακομα και αν δεν βρεθει ποτέ ξανά αναλογο υλικό .

σε αυτόν θα παραδειγματιστούν πράγματι...

Δημοσ.

Εγώ μπορεί να πετάω μεγάλα λόγια, αλλά καταλαβαίνω και τα λόγια των άλλων. Πάμε πάλι...

Είπα: "αν κάποιος θεωρεί ο ενδεδειγμένος τρόπος για να καταπολεμηθούν μορφές ειδεχθούς εγκληματικότητας, όπως η παιδική εκμετάλλευση, είναι η παρακολούθηση όλης της υφηλίου, μάλλον αγνοεί ότι είμαστε στον 21ο αιώνα και πηγαινοερχόμαστε στο φεγγάρι για βόλτα."

Είπες: "Υπάρχει δηλαδή τρόπος να τα καταπολεμήσουμε όλα αυτά χωρίς την παραμικρή παραβίαση προσωπικών δεδομένων και χωρίς καθόλου παρακολούθηση"

Καταλαβαίνως τώρα τι θέλω να πω ή θες πιο αναλυτική εξήγηση;

Θέλω πιο αναλυτική εξήγηση. Σταράτα πράματα χωρίς υπονούμενα. Τι πρέπει να κάνουν?

• Like 1
Δημοσ.

Η επιβολη του ελεγχου παντα θα βρισκει δικαιολογιες τυπου να πιασουμε τους κακους ανωμαλους και τρομοκρατες. Μετα ομως αναρωτιεμαι πως τους ξεφυγαν οι διδυμοι πυργοι ή δεν τους ξεφυγαν ;

Κατι τετοια με κανουν να αισθανομαι απεχθεια για τις μεθοδους τους και αναρωτιεμαι πως θα παλεψουν την ελευση του αποκεντρωμενου ιντερνετ (βλεπε storj για αρχη)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...