Προς το περιεχόμενο

samsung tab pro 10.1 πρόβλημα με facebook messenger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάνει όλα τα νεότερα updates και στο λειτουργικό και στις εφαρμογές αλλά το πρόβλημα παραμένει. Όταν πάω να ηχογραφήσω κάτι στη συνομιλία το κόκκινο κουμπί δεν πατιέται και αυτόματα η εικόνα γυρίζει κάθετα. Το ίδιο και στις φώτο όταν πατάω μέσα απ το messenger να βγάλω φώτο επί τόπου και να τη στείλω βγάζει μόνο κάθετα όταν το γυρίσω κάθετα αυτό πηγαίνει οριζόντια και με πετάει στα μηνύματα κλείνει δηλαδή η camera. Υπάρχει λύση?

Δημοσ.

Τα έκανα όλα αυτά. Γυρνάει και με κλειστό rotation όταν πάω να ακούσω μια ηχογράφηση που μου χουν στείλει και πατάω play ενώ ξέχασα να πω ότι δεν ακούγεται τίποτα μόνο ένα γκρουπ στιγμιαίο, η το κουμπάκι για να ηχογραφήσω εγώ γυρνάει και με πετάει πίσω. Android 4.2.2 έχω.

Ακόμα και στο vevoo αν μ πω κολλάει και η κάμερα με δείχνει γυρισμένο οριζόντια στο πλάι όταν το γυρίσω οριζόντια με δείχνει κάθετα τι να κάνω??

Το ίδιο και με τη κάμερα όταν μπαίνω στο vevoo με γυρνάει οριζόντια , γυρνάω το tab οριζόντια και τότε πάει κάθετα είναι πολύ ενοχλητικά όλα αυτά...υπάρχει λυση..?

Το rotation της cameras στις εφαρμογές όπως Facebook ή vevoo δε δουλεύει φαίνομαι ανάποδα

Δημοσ.

Τα έκανα όλα αυτά. Γυρνάει και με κλειστό rotation όταν πάω να ακούσω μια ηχογράφηση που μου χουν στείλει και πατάω play ενώ ξέχασα να πω ότι δεν ακούγεται τίποτα μόνο ένα γκρουπ στιγμιαίο, η το κουμπάκι για να ηχογραφήσω εγώ γυρνάει και με πετάει πίσω. Android 4.2.2 έχω.

Ακόμα και στο vevoo αν μ πω κολλάει και η κάμερα με δείχνει γυρισμένο οριζόντια στο πλάι όταν το γυρίσω οριζόντια με δείχνει κάθετα τι να κάνω??

Το ίδιο και με τη κάμερα όταν μπαίνω στο vevoo με γυρνάει οριζόντια , γυρνάω το tab οριζόντια και τότε πάει κάθετα είναι πολύ ενοχλητικά όλα αυτά...υπάρχει λυση..?

Το rotation της cameras στις εφαρμογές όπως Facebook ή vevoo δε δουλεύει φαίνομαι ανάποδα

Πιθανη ασυμβατοτητα με την εκδοση android που εχεις.Δες αν υπαρχει καποιο update σε kit kat κανε και μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ενημερωσε μας

Δημοσ.

Τι επαναφορά να κάνω? Προχθές το πήρα το tablet. Από τη πρώτη στιγμή που μπήκα messenger η ovoo η skaype το κάνει η κάμερα με δείχνει όχι κανονικά αλλά γυρισμένο στο πλάι 45 μοίρες το γυρνάω έτσι και πάει απ την άλλη ενοχλητικό πολύ. Με το messenger με την ηχογράφηση κτλ βρήκα λύση κατέβασα ένα rotation locker. Η κάμερα δεν ισιώνει με τπτ..αν μπω απ τη κάμερα να βγάλω φώτο η βίντεο βγάζει τέλεια. Tab pro 10.1 samsung galaxy έχω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τι επαναφορά να κάνω? Προχθές το πήρα το tablet. Από τη πρώτη στιγμή που μπήκα messenger η ovoo η skaype το κάνει η κάμερα με δείχνει όχι κανονικά αλλά γυρισμένο στο πλάι 45 μοίρες το γυρνάω έτσι και πάει απ την άλλη ενοχλητικό πολύ. Με το messenger με την ηχογράφηση κτλ βρήκα λύση κατέβασα ένα rotation locker. Η κάμερα δεν ισιώνει με τπτ..αν μπω απ τη κάμερα να βγάλω φώτο η βίντεο βγάζει τέλεια. Tab pro 10.1 samsung galaxy έχω.

τελικα τι εγινε φιλε πες μας και εμας θελω να αγορασω ενα ταβλετ και το προ ειναι μεσα στις επιλογες μου ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...