KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Καλησπερα. Σε ενα pc με διπλοπυρινο 1gb μνημη και onboard καρτα, ειχε xp και περασα καθαρα win7. Δυστυχως δεν θυμαμαι συγκεκριμενα τα specs γιαυτο λεω πανω κατω. Εβγαλα οτι βρωμα ειχε μεσα γιατι απτην σκονη ειχαν μπουκωσει τα fans, αλλαξα αλοιφουλα, bios update και εβαλα και αλλο 1gb ram. Για καποιον λογο, μετα απο ολα αυτα βαραει επανεκιννησεις. Ποτε ομως. Αν τυχον μπω ακουσω live radio σε καποιο site, μετα απο καναμισαωρο σβηνει. Αν τον αφησω idle χωρις τιποτα αναμενο δεν σβηνει καθολου. Να σημειωσω οτι με ενεργοποιημενο το σαιτ με το ραδιο ο επεξεργαστης εσκαγε 80 και 90% χρηση, αλλα με τα xp δεν εσβηνε ποτε οσα tabs με ραδιο και αν ηταν ανοιγμενα. Κοιταξα θεμοκρασιες με το radio να παιζει, ολα μια χαρα φυσιολογικες ολες οι θερμοκρασιες. Εκανα τεστ τον σκληρο με hdsentinel, βγηκε τελειος. Τι να φταιει? Τωρα εβγαλα την καινουργια ram και την εβαλα για test με memtest+86. Ακουω γνωμες. Ενημερωση. Τον δοκιμασα τωρα χωρις την καινουργια ram και δεν εγινε τιποτα εδω και ενα 2ωρο. Να φταιει η καινουργια ram? Η να μην επικοινωνουν σωστα η μια με την αλλη? Προς το παρον εχει περασει μια ωρα με το memtest αλλα δεν εβγαλε error
king2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Το πιθανοτερο να μην συνεργαζονται σωστα οι 2 ram.Δοκιμασε να βαλεις μονο την καινουργια και δες αν στο κανει.Αν στο κανει φταιει η νεα ραμ.Αν οχι φταιει η συνεργασια μεταξυ τους
orion1986 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 αν μπορεις γραψε ακριβως ποιες ειναι οι μνημες . πρεπει να ειναι με ακριβως ιδια χαρακτηριστικα (cas latency , mhz)
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Εχω βαλει την μνημη να τρεχει απτις 4 το μεσημερι θα την αφησω ολο το βραδυ μεχρι αυριο. Αν δεν βγαλει τιποτα βλεπουμε. Αλλα γιατι να μην συνεργαζονται καλα? Τι να φταιει? Παντως στο λειτουργικο μεσα διαβαζει 2gb. Θα σας πω αυριο για την μια την ram τι mhz και τι latency εχει διοτι δεν εχω το pc στα χερια μου τωρα. Η καινουργια παντως ειναι αυτη http://www.e-shop.gr/mushkin-991501-1gb-ddr2-667mhz-pc2-5300-essentials-series-p-PER.557019 Παιζει ρολο να ειναι ιδια τα mhz και latency? Στο δικο μου pc εχω 6gb. Οι 2 ειναι ιδιες corsair και η αλλη η τριτη ειναι ξεκαρφωτη με διαφορετικo latency και δεν εχω προβλημα. Παντως και αυτη και η αλλη ειναι pc2-5300 ddr2
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Λοιπον παιδια καλημερα. Περασαν 18 ωρες και δεν εβγαλε ουτε ενα error. Τι παιζει?
giorgosathens Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Οπως είπαν και τα παιδιά άσε το pc σου μόνο με την καινούργια ram να δεις αν θα στο κάνει.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Θα κανω και αυτο. Επισης θα βαλω την ram που ειχε στο αλλο slot της μητρικης μηπως φταιει και το slot.
XronisR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μου εχει τυχει και εμενα 2-3 φορες ram ddr2 με ιδια χαρακτηριστικα να μην συνεργαζονται μεταξυ τους.Δεν το εχω ψαξει ποτε παραπανω τι παιζει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα