Tzioso Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Καλησπερα θελω να αγορασω καινουριο κινητο και ειμαι αναμεσα στα εξης Thl 5000 Xiaomi M3 και Lenovo K 910.
nepe Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 το lenovo για μενα ειναι αρκετα μεγαλο πιστευω phabletιζι! το thl 5000 ειναι κατι καινουριο δεν γνωριζουμε και πολλα ακομα δειχνει νανε καλο.. το xiaomi mi3 το εχω ειναι αψογο για τα λεφτα του.. Αν δεν βιαζεσε περιμενε λιιιγο καιρο ακομα να παρεις το xiaomi mi4 που βγηκε..
Tzioso Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Βασικα το xiaomi δεν εχει καρτα sd ετσι ειναι μονο η μνημη του κινητου σωστα;Εγω ειμαι αναμεσα σε Thl 5000 και το xiaomi απλα για το πρωτο δεν ξερω αν βγαζει κανενα θεμα με την καμερα οπως το Thl w200
giannis7870 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Καλησπερα στην παρεα. Θελω λιγο την βοηθεια σας για ενα θεμα που με απασχολει. Διαθετω ενα ποσο γυρω στα 200 ευρω και θελω να παρω ενα κινητο. Ποιο προτεινεται? Εχω ψιλομπερδευτει λιγο. Ειμαι αναμεσα σε g2 mini, xperia m2, εχω δει και το moto g. Δεν ξερω ομως σε ποιο να καταληξω. Εχετε κατι αλλο να μου προτεινεται? Ευχαριστω εκ των προτερων.
saflom Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 g2 Mini δεν έχει καμμιά σχέση με το g2 και θα σου λεγα να το αποφύγεις . το καλύτερο Value for Money είναι το moto g. Σε αυτά τα χρήματα εγώ θα πήγαινα σε Xiaomi ή lenovo. το m2 δεν το χω δουλέψει για να σου πω
papp0us Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αμα φτάνεις τα 200, δώσε κάτι ψιλά παραπάνω(220-230) και ψάξε να βρείς ένα μεταχειρισμένο G2 ή Nexus 5 απο τις αγγελίες του Site. Αν θες ντε και καλα καινούργιο απο αυτά που λες Moto G. Αν δε σε πειράζει να περιμένεις κανα μήνα για να έρθει, μπες στα κινέζικα μονοπάτια.Εχεις πολλές καλες επιλογές εκεί.
giannis7870 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Και εγω σκεφτομουνα για κινεζικα μονοπατια και εχω μερικα site υποψη μου και ελεγα για zopo zp980+ αλλα δεν ξερω ποιο απο αυτα ειναι αξιοπιστο αν και ολα πρεπει να εχουν paypal. Απο xiaomi ποιο προτεινεται?
king2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Το moto g δεν περνει sd οποτε μην το κοιτας εκτος και αν σε φτανουν 8/16gb.Επειτα το g2 mini/l9ii ειναι πανω κατω ιδια και θα σε καλυψουν μια χαρα
giannis7870 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Α και εποισης να σας πω οτι θα προτιμουσα κατι σε καινουριο δεν θελω αλλο μεταχειρισμενα. Θελω να ειμαι ο πρωτος που θα κανει το unboxing Δεν με απασχολει τοσο η sd και τα 16gb μου ειναι αρκετα. Εχω και ταμπλετ οποτε το τηλ το θελω για αλλα πραγματα οχι τοσο για μουσικη και αποθηκευτικο χωρο για φωτο και βιντεο. Ειδα το xiaomi M3 / Mi3 16GB βγαινει στα 220 ευρω απο www.to2c.com ξερεις κανει για αυτο το site; Ειναι αξιοπιστο;
papp0us Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Α και εποισης να σας πω οτι θα προτιμουσα κατι σε καινουριο δεν θελω αλλο μεταχειρισμενα. Θελω να ειμαι ο πρωτος που θα κανει το unboxing Δεν με απασχολει τοσο η sd και τα 16gb μου ειναι αρκετα. Εχω και ταμπλετ οποτε το τηλ το θελω για αλλα πραγματα οχι τοσο για μουσικη και αποθηκευτικο χωρο για φωτο και βιντεο. Ειδα το xiaomi M3 / Mi3 16GB βγαινει στα 220 ευρω απο www.to2c.com ξερεις κανει για αυτο το site; Ειναι αξιοπιστο; Αξιόπιστο και δοκιμασμένο. Όρμα
giannis7870 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δεν ξερω φαινεται τουμπανο το τηλεφωνο και καλης ποιοτητας οσο μπορω να καταλαβω απο διαφορα βιντεο και κριτικες.
king2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Α και εποισης να σας πω οτι θα προτιμουσα κατι σε καινουριο δεν θελω αλλο μεταχειρισμενα. Θελω να ειμαι ο πρωτος που θα κανει το unboxing Δεν με απασχολει τοσο η sd και τα 16gb μου ειναι αρκετα. Εχω και ταμπλετ οποτε το τηλ το θελω για αλλα πραγματα οχι τοσο για μουσικη και αποθηκευτικο χωρο για φωτο και βιντεο. Ειδα το xiaomi M3 / Mi3 16GB βγαινει στα 220 ευρω απο www.to2c.com ξερεις κανει για αυτο το site; Ειναι αξιοπιστο; To to2c εχει official support στο myphone.Ειναι το πιο αξιοπιστο κινεζικο μαγαζι.Φορτωσε το paypal και χτυπα το. 1
giannis7870 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ψηνομαι ασχημα απο τοτε που το ειδα παιδες.........
Donalhioy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 δες και αυτο.. http://www.minideal.net/thl-5000-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-ram-2gb-rom-32gb-with-5-0inch-fhd-nfc-5000mah-battery.html απο αξιοπιστα site θα σου ελεγα minideal to2c vickmall antelife
giachtas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα, ψάχνομαι και εγώ για κινητό. Πούλησα ένα Sony Xperia Z που είχα και τώρα είμαι στην αναζήτηση. Η τσέπη μου αντέχει μέχρι €250+-. Μου αρέσει πολύ το LG G2. Μεταξύ αυτού και του nexus τι θα λέγατε; Σε κινέζικα μου αρέσουν κάποια Lenovo όπως αυτό http://www.merimobiles.com/lenovo-k900-black_p/meri8608.htmόμως αν δέν κάνω λάθος δεν έχει ελληνικά. Σε ερώτηση που έκανα μου είπαν ότι με root μπορούν να μου βάλουν ελληνικά. Έπειτα αυτό που με προβληματίζει με τα κινέζικα είναι η υποστήριξη και το service σε περίπτωση που χρειαστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα