91turbo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να αγοράσω ενα gaming πληκτρολόγιο και το budget είναι 60-70ευ τι θα μου προτείνατε? Εγώ σκεφτόμουν το CMStorm trigger αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Και από ebay αν βρείτε τίποτα. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Sakiz105 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ψαξε για το razer blackwidow.το καλυτερο χωρις φωτισμο. (http://www.ebay.com/itm/Razer-BlackWidow-Mechanical-Gaming-Keyboard-/361007399264?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item540db7c160) ελλαδα εχει 100 ευρω :/ Σε αυτα τα λεφτα παντως αυτο θα επαιρνα. Ισως καποιος ξερει κατι καλυτερο σαν επιλογη
geoxxx23 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Αν δεν έχεις θέμα με το Numpad τότε πάνε εδώ . Το έχω και είναι πραγματικά φοβερό, το πήρα και 80€ κιόλας καινούργιο xD ... Αχ και τα MX Blue
91turbo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Όχι θέλω να έχει nampad είναι mechanical η όχι?
sakinor Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 εφωσον θες μηχανικο πληκτρολογιο εχεις αποφασισει ποιοι διακοπτες σε βολευουν?
91turbo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Διακόπτες εννοείς τα micros τα κουμπιά διπλα από το tab shift κ.λπ. αν εννοείς αυτά δεν με απασχολείιδιεταιρα αλλά θα προτιμούσανα είχε το quickfire φενεται ωραίο παντος.
sakinor Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 οχι,εννοω τους μηχανισμους που πατας τα πληκτρα. πχ θες περισσοτερο για γραψιμο πας σε μπλε,για gaming σε κοκκινους. περισσοτερα εδω https://www.google.gr/search?q=cherry+mx&rlz=1C1GGGE_elGR489GR489&espv=2&source=lnms&sa=X&ei=c4XjU9LbLKbXyQOouoLQCg&ved=0CAcQ_AUoAA&biw=1366&bih=667&dpr=1
91turbo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Α κατάλαβα τι θες να πεις για gaming ποιο πολύ.
BL4CK_T1G3R Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 καλησπέρα παιδιά.ψάχνω για keyboard, κοιτούσα το sharkoon skiller και το natec rx22. τώρα για αρχή να πάρω ένα φτηνό, και αργότερα πάμε σε κάνα mechanical.αυτό που θέλω να μάθω είναι, την γνώμη σας και αν κάποιος έχει εμπειρία απ το natec. λόγο ότι έχει "υποτίθεται?" το πακέτο (led φωτισμό, δεν κάνουν θόρυβο τα πλήκτρα, και τιμή)η προτίμηση είναι με led η illuminated σαν νυκτόβιο που χω γίνει.30-35 euro πες max.(Αν και πιστευω οτι θα μου αναφερετε το devastator θα το αποφυγω γιατι διαβαζω οτι εχουν τα θεματακια τους) EDIT : να ζητήσω και μια συγγνώμη απ τον συμφορουμιτη, για την εισβολή στο θέμα του.
benign Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 καλησπέρα παιδιά. ψάχνω για keyboard, κοιτούσα το sharkoon skiller και το natec rx22. τώρα για αρχή να πάρω ένα φτηνό, και αργότερα πάμε σε κάνα mechanical. αυτό που θέλω να μάθω είναι, την γνώμη σας και αν κάποιος έχει εμπειρία απ το natec. λόγο ότι έχει "υποτίθεται?" το πακέτο (led φωτισμό, δεν κάνουν θόρυβο τα πλήκτρα, και τιμή) η προτίμηση είναι με led η illuminated σαν νυκτόβιο που χω γίνει. 30-35 euro πες max. (Αν και πιστευω οτι θα μου αναφερετε το devastator θα το αποφυγω γιατι διαβαζω οτι εχουν τα θεματακια τους) EDIT : να ζητήσω και μια συγγνώμη απ τον συμφορουμιτη, για την εισβολή στο θέμα του. To Skiller για οικονομικο, ειναι πολυ καλο.Εχει ευχαριστο ηχο,πολυ καλα,ανετα,πατηματα και ειναι εξαιρετικη επιλογη στα χρηματα του. Εχει και πολυ καλο και ευκολο λογισμικο,οποτε για προχειρη λυση το συνιστω μεχρι να παρετε το μηχανικο. 1
BL4CK_T1G3R Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 To Skiller για οικονομικο, ειναι πολυ καλο.Εχει ευχαριστο ηχο,πολυ καλα,ανετα,πατηματα και ειναι εξαιρετικη επιλογη στα χρηματα του. Εχει και πολυ καλο και ευκολο λογισμικο,οποτε για προχειρη λυση το συνιστω μεχρι να παρετε το μηχανικο. διάβασα κάποιες κριτικές πριν το βάλω στην λίστα και φαίνεται βολικό. αν και με κόλλησε λίγο το ότι δεν έχει led ( θα μου πεις απ την άλλη σε αυτήν την τιμή, πολλά ζητάς βρε αδερφέ). παρεπιπτόντως για να μαθαίνω και τίποτα, ποια είναι τα καλύτερα switches στα μηχανικά για συνδυασμό typing/gaming? τα brown? γιατί διαβάζω για gaming τα red για typing τα blue, και σκαλώνω, λέω κάποιο και για τα δυο δεν υπάρχει? μετά είδα τα matias quiet pro, αλλα μόλις είδα τιμή, άλλαξα λίγο χρώμα. τώρα το παίζω τσιγκούνης γιατί θέλω να πάρω και κάποιο logitech g402. 1
benign Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 διάβασα κάποιες κριτικές πριν το βάλω στην λίστα και φαίνεται βολικό. αν και με κόλλησε λίγο το ότι δεν έχει led ( θα μου πεις απ την άλλη σε αυτήν την τιμή, πολλά ζητάς βρε αδερφέ). παρεπιπτόντως για να μαθαίνω και τίποτα, ποια είναι τα καλύτερα switches στα μηχανικά για συνδυασμό typing/gaming? τα brown? γιατί διαβάζω για gaming τα red για typing τα blue, και σκαλώνω, λέω κάποιο και για τα δυο δεν υπάρχει? μετά είδα τα matias quiet pro, αλλα μόλις είδα τιμή, άλλαξα λίγο χρώμα. τώρα το παίζω τσιγκούνης γιατί θέλω να πάρω και κάποιο logitech g402. Περα απο τους καθορισμους που αναφερατε,υπαρχουν και οι προσωπικες προτιμησεις ,οποτε αν σας προτεινει καποιος brown ας πουμε, εσεις μπορει να βολευεστε καλυτερα με blue. Εμενα για παραδειγμα,με βολευουν περισσοτερο και για gaming αλλα και για γραψιμο τα σκληρα πληκτρα. 1
BL4CK_T1G3R Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Περα απο τους καθορισμους που αναφερατε,υπαρχουν και οι προσωπικες προτιμησεις ,οποτε αν σας προτεινει καποιος brown ας πουμε, εσεις μπορει να βολευεστε καλυτερα με blue. Εμενα για παραδειγμα,με βολευουν περισσοτερο και για gaming αλλα και για γραψιμο τα σκληρα πληκτρα. Εχεις δικιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα