Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου αρέσει πολύ, όπως έγραψα, το note3. Επειδή όμως είναι αρκετά ακριβό, στράφηκα, ή μάλλον μου πρότειναν εδώ μέσα το note3 neo. Απ'ότι είδα και στο gsmarena, δεν υστερεί και πολύ από τον μεγάλο αδερφό του. Αντιθέτως πιστεύω ότι είναι mfv. Το G2 το είχα βάλει στο μάτι από τότε που βγήκε. Αυτό που μου αρέσει σε αυτή τη συσκευή είναι τα μικρά bezels. Έχει οθόνη 5.2 ίντσες και είναι πιο μικρό από το Sony Xperia Z π.χ. που ενώ έχει οθόνη 5 ιντσών είναι μεγαλύτερο. Όμως ο "επαγγελματικός" ας πούμε χαρακτήρας που βγάζει το note3 neo λόγω του s pen, μου αρέσει και παρόλο που θα "θυσιασω" μερικά MPs στην κάμερα, ή qHD οθόνη, μάλλον θα το προτιμήσω.

Δημοσ.

Το g2 είναι το καλύτερο vfm αυτή τη στιγμή ότι και να λέμε. Το μόνο που μπορεί να "περιορίζει" είναι η απουσία της sd card. Καμιά σχέση με το note. Η sd και η μεγαλύτερη οθόνη είναι τα μόνα χαρακτηριστικά που υπερτερεί το note

Δημοσ.

Το g2 είναι το καλύτερο vfm αυτή τη στιγμή ότι και να λέμε. Το μόνο που μπορεί να "περιορίζει" είναι η απουσία της sd card. Καμιά σχέση με το note. Η sd και η μεγαλύτερη οθόνη είναι τα μόνα χαρακτηριστικά που υπερτερεί το note

To note 3 neo υπερτερει σε οθονη και sd card οπως ειπες.Η μπαταρια ειναι παρομοια και στα 2.Η οθονη του νοτε ειναι κατα πολυ φωτεινοτερη με πιο ζωντανα χρωματα εναντι του g2.Η fullhd αναλυση μονο κακο κανει στο g2.Δες τα σε ενα καταστημα κοντα κοντα και πες μου αν βλεπεις πιξελς στο νοτε.Η ραμ ειναι ιδια και στα 2.Ο cpu ειναι πιο δυνατος του g2 αλλα λογω αναλυσης ο εξαπυρηνος του νοτε 3 νεο τον πλησιαζει επικινδυνα.Το vfm ειναι το note 3 neo οχι το g2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...