Black Demis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 H κυρια Emma Carr να παει να πλυνει κανα πιατο. Δευτερη φορα που πεταει τετοιες ασυναρτησιες. Η Microsoft και η Google ειναι απλοι "πολιτες" οπως και οι υπολοιποι. Οταν δουν καποια υποπτη ενεργεια, καλουν την αστυνομια να ερευνησει. Απλα πραγματα. Ουτε δουλεια της Google / Microsoft ειναι να ψαξει αν ο κατηγορουομενος ειναι ενοχος ουτε τιποτα. Αυτα τα κανει η αστυνομια / το δικαστηριο. Οπως εγω μπορω να κατηγορησω τον οποιοδηποτε, ψευδος η οχι, ετσι μπορει και η Google / Microsoft. Επισης, οπως εγω οταν δω καποιον να οπλοφορει ΔΕΝ θα κατσω να ψαξω αν το οπλο ειναι κανονικο η νεροπιστολο, ουτε αν ειναι δικο του η καποιου φιλου του, ουτε αν κουβαλαει σφαιρες πανω του, ουτε αν εχει αδεια οπλοφοριας, απλα θα καλεσω την αστυνομια να τα κανει αυτα. Ημαρτον κυρια Carr, σας εκλεξανε και προεδρο παναθεμα. Ολα αυτα που λες ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Τι παει να πει απλα πταισματα? Αν ειναι απλα παισματα, θα τιμωρηθεις αναλογως. Τα απλα πταισματα δεν ισουνται με ατιμωρησια, οποτε καλα θα κανουμε αν τα διαπραττουμε να τημωρουμαστε. Αν και ειμαι υπερ της πειρατειας, προς το παρον καλος η κακος ειναι παρανομη, αρα διαπρατεις εγκλημα, αλλα κανει θα κανουν να σε συλλαβουν. και τι αποτρεπει εμένα πχ που εχω 500 tb από παράνομο υλικό και μερικά σχέδια να ρίξω της κυβερνήσεις και ολα τα σχετικά, αφού μάθω ότι όλα scanarontai να βάλω στα αρχεία μου κρυπτογράφηση 2048 bit και να τα εχω με άσχετο όνομα που μόνο εγώ και συνεργάτες μου ξέρουν??? και απλός θα την πληρώνουν και πάλι απλοί πολίτες........ τόσο απλά τόσο ξεκάθαρα και τόσο τυφλοί είναι όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο 1
Atzamestatos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 και τι αποτρεπει εμένα πχ που εχω 500 tb από παράνομο υλικό και μερικά σχέδια να ρίξω της κυβερνήσεις και ολα τα σχετικά, αφού μάθω ότι όλα scanarontai να βάλω στα αρχεία μου κρυπτογράφηση 2048 bit και να τα εχω με άσχετο όνομα που μόνο εγώ και συνεργάτες μου ξέρουν??? Τιποτα. Οποτε αφου μπορεις να τα "κρυψεις", ας μην σε βαλουμε στον κοπο να το κανεις, να τα εχεις φατσα φορα. Και γω αυριο θα σκασω με 5 κιλα δυναμιτη στο χερι μεστο αεροδρομιο, και θα τους πως να μη με συλλαβουν γιατι ετσι και αλλιως θα μπορουσα να τα κρυψω στη καμπαρτινα μου αμα ηθελα. Σοβαρα τωρα...την θαψαμε τη λογικη ετσι? και απλός θα την πληρώνουν και πάλι απλοί πολίτες........ τόσο απλά τόσο ξεκάθαρα και τόσο τυφλοί είναι όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο Απλοι πολιτες που παρανομουν. Να τα λεμε ολα
