Προς το περιεχόμενο

Games για tablets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενόψει διακοπών ψάχνω games να γεμίσω το tablet μου. Τα ζητούμενα είναι τα εξής:

- Ο χειρισμός να ενδείκνυται για tablets. Για παράδειγμα αποκλείονται real-time games που εξομοιώνουν το αναλογικό stick στην touchscreen (π.χ. The Bard's Tale). Θέλω παιχνίδια που να παίζονται με taps και με drags.

- Θέλω σοβαρά games, όχι σαβούρες για να περνάω το χρόνο μου (οπότε Candy Crush, Angry Birds και όοοοοολη η οικογένεια των ομοειδών τους είναι out of the question).

- Δεν με ενδιαφέρουν τα pay-to-win games. Αν έχει έστω και υπόνοια micro-transaction γίνεται άμεσα uninstall.

Για να καταλάβετε το πνεύμα στο οποίο θέλω να κινηθώ, ενδεικτικά τα παιχνίδια που έχω αυτή τη στιγμή στο tabletάκι μου είναι τα Baldur's Gate: EE, Puzzle Quest 2, Shadowrun Returns, Final Fantasy IV (παρόλο που εξομοιώνει το analog stick είναι αποδεκτός ο χειρισμός, καθώς δεν είναι real-time και δεν χρειάζεται χειρουργική ακρίβεια).

Καμιά άλλη πρόταση;

έντιτ: Το κυριότερο ξέχασα, μιλάμε για Android 4.4.4.

Επεξ/σία από Malthador
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραιο θεμα,αλλα σε λαθος ενοτητα!

Και ετσι πολλοι που ασχολουνται μ'αυτο το κομματ(mobile gaming/software)ι,να μην το προσεξουν καν,γιατι εδω ειναι κυριως για hardware θεματα!

Mobile Software!

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1
Δημοσ.

Τα games που κατεβαζετε γινεται να κατεβουν και να εγκατασταθουν απ'ευθειας στη καρτα μνημης,η πρεπει πρωτα να κατεβουν στην εσωτερικη μνημη και μετα να μεταφερθουν στην καρτα?

Εβαλα στο ταμπλετ 1 καρτα 8gb,μετακινησα 1 game απο Play store αλλα δεν φαινοταν στην καρτα.Στο my files,το ταμπλετ την διαβαζει την καρτα.

Μηπως πρεπει να γινει καποιο φορματ στην καρτα μεσα απο το ταμπλετ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...