Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ελεγα αυτην την μητρηκη και αυτην την ραμ = 95 ευρω

μπορεις να βαλεις και πιο φτηνη μητρηκη χωρις usb3 και ραμ αλλα δεν το συνιστώ = 60 ευρω

μετα για apu βαζεις αυτον ή αυτον 140ευρω/86 ευρω

και ενα τροφοδοτικο αν δεν μπορεις να κρατησεις αυτο που εχεις. (40 ευρω)

το ελαχιστο που μπορεις να δωσεις ειναι 140 ευρω χωρις τροφοδοτικο, με αυτο παει 180.

το καλύτερο που μπορεις να παρεις ειναι στα 235+40 ευρω τροφοδοτικο= 275

εγω αυτα τα parts σου προτείνω, μπορεις να κανεις και μηξεις πχ mobo ram apu = 165+40 τροφοδοτικο

ή

mobo ram apu =185+40τροφοδοτικο. (αυτο νομίζω θα σου ταιριάζει γαντι)

καλύτερη μητρηκη βαζεις για το chipset/usb3 θεσεις για ραμ κλπ

apu οσο πιο καλος τοσα παραπανω fps (αν και το λολ δεν θα εχει θεμα με κανα απο τα δυο apu)

και οσο πιο γρήγορη ραμ τοσο το καλύτερο (ο apu δεν εχει μνημη για την καρτα γραφικων, οποτε κλεβει απο την ραμ σου, οποτε οσο πιο γρηγορη τοσο το καλητερο για τα games, π.χ. αυτη θα ηταν ακομα καλύτερη αλλα ειναι ακριβή και ξεφευγεις απο το budget)

Δημοσ.

θα ελεγα αυτην την μητρηκη και αυτην την ραμ = 95 ευρω

μπορεις να βαλεις και πιο φτηνη μητρηκη χωρις usb3 και ραμ αλλα δεν το συνιστώ = 60 ευρω

μετα για apu βαζεις αυτον ή αυτον 140ευρω/86 ευρω

και ενα τροφοδοτικο αν δεν μπορεις να κρατησεις αυτο που εχεις. (40 ευρω)

το ελαχιστο που μπορεις να δωσεις ειναι 140 ευρω χωρις τροφοδοτικο, με αυτο παει 180.

το καλύτερο που μπορεις να παρεις ειναι στα 235+40 ευρω τροφοδοτικο= 275

εγω αυτα τα parts σου προτείνω, μπορεις να κανεις και μηξεις πχ mobo ram apu = 165+40 τροφοδοτικο

ή

mobo ram apu =185+40τροφοδοτικο. (αυτο νομίζω θα σου ταιριάζει γαντι)

καλύτερη μητρηκη βαζεις για το chipset/usb3 θεσεις για ραμ κλπ

apu οσο πιο καλος τοσα παραπανω fps (αν και το λολ δεν θα εχει θεμα με κανα απο τα δυο apu)

και οσο πιο γρήγορη ραμ τοσο το καλύτερο (ο apu δεν εχει μνημη για την καρτα γραφικων, οποτε κλεβει απο την ραμ σου, οποτε οσο πιο γρηγορη τοσο το καλητερο για τα games, π.χ. αυτη θα ηταν ακομα καλύτερη αλλα ειναι ακριβή και ξεφευγεις απο το budget)

Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου για τον χρονο σου...θα το καλοκοιταξω το πρωι γιατι τωρα ειμαι κουρασμενος και δεν καταλαβαινω τιποτα...Καλη σου μερα!  :-)  :-)

• Like 1
Δημοσ.

οκ, οτι απορία εχεις σχετικά με αυτα που σου εγραψα μας το λες αυριο με το φως της ημερας.

(ή αν εχει καποιος να προτείνει αλλη μητρηκη ας μιλήσει, δεν ειναι το φορτε μου να διαλέγω μητρικές, δεν γνωρίζω διαφορες στα Chipset :unsure: )

Δημοσ.

ναι τωρα δεν νομίζω να του χωράει στο budget ο A10 7700K.. ιδικά εαν θα πρεπει να παρει και psu.. παντος θα ηταν καλο αν μπορουσε.

(εχει βγει ο Α8 7600 ετσι; γιατι δεν τον βρίσκω πουθενα;; )

Δημοσ.

ναι αυτος ειναι, αλλα δεν ειναι διαθεσημος ακομα.

"mobo ram apu psu =225 ευρω. αν μπορεις να δωσεις αυτα τα λεφτα θα εφτιαγνες ενα καλο pc, υπεραρκετο για lol.

τωρα αν δεν βγαίνεις βαζεις πιο φτηνη μητρηκη και κοιτας να φτιαξεις το τροφοδοτικο σου..

και κατι τελευτεο, ισως χρειαστεις μοναδα dvd, οι καινουριες μητρηκες δεν εχουν ide θυρες, και πολυ πυθανο το δικο σου να εχει ide.. αν εχει sata εισαι οκ, αλλιως υπολογιζε 15-20 ευρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...