Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι λιγο ασχετος φιλε..τι εννοεις "κλοκαρεις" ?

ανεβαζεις την συχνοτητα του επεξεργαστη(π.χ. τον πας στα 2.0-2.3GHZ) , αυτο προυποθετει ομως και την αγορα μιας καλης ψυκτρας

Δημοσ.

ειμαι λιγο ασχετος φιλε..τι εννοεις "κλοκαρεις" ?

AMD Athlon 64 X2 5600+

δεν μπορω να τοποθετησω την παραπανω που εχω ηδη?

1)να τον κανεις overclock δηλαδη να τον ανεβασεις στα 2-2,5ghz

2)αυτος που εχεις ειναι ΑΜ2 αρχαιο socket

Δημοσ.

1)να τον κανεις overclock δηλαδη να τον ανεβασεις στα 2-2,5ghz

2)αυτος που εχεις ειναι ΑΜ2 αρχαιο socket

Τοτε αν βαλουμε εναν καλο επεξεργαστη..θα παει γυρο στα 200 ?

Δημοσ.

για να βαλεις καλο επεξεργαστη θα πρεπει να αλλαξεις ουσιαστικα ολο τον υπολογιστη . οποτε θα ελεγα οτι σου ειπε ο μιλενιουμ παραπανω . πουλα τα υπαρχοντα κομματια και οτι βγαλεις . μετα μαζεψε (αν μπορεις φυσικα) μερικα ακομα χρηματα και θα εχεις ενα συγχρονο και καλο συστημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(τα λινκ που βαζεις δεν βγαζουν πουθενα, 404 not found)

(δεν χρειαζεται να ειμαστε τοσο επιθετικοί, και εγω οταν γραφτηκα πριν κατι χρονια δεν ηξερα τι παει να πει φορουμ, τεσπα)

τροφοδοτικο και κουτι δεν εχεις; γλειτωνεις πολλα λεφτα εαν εχεις αυτα τα δυο

ο cpu ειναι παλιος και μητρική για αυτο θα βρεις μονο μεταχειρισμένη, κατι που εγω δεν θα επερνα ποτε. μπορει μεσα σε δυο μηνες να σου βγει off. οποτε πουλα cpu

για τις ραμ το ιδιο, ειναι παλιες και ddr2 μητρηκη βρισκεις αλλα δεν αξιζει. οποτε πουλα ραμ

αν καταλαβα καλα ειχες ολοκληρομενο pc απλα χαλασε η μητρηκη;

τοτε θα σου εχουν μηνει τροφοδοτικο, σκληρος, κουτι, dvd (μονο απο αυτα γλυτώνεις ενα 150αρι ευρω)

απο κει και περα εαν εχεις τα παραπανω θα μπορουσες να πας σε apu συστημα οπως σου πρότειναν ηδη (apu= cpu και gpu σε ενα απο amd)

α και κατι αλλο, ο λογος που σου ζητησαν το τι οθονη εχεις ειναι λογο της αναλυσης. αν εχεις π.χ. σαν εμενα 17" 1280x1024 μονιτορ ο ταδε υπολογηστης θα παιζει στα high με 60 fps το λολ, αλλα σε full hd(1920x1080) να χρειαστείς καλύτερο pc ή να κατεβασεις τα γραφικα στα mid.

υπολογιζε πως ραμ+μητρηκη πανε ενα 100αρι ευρω(καινουρια παντα) τωρα το λολ μπορει να τον παιξει και ενας πιο μικρός apu σε fm2

Επεξ/σία από hackerW32
Δημοσ.

(τα λινκ που βαζεις δεν βγαζουν πουθενα, 404 not found)

(δεν χρειαζεται να ειμαστε τοσο επιθετικοί, και εγω οταν γραφτηκα πριν κατι χρονια δεν ηξερα τι παει να πει φορουμ, τεσπα)

τροφοδοτικο και κουτι δεν εχεις; γλειτωνεις πολλα λεφτα εαν εχεις αυτα τα δυο

ο cpu ειναι παλιος και μητρική για αυτο θα βρεις μονο μεταχειρισμένη, κατι που εγω δεν θα επερνα ποτε. μπορει μεσα σε δυο μηνες να σου βγει off. οποτε πουλα cpu

για τις ραμ το ιδιο, ειναι παλιες και ddr2 μητρηκη βρισκεις αλλα δεν αξιζει. οποτε πουλα ραμ

αν καταλαβα καλα ειχες ολοκληρομενο pc απλα χαλασε η μητρηκη;

τοτε θα σου εχουν μηνει τροφοδοτικο, σκληρος, κουτι, dvd (μονο απο αυτα γλυτώνεις ενα 150αρι ευρω)

απο κει και περα εαν εχεις τα παραπανω θα μπορουσες να πας σε apu συστημα οπως σου πρότειναν ηδη (apu= cpu και gpu σε ενα απο amd)

α και κατι αλλο, ο λογος που σου ζητησαν το τι οθονη εχεις ειναι λογο της αναλυσης. αν εχεις π.χ. σαν εμενα 17" 1280x1024 μονιτορ ο ταδε υπολογηστης θα παιζει στα high με 60 fps το λολ, αλλα σε full hd(1920x1080) να χρειαστείς καλύτερο pc ή να κατεβασεις τα γραφικα στα mid.

Sorry αν δεν δουλευουν τα λινκ αλλα προσπαθω να μαθω...τεσπα..http://www.e-shop.gr/viewsonic-vg2021m-20-tft-p-PER.150516 

αυτη ειναι η οθονη μου...μου εχουν μηνει τροφοδοτικο, σκληρος, κουτι, dvd..απλα στο τροφοδοτικο δεν λειτουργει το ανεμηστιρακι

Δημοσ.

τι εχεις κανει με τα λινκ μου γραφει εξαντηλεμενο και φοτογραφεια μη διαθεσημη :-D ,

πες μας αναλυση ή το μοντελο.

viewsonic-vg2021m, το γραφει πανω στο λινκ. 1400x1050

αν πιανουν τα χερια σου αλλαξε τον ανεμιστήρα. ενα 40-50αρι εχει ενα τροφοδοτικό.. καινουριο.

σύμπτωση, χτες το εκανα αυτο στο pc του θείου μου, ο ανεμιστηρας μια σταματαγε μια δουλευε, και οταν σταματαγε μετα απο 10 λεπτα εσβηνε το pc.. πηρα ανεμηστηρα απο intel ψυχτρα που ειχα παλια, τραβιξα καλοδιο μεσα απο το τροφοδοτικο με τον νεο ανεμιστήρα και το εβαλα να παίρνει ρευμα απο την μητρηκη. (ειναι τρελα μου να κανω τετοια)

ή αν εχεις κανα γνωστό, κρίμα ειναι να παει χαμενο για τον ανεμιστήρα μονο..

Δημοσ.

τι εχεις κανει με τα λινκ μου γραφει εξαντηλεμενο και φοτογραφεια μη διαθεσημη :-D ,

πες μας αναλυση ή το μοντελο.

viewsonic-vg2021m, το γραφει πανω στο λινκ.

αν πιανουν τα χερια σου αλλαξε τον ανεμιστήρα. ενα 40-50αρι εχει ενα τροφοδοτικό.. καινουριο.

σύμπτωση, χτες το εκανα αυτο στο pc του θείου μου, ο ανεμιστηρας μια σταματαγε μια δουλευε, και οταν σταματαγε μετα απο 10 λεπτα εσβηνε το pc.. πηρα ανεμηστηρα απο intel ψυχτρα που ειχα παλια, τραβιξα καλοδιο μεσα απο το τροφοδοτικο με τον νεο ανεμιστήρα και το εβαλα να παίρνει ρευμα απο την μητρηκη. (ειναι τρελα μου να κανω τετοια)

ή αν εχεις κανα γνωστό, κρίμα ειναι να παει χαμενο για τον ανεμιστήρα μονο..

20'' με ανάλυση 1400x1050

Δημοσ.

Και η οθόνη σου παλιά είναι ε.

Ναι αλλα λειτουργει άψογα!

Το pc το αγορασα το 2007 (μαζι με οθονη,ποντικι.πληκτρολογιο,εκτυπωτη) δηλαδη ολα ειναι παλια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...