Gianniz Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Λόγω αγοράς νέου pc θα αφήσω το παλιό στον αδερφό μου. Θα του αφήσω και τα περιφερειακά μαζί. Είχα το MX Performance, από το οποίο δεν είχα κανένα παράπονο. Μεγάλη αυτονομία, πολύ δυνατό σήμα, καλή αίσθηση στο χέρι. Ακόμα και όταν φορτίζει το λειτουργώ μια χαρά, αφού απλά συνδέεται σε θύρα usb και γίνεται η φόρτιση του. Δε χρησιμοποιειται για gaming. Ερώτηση... Να ξαναπάρω το ίδιο ή υπάρχει καμιά καλύτερη προτάση ; Η χρήση του θα είναι απλή καθημερινή (no gaming). Η τιμή του mx performance είναι στα 70 ευρώ απ' ότι βλέπω. Από άποψη τιμής λοιπόν λέω να μην υπερβώ τα 80 ευρώ. Βέβαια όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο.
jimisvog Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Αφου δεν προοριζεται για κατι απαιτητικο γιατι να δωσεις τοσα πολλα λεφτα? Βεβαια απο την αλλη οτι θελεις κανεις.. Εγω αυτο που εχω και στο σταθερο και στο λαπτοπ (απο ενα) ειναι το http://www.skroutz.gr/s/261692/Microsoft-Wireless-Mouse-2000.html και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.
mikelamar Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μετα το MX Performance το χάος φίλε. Sent from my iPhone using Insomnia 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα