Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό thread ανοίγω το pc μου μου φορτώνει την motherboard και μετά μου βγάζει μαύρη οθόνη κ πάνω πάνω αριστερά κέρσορα που αναβοσβηνει κ τέλος δεν μπορώ να κάνω τπτ πατάω ctrl alt del ξανά φορτώνει πάλι από την αρχή κ κολαει στο ίδιο σημείο bios κλπ μπαίνει... καμία βοήθεια?

Δημοσ.

Έχουν μπερδευτεί οι πληροφορίες εκκίνησης και δεν δείχνουν τον σωστό δίσκο εκκίνησης.

Βγάλε οτιδήποτε εξωτερική συσκευή(cd/usb/εξωτερικό δίσκο κτλ) μετά μπες στο bios και φρόντισε να είναι ο σωστός δίσκος ορισμένος σαν πρώτος (boot device/order) αν συνεχίζει τα ίδια πες μας ποιο λειτουργικό έχεις.

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς μου είχε γράψει ότι δεν διαβάζει σωστά κάτι το θέμα είναι ότι πέρα του modem του ασυρμάτου πληκτρολογίου δεν έχω τπτ άλλο συνδεδεμένο οθόνες κλπ δεν τα λέω καν :P ούτε με f8 μπαινει μου λέει please select boot device

Δημοσ.

έχεις ανοίξει την μονάδα και πείραξες τίποτα;

είτε έχει χάσει επαφή ο δίσκος με τη μητρική είτε χτύπησε ο δίσκος και δεν αναγνωρίζεται απο την μητρική.

Για αρχή, ξεκούμπωσε το sata καλώδιο και βάλτο πάλι είτε αν έχεις εφεδρικό άλλαξε το και δοκιμάζεις.

Δημοσ.

ούτε με f8 μπαινει μου λέει please select boot device

del, esc, δοκίμασε με ποιο μπαίνει, το f8 σου βγάζει μόνο αυτό;;; Θα έπρεπε να σου βγάζει και μια λίστα με έστω έναν δίσκο. 

Δημοσ.

Μου βγάζει λίστα μου λέι 1st floppy drive

Pm-optiarc dvd rw ad-5170a

4m-wdc wd2500ks-00mjbo

Με f8 δεν θα έπρεπε να μπω σαν safe όμως το έβγαλα το sata το έβαλα τα ιδια

Bios μπαίνει κανονικά καμία ρύθμιση από εκεί μπορώ να πάνω?

Δημοσ.

Το f8 όταν αρχίσει να φορτώνει το λειτουργικό μπαίνει στο safe πριν από αυτό αν η μητρική το έχει για boot menu μπαίνει εκεί.

Αν επιλέξεις τον 4m-wdc wd2500ks-00mjbo μπαίνει στο λειτουργικό σου;;; (που ακόμα δεν μας είπες ποιο είναι )

Σου είπα και πριν κάπου θα λέει κάτι για boot device ή boot order.

Δημοσ.

Windows 7 έχω μπαίνω στο boot device priority μου έχει τα 3 που ανέφερα παραπάνω οποίο κ να βάλω σαν 1η επιλογή τπτ πάλι τα ιδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...