nhzt Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Το γιατί παρακολουθούν τους λογαριασμούς μας ή γιατί βάζουν κάμερες στους δρόμους ή γιατί συλλέγουν στοιχεία οι κρατικές υπηρεσίες ,νομίζω ότι αυτό έγκειται στην αντίληψη του καθενός για να μπορέσει να το καταλάβει. Ο ένας λέει, απλά δεν γουστάρω να με παρακολουθούν χωρίς να εξηγεί το γιατί . Ο άλλος δεν θέλει να τον παρακολουθούν γιατί νομίζει ότι συνωμοτούν για το κακό του , ενώ δεν κάνει κάτι κακό. Ο άλλος δεν θέλει να τον παρακολουθούν γιατί πράγματι κάνει παράνομες πράξεις . Και κάποιοι άλλοι λένε ότι καλά κάνουν και μας παρακολουθούν διότι αισθάνονται ασφαλείς και μ αυτό τον τρόπο και ότι περιορίζεται η εγκληματικότητα. Βλέπω όμως ότι όλοι μας ανήκουμε σε μια από τις παραπάνω κατηγορίες . Γι αυτούς λοιπόν που δεν θέλουν να τους παρακολουθούν και να του καταγράφουν , απλά διαγράψτε τους λογαριασμούς σας, διότι μη μου πείτε ότι δεν ξέρετε ότι ελέγχουν τα δεδομένα σας και επίσης κυκλοφορήστε με κουκούλα. Για τους άλλους που δεν τους ενοχλεί ο έλεγχος των προσωπικών τους δεδομένων να διαβάζουν προσεκτικά τα ψιλά γράμματα όταν ανοίγουν λογαριασμούς και εμπιστεύονται κάποιους για την ασφάλεια των δεδομένων τους….(μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται) . Εμένα απλά δεν με εκπλήσει ότι παρακολουθούνται τα πάντα, αν και έχω λογαρισμό στο Onedrive . Παραπέμπω σε αυτό http://www.kathimerini.gr/70909/article/texnologia/diadiktyo/die8nhs-anhsyxia-gia-thn-parakoloy8hsh-toy-internet-apo-thn-amerikanikh-kyvernhsh
HadesGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Τον πο%τσ! μου και το μο$ν^ της κοπέλας μου πρέπει να το ελέγχουν δηλαδή ; Όταν νοικιάζεις τότε ο χώρος είναι προσωπικός και είναι απαράδεκτο να βλέπουν τι ανεβάζουν οι χρήστες στους λογαριασμούς τους. Και ο μεγαλύτερος εγκληματίας να είναι δεν παύει να είναι ιδιωτικός χώρος ! Και όσοι γουστάρετε έλεγχο να κάτσετε να σας βάλουν και ένα τσιπ σαν τα σκυλάκια... Κάνεις πλάκα τώρα? Μήπως να αφήσουμε και τους παιδεραστές στην ησυχία τους γιατί τους πειράξαμε τον ιδιωτικό χώρο?? Αλήθεια? Θανατική ποινή ή ευνουχισμός άμεσα στις ανωμαλάρες
bounce2 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Η MS πάντως σε αντίθεση με τη google έχει ξεκαθαρίσει οτι χρησιμοποιεί fingerprints (αυτό το photoDNA που αναφέρει η είδηση) και δεν ψάχνει γενικά και αόριστα τα αρχεία. Αν και γενικά δε μου αρέσει η ιδέα (γιατί μπορεί να ψάξει για οτιδήποτε) τουλάχιστον λένε ξεκάθαρα τι κάνουν και πως. Και εφόσον χρησιμοποιείται μόνο για το συγκεκριμένο σκοπό μπορώ να το δεχτώ. Θα έπρεπε και η google να πει ανοιχτά τι ακριβώς ψάχνει στα αρχεία των email και με ποιό τρόπο.
HellgastJohn Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 θα μπορούσα για ώρες να μιλάω για το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα κλπ κλπ αν και είμαι της άποψης πως από την στιγμή που πατάς agree οι εταιρείες μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, συμφέροντα έχουν και σίγουρα μόνο άγια δεν είναι αυτά.το θέμα της παιδεραστίας/παιδοφιλίας ουσιαστικά εμπεριέχει το γενικότερο ζήτημα του βιασμού τόσο μιας ανθρώπινης ψυχής όσο και του ίδιου του σώματος. ευτυχώς σε μια κοινωνία όπου τα πάντα θεωρούνται " κομπλέ'" η παιδεραστία συνεχίζει να αποτελεί κάτι το αρρωστημένο. καλά κάνουν και τους διαπομπεύουν. καλά θα κάναν να εφάρμοζαν και φαρμακευτικό ευνουχισμό στο σίχαμα αυτό που μαυρίζει μια παιδική ψυχή.όσοι από εκεί και πέρα φοβάστε πως αυτό το κατά τα άλλα λεπτό ζήτημα της παιδεραστίας αποτελεί κερκόπορτα για εισβολή των εταιρειών στην προσωπική μας ζωή, καλά κάνετε η λύση όμως είναι πολύ απλή. μην ταίζετε τις εταιρείες με οτιδίποτε προσωπικό ή οτιδίποτε τελοσπάντων θεωρείτε πολύτιμο. 1
h34a Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Οι Google, Microsoft κλπ. δεν είναι απλοί πολίτες ούτε απλές εταιρίες, συνεργάζονται με τις κυβερνήσεις όποιας χώρας τις συμφέρει (και σαν αμερικανικές εταιρίες έχουν τη καλύτερη σχέση με τις αμερικανικές αρχές). Το άρθρο δε λέει ακριβώς για παιδεραστές, αλλά για όλους όσους κακοποιούν ή/και εκμεταλλεύονται παιδιά, που πάρα πολλές φορές είναι οι γονείς και συγγενείς των θυμάτων. Οι παιδεραστές δεν είναι και το χειρότερο πρόβλημα της κοινωνίας. Υπάρχουν χιλιάδες άλλα σοβαρότερα προβλήματα που όχι μόνο η Google και Microsoft δε πρόκειται ποτέ να ασχοληθούν, αλλά και οι κυβερνήσεις των διαφόρων κρατών αδιαφορούν, αν δεν υποστηρίζουν και διαιωνίζουν τα προβλήματα οι ίδιες πολλές φορές..
pournaras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Τον πο%τσ! μου και το μο$ν^ της κοπέλας μου πρέπει να το ελέγχουν δηλαδή ; Όταν νοικιάζεις τότε ο χώρος είναι προσωπικός και είναι απαράδεκτο να βλέπουν τι ανεβάζουν οι χρήστες στους λογαριασμούς τους. Και ο μεγαλύτερος εγκληματίας να είναι δεν παύει να είναι ιδιωτικός χώρος ! Και όσοι γουστάρετε έλεγχο να κάτσετε να σας βάλουν και ένα τσιπ σαν τα σκυλάκια... Τι ακριβως νοικιασες και ποσο το πληρωσες? 1
Black Demis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Απλοι πολιτες που παρανομουν. Να τα λεμε ολα το παράνομο είναι σχετικό μπορεί σήμερα να είναι φώτο με ανήλικους και ετοιμασία τρομοκρατικών ενεργειών (οκ σοβαρά πράγματα το δέχομαι), μπορεί αύριο να είναι κάτι εκφράσεις τύπου ο πρόεδρος είναι μα.....ς να σε πάνε φυλακή (απόλυτος παράλογο αλλά σε μερικές χώρες υπάρχει βαρβάτη και παράλογη λογοκρισία γιατί μπορούν ) λογική ξελογηκη αλλά να σκεφτούμε και λίγο δεν είναι όλα black and white βελεπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος ένα πράγμα + αν θεωρείς ότι να πας μέσα για ένα τραγούδι είναι σωστό κάπου εδώ τελειώνει η συζήτηση
