Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει ότι μετά το μηλο η οθόνη κάνει ένα flickering με γραμμές και μετά μπαίνει κανονικά..

Ξέρετε τη μπορεί να φταίει;

το έχει συναντήσει κανείς;;

Επεξ/σία από Tablet
Δημοσ.

Χωρις να ειμαι "ειδικος" απλα ιδεες ριχνω..

Μηπως δεν δουλευεις την standard αναλυση(νομιζω best for retina) και εκεινη την στιγμη αλλαζει αναλυση πριν μπει στο desktop ?

• Like 1
Δημοσ.

νομίζω πως είναι φυσιολογικό , κανονικά το λειτουργίκο πετάει και μια σκέτη γκρι οθόνη πριν μπει στο account,  απλά εσένα το πάει πολύ γρήγορα λόγο ssd. 

κάνε boot με κρατημένα τα CMD + V (verbose mode) με το να σου γράφει εντολές που τρέχουν από πίσω . παρατήρησε αν θα σου κάνει flick εκεί.

ps , επειδή θα σου είναι διαφορετική εικόνα κάνε 3-4 φορές boot και συγκεντρώσου σε ένα σημείο για να δεις αν κανει flick. και ένα-δύο άτομα να προσπαθουν να το δουν ακόμα δεν κάνει κακό.

Δημοσ.

δες περίπου στο 2.20 .

Δεν είναι retina αλλά ειναι μηχάνημα που απλά έτυχε το ΛΣ και ο SSD να πετάει.

Το βλέπω στα Mac μου όταν δεν κάνω boot σε verbose . iMac με SSD Late 12 , MBAir Mid 11 

Δημοσ.

δοκιμασε το παρακατω δεν εχεις να χασεις τιποτα 

http://support.apple.com/kb/HT3964

Resetting the SMC on portables with a battery you should not remove on your own

NotePortable computers that have a battery you should not remove on your own include MacBook Pro (Early 2009) and later, all models of MacBook Air, and MacBook (Late 2009).

1. Shut down the computer.
  2. Plug in the MagSafe power adapter to a power source, connecting it to the Mac if its not already connected.
  3. On the built-in keyboard, press the (left side) Shift-Control-Option keys and the power button at the same time.
  4. Release all the keys and the power button at the same time.
  5. Press the power button to turn on the computer.
    Note: The LED on the MagSafe power adapter may change states or temporarily turn off when you reset the SMC

1.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...