Προς το περιεχόμενο

καινουριος σε oc

manolo0liss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια εχω το primary της υπογραφης μου και εχω κλοκαρει τον pentium στα 4ghz απο το αυτοματο της μητρικης μου αλλα θελω κατι παραπανω να δω εαν οντως ισχυουν αυτα που λενε οτι φτανει fps 4790 αλλα θελω οδηγιες για να κλοκαρω εαν μπορειτε να βοηθησετε ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με την ψύκτρα που έχεις και τη ζέστη που έχει έξω δεν το συνιστώ....

ε τοτε για 4,3-4,4 εδω τωρα χαμηλες θερμοκρασιες εχει σε 93% usage μια ωρα 55-60 το πολυ

ε τοτε για 4,3-4,4 εδω τωρα χαμηλες θερμοκρασιες εχει σε 93% usage μια ωρα 55-60 το πολυ

γιατί να το κάνεις πες μου με τέτοια ζέστη και αμφίβολη ψυχτρα;

και μάθε ορθογραφία. Είναι ΄"κάποιος άλλος;"

φίλε κάτσε και γραφε απο Nokia c2 να δεις αν θα κάνεις λάθος ή όχι ξέρω πολύ καλά πως γράφεται

Εχει οντως πολυ ζεστη για να πας τοσο ψυλα με budget cooler.Σε οτι o.c.εχω δει στα 4,8 με 1,4+vcore εχουν μεγιστο 60-64 βαθμους.Οποτε οταν εσυ καθεσαι στα 4 με τοσους βαθμους θα ηταν καλυτερα να το αφησεις για αργοτερα.Επισης σε ενα κουτι με καλο εξαερισμο η θερμοκρασια δεν θα ανεβαινει σταδιακα αναλογως την ωρα.Οσο θα λεει το πρωτο δεκαλεπτο θα λεει και μετα απο 1-2 ωρες testing.

Edit: Εννοω οτι εισαι στα 4ghz :P

Εχει οντως πολυ ζεστη για να πας τοσο ψυλα με budget cooler.Σε οτι o.c.εχω δει στα 4,8 με 1,4+vcore εχουν μεγιστο 60-64 βαθμους.Οποτε οταν εσυ καθεσαι στα 4 με τοσους βαθμους θα ηταν καλυτερα να το αφησεις για αργοτερα.Επισης σε ενα κουτι με καλο εξαερισμο η θερμοκρασια δεν θα ανεβαινει σταδιακα αναλογως την ωρα.Οσο θα λεει το πρωτο δεκαλεπτο θα λεει και μετα απο 1-2 ωρες testing.

Edit: Εννοω οτι εισαι στα 4ghz :P

αρα το αφηνω 4 εχω φτιαξω exhast system στο zalman με 7 φαν

με h100i θα κανω δουλεια?

Γιατι να δωσεις 100 ευρω για υδροψυξη? xD πουλα τον pentium + τα 100 ευρω,παρε εναν i5 και θα εισαι αψογα

οχι θα παρω και 4690κ και h100i

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...