konnak Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Πέντε χρόνια πριν θα έγραφα πολλά, αλλά πλέον έχω χάσει την πίστη μου στους ανθρώπους - και ειδικά στους σύγχρονους Έλληνες. Θα πρότεινα σε κάποιον να διαβάσει το 1984 του Όργουελ, αν και πάλι δεν πιστεύω ότι όσοι γράφουν "ψόφο στους παιδεραστές" έχουν την δυνατότητα να διαβάσουν μεταξύ των γραμμών κάτι τόσο αλληγορικό και ουσιώδες. Ναι, είναι κερκόπορτα η παιδεραστία, και ναι, οι εκάστοτε νόμοι δεν εκφράζουν πάντα το ηθικό. Σήμερα μπορεί, αύριο όχι. Μην βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος. Αν η αστυνομοκρατούμενη κοινωνία και η παρακολούθηση βοηθούσε στο να εξαλειφθούν οι παραβατικότες τύπου παιδεραστίας, θα είχαν ήδη εξαλειφθεί. Δυστυχώς όμως είναι βαθύτερα ζητήματα - όπως κάθε είδους παραβατικότητα - και δεν έχουμε βρει ακόμα τα εργαλεία να τα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά, δηλαδή να μπορούμε να επαναφέρουμε στον "σωστό" δρόμο τέτοιους κοινωνικούς παραβάτες. Όμως η εκδικητικότητα δεν είναι λύση - και είναι και αυτή μια παραβατικότητα! - και γεννά νέα βία. Και όλη αυτή η βίαιη κοινωνία θα μαντρωθεί από λίγους έχοντες τα κλειδιά και αποφασίζοντες στην αυριανή κοινωνία τι είναι σωστό και τι όχι, τι είναι νόμιμο και τι παράνομο. Μάταια όλα αυτά που γράφω σε αυτό το φόρουμ - και γενικότερα στην Ελλάδα, όπου είναι τρέντι πλέον το "θανατική ποινή στους παιδεραστές, παλούκι στους βιαστές" κτλ. αλλά ήθελα απλά να καταθέσω και μια διαφορετική οπτική που να μην είναι επιφανειακή. 2
HadesGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Πέντε χρόνια πριν θα έγραφα πολλά, αλλά πλέον έχω χάσει την πίστη μου στους ανθρώπους - και ειδικά στους σύγχρονους Έλληνες. Θα πρότεινα σε κάποιον να διαβάσει το 1984 του Όργουελ, αν και πάλι δεν πιστεύω ότι όσοι γράφουν "ψόφο στους παιδεραστές" έχουν την δυνατότητα να διαβάσουν μεταξύ των γραμμών κάτι τόσο αλληγορικό και ουσιώδες. Ναι, είναι κερκόπορτα η παιδεραστία, και ναι, οι εκάστοτε νόμοι δεν εκφράζουν πάντα το ηθικό. Σήμερα μπορεί, αύριο όχι. Μην βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος. Αν η αστυνομοκρατούμενη κοινωνία και η παρακολούθηση βοηθούσε στο να εξαλειφθούν οι παραβατικότες τύπου παιδεραστίας, θα είχαν ήδη εξαλειφθεί. Δυστυχώς όμως είναι βαθύτερα ζητήματα - όπως κάθε είδους παραβατικότητα - και δεν έχουμε βρει ακόμα τα εργαλεία να τα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά, δηλαδή να μπορούμε να επαναφέρουμε στον "σωστό" δρόμο τέτοιους κοινωνικούς παραβάτες. Όμως η εκδικητικότητα δεν είναι λύση - και είναι και αυτή μια παραβατικότητα! - και γεννά νέα βία. Και όλη αυτή η βίαιη κοινωνία θα μαντρωθεί από λίγους έχοντες τα κλειδιά και αποφασίζοντες στην αυριανή κοινωνία τι είναι σωστό και τι όχι, τι είναι νόμιμο και τι παράνομο. Μάταια όλα αυτά που γράφω σε αυτό το φόρουμ - και γενικότερα στην Ελλάδα, όπου είναι τρέντι πλέον το "θανατική ποινή στους παιδεραστές, παλούκι στους βιαστές" κτλ. αλλά ήθελα απλά να καταθέσω και μια διαφορετική οπτική που να μην είναι επιφανειακή. Πριν κρίνεις τον οποιονδήποτε καλύτερα να μιλάς λιγότερο, μιας και δεν γνωρίζεις καν την παιδεία τους και το ήθος τους, επίσης όταν μερικοί εδώ μέσα , τους οποίους κατακρίνεις, διάβαζαν Όργουελ εσύ βρισκόσουν.... Δεν είναι επιφανειακό το "θάνατος στους παιδεραστές "αλλά δεν βρίσκομαι σε όρεξη να επιχειρηματολογήσω. Την αμπελοφιλοσοφία αλλού και συνέχισε να είσαι αιθεροβάμων σε μία κοινωνία άκρως βίαιη και πρωτόγονη. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2014 από HadesGR
Atzamestatos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 το παράνομο είναι σχετικό μπορεί σήμερα να είναι φώτο με ανήλικους και ετοιμασία τρομοκρατικών ενεργειών (οκ σοβαρά πράγματα το δέχομαι), μπορεί αύριο να είναι κάτι εκφράσεις τύπου ο πρόεδρος είναι μα.....ς να σε πάνε φυλακή (απόλυτος παράλογο αλλά σε μερικές χώρες υπάρχει βαρβάτη και παράλογη λογοκρισία γιατί μπορούν ) λογική ξελογηκη αλλά να σκεφτούμε και λίγο δεν είναι όλα black and white βελεπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος ένα πράγμα + αν θεωρείς ότι να πας μέσα για ένα τραγούδι είναι σωστό κάπου εδώ τελειώνει η συζήτηση Το τι ειναι παρανομο και τι οχι ομως δεν το κρινει η Google. Αν βγει νομος που απαγορευει τις ασεμνες εκφρασεις προς τους πολιτικους, δεν θα παραπονεθω στη Google που με "καρφωσε" για τις ασεμνες μου εκφρασεις, αλλα στο κρατος που βγαζει ηλιθιους νομους. Οποτε αυτο ακριβως που ειπες, βλεπεις το δεντρο και χανεις τον υπολοιπο πλανητη. +Αν θεωρεις οτι δεν πρεπει να πας μεσα / να φας προστιμο οταν παρανομεις καπου εδω τελειωνει η συζητηση 1
Black Demis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Το τι ειναι παρανομο και τι οχι ομως δεν το κρινει η Google. Αν βγει νομος που απαγορευει τις ασεμνες εκφρασεις προς τους πολιτικους, δεν θα παραπονεθω στη Google που με "καρφωσε" για τις ασεμνες μου εκφρασεις, αλλα στο κρατος που βγαζει ηλιθιους νομους. Οποτε αυτο ακριβως που ειπες, βλεπεις το δεντρο και χανεις τον υπολοιπο πλανητη. +Αν θεωρεις οτι δεν πρεπει να πας μεσα / να φας προστιμο οταν παρανομεις καπου εδω τελειωνει η συζητηση μάλιστα δλδ θεωρείς ότι απόφαση βγάλει το κράτος είναι σωστή? για αυτο και σαν χώρα καταλήξαμε εκεί που καταλήξαμε... γιατί Έλληνες (αρκετοί μάλιστα) πιστεύουν ότι ότι πει η κυβέρνηση είναι το σωστό good job
Atzamestatos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 μάλιστα δλδ θεωρείς ότι απόφαση βγάλει το κράτος είναι σωστή? για αυτο και σαν χώρα καταλήξαμε εκεί που καταλήξαμε... γιατί Έλληνες (αρκετοί μάλιστα) πιστεύουν ότι ότι πει η κυβέρνηση είναι το σωστό good job Σοβαρα τωρα, αυτο καταλαβες? Δεν γινεται...αστο φιλε μου, καλη συνεχεια
runner69 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Το link του bbc σε παει στο gogadget.gr. http://www.bbc.com/news/technology-28682686
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα