Hal9000 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Το Moto 360, το πολυαναμενόμενο smartwatch της Motorola με τον κυκλικό σχεδιασμό, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα, όμως η τελευταία διαρροή μας δίνει μια πολύ καλή εικόνα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε.Έτσι σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε σήμερα η ιστοσελίδα Mister Gadget, επιβεβαιώνεται μεταξύ άλλων ότι το Moto 360 θα είναι κατασκευασμένο από ανοιξείδωτο ατσάλι αλλά και ότι υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση. Μάλιστα όπως φαίνεται και από την παρακάτω φωτογραφία, ο ασύρματος φορτιστής καθώς και η διαδικασία φόρτισης διαθέτουν εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Επιπλέον υποστηρίζει το πρότυπο IP67, κάτι που σημαίνει ότι είναι σε θέση να αντέξει κάτω από νερό (όχι θαλάσσης) για 30 λεπτά και σε βάθος 1 μέτρου. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που μαθαίνουμε ότι θα διαθέτει το Moto 360 είναι ο αισθητήρας μέτρησης καρδιακών παλμών, κάτι αναμενόμενο αφού η Google έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις εφαρμογές γυμναστικής μέσω του Android Wear, της ειδικής έκδοσης της δημοφιλούς πλατφόρμας η οποία προορίζεται μόνο για έξυπνα ρολόγια. Το Moto 360 σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Motorola, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι, χωρίς η εταιρεία να έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε περισσότερες πληροφορίες είτε για την ημερομηνία είτε για την τιμή διάθεσης. Site: Android World
peronoforos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 είναι πολύ όμορφο, αν και δεν μπορώ να καταλάβω το πάχος του... μου αρέσει και η ποιότητα κατασκευής και πολύ βασικό ότι είναι αδιάβροχο....νομίζω θα πουλήσει αρκετά.... τουλάχιστον εγώ αν ήταν να πάρω ρολόι θα έπερνα αυτό και ότι το gear 2 και ας μην έχει κάμερα. 1
ChimairaX Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Είναι σαν κάτι ωραίες κοπέλες που έχουν μεγάλα μεμέ, σωματάρα, ματάρες, και ξαφνικά σου λένε ότι έχουν εξοχικό στην Σαντορίνη και τεράστια προίκα... Είσαι ρε Moto360 έρωτας με την πρώτη ματιά. Πολλές καρδούλες...... 14
zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Η ασύρματη φόρτιση γιατί δεν χρησιμοποιείται ευρύτερα? (έστω στις πιο ακριβές συσκευές αν είναι θέμα κόστους). Κατά τα άλλα, όμορφο το ρολογάκι, πιστεύω όμως ότι θα περάσει λίγος καιρός ακόμα για να καθιερωθούν τα smartwatches.
Ασυρματο_Συρμα Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Gimmicks, ποτέ δεν θα καταφέρουν να έχουν τρελές πωλήσεις τα smart watches πιστεύω. Το συγκεκριμένο όμορφο αλλα λιγάκι "χοντρό". Nice job
hackerW32 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 η ασύρματη φόρτιση ειναι οτι καλύτερο για κατι τετοιο, ουτε να ψαχνεις καλώδια οταν πας να πέσεις για υπνο ουτε τιποτα, το βγάζεις και το αφήνεις δίπλα στο κομοδίνο. αρκει να μπορει να βγαλει την μερα σε full φορτο εργασιας. Gimmicks, ποτέ δεν θα καταφέρουν να έχουν τρελές πωλήσεις τα smart watches πιστεύω.Το συγκεκριμένο όμορφο αλλα λιγάκι "χοντρό".Nice job εγω λεω πως θα πετύχουν, μπορει οχι φετος, περιμενε ενα χρονο και πιστευω πως ολοι θα εχουμε απο ενα. και ναι ειναι κάπως χοντρουλικο, παντα ειναι ετσι και μετα βγαζουν πιο λεπτα μοντελα (βλεπε κονσολες, κινητα κλπ) Το πρώτο SmartWATCH! σωστος, τα αλλα μονο watch δεν θυμίζουν
king2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Πανεμορφο με ωραιες δυνατοτητες.Αν ερθει με καλη τιμη το χτυπαω day one.
badweed Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 πλακα εχει . κριμα να μην ειμαι παλι 8 χρονων να "ψαρωνω" με ρολογια . 1
Simos805 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Το πιο όμορφο smartwatch που έχω δει μέχρι τώρα!! Το μόνο μειωνέκτημα ότη δεν έχει κάμερα.. Αλλά στο κάτω κάτω αν το καλοσκεφτεί κανείς τι να την κάνεις την κάμερα στο ρολόι?? Από τη στιγμή που κανένα smartwatch δεν μπορεί να πραγματοποιήσει βιντεοκλήση η κάμερα έτσι κι αλλιώς είναι άχριστη κατά τη γνώμη μου... 3
Plug Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Σε δυο τρία χρόνια από τώρα, που θα βγάλει και η casio smart-trek. 1
Dr.Richard Axel Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Παράξενο που ενώ στην σελίδα της motorola λέει ότι δουλεύει με voice commands τύπου ok google και γενικά σου λέει οτι το 360 σου αναφέρει πληροφορίες πέρα από τον καιρό, καρδιακούς παλμούς και ώρα, η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει τίποτα από αυτά και παρουσιάζει δυνατότητες που δεν είναι τίποτα το παράξενο πόσο μάλλον πρωτότυπο. Τώρα για την ασύρματη φόρτιση, τι να την κάνω άμα πρέπει να κουβαλάω την βάση που φαίνεται στις φωτογραφίες ;
theo93 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Αυτό μάλιστα,όλα τα άλλα smartwatches έμοιαζαν με παιχνίδια από περίπτερο
leonidas_fs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Είναι απλά πανέμορφο...Εαν είναι σε συμφέρουσα τιμή το εχω τσιμπήσει! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα