manosj Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 καλησπερα παιδια λοιπον αλλαξα στο δευτερο pc μου μητρικη και πηρα και μαι ψυκτρα Raijintek Themis η καινουργια μητρικη ειναι η εξης asus a88xm-plus το προβλημα ειναι το εξης. εβαλα διαφορα προγραμματακια να ελεγξω τις θερμοκρασιες με την καινουργια ψυκτρα οπως το speedfan , hw monitor, speccy, core temp και ολα δειχνουν μεγαλες θερμοκρασιες περιπου 65-70. το asus suite 3 δειχνει 33-35 ειδα λιγο το bios και προσεξα οτι μαλλον η μητρικη ανεβασε μονη της την cpu στα 4.2 απο 3.9 και μαζι το voltage στα 1.376. λετε αυτο να ευθυνεται για τις υψηλές θερμοκρασιες? το pc που γραφω τωρα στο ιδιο δωματιο με την coolermaster ψυκτρας της υπογραφης 38 βαθμους εχει. πως τελικα φταιει το voltage πως γινετια να το επαναφερω σε νορμαλ επιπεδα μια και εχω χαθει με τις τοσες επιλογες στο bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Και γιατί να είναι σωστές οι ενδείξεις των άλλων προγραμμάτων και όχι του Asus suit 3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosj Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 δεν ειμαι σιγουρος φιλε γιαυτο ρωταω μηπως γνωριζει κανεις καλυτερα.το voltage τελικα ειναι σωστο τοσο πρεπει ναναι σε cpu amd απο οτι εψαξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μια χαρα ειναι το pc σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 hwinfo το ποιό "πιστό" σε Apu 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 κατέβασε και το AMD Overdrive να δείς θερμοκρασίεςΟΜΩΣ σου δείχνει πόσο απέχεις απ το όριο του επεξεργαστή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα