Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποτέ, εδώ Ηλιούπολη έχουν βάλει καμπίνες τα πάντα και μίσο χρόνο αναμένουμε την ενεργοποίηση...για κλωτσίδια, επιεικώς.

ηλιουπολη ομως ειχατε απο παντα καλο adsl...

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Ποτέ, εδώ Ηλιούπολη έχουν βάλει καμπίνες τα πάντα και μίσο χρόνο αναμένουμε την ενεργοποίηση...για κλωτσίδια, επιεικώς.

τις έχει ηλεκτροδοτήσει η ΔΕΗ?

Δημοσ.

Στην κάτω Κηφισιά ποτε θα έρθει;(Έγιναν κάποια εργα και άλλαξαν τα καφαο αλλά ακόμα δεν υπαρχει διαθεσιμότητα!!!)

Δημοσ.

ηλιουπολη ομως ειχατε απο παντα καλο adsl...

Ναι πωςςςςςςςςςςςς...για ποια Ηλιούπολη μιλάς? Που είσαι ένα χιλιόμετρο από το Α/Κ και σου δίνουν όλοι ένα 8 με το ζόρι...?

Δημοσ.

Ναι πωςςςςςςςςςςςς...για ποια Ηλιούπολη μιλάς? Που είσαι ένα χιλιόμετρο από το Α/Κ και σου δίνουν όλοι ένα 8 με το ζόρι...?

ολα τα KV ειναι ηλιουπολη,εγω στον αλιμο επαιρνα απο εκει ADSL γι αυτο ειχα 3-4 ...

4χλμ αποσταση οποτε τα 8+ που εχει η ηλιουπολη μιαζουν μαγικα :P

Δημοσ.

Το adsl ειναι ΕΩΣ 24. Οι λογοι που μπορει να μη πιανεις τοσα ειναι 10αδες. Κακη καλοδιοση, μεγαλος φορτος στη περιοχη, μεγαλη αποσταση και χιλια δυο αλλα. Η vdsl στον ΟΤΕ απο οσο ξερω ειναι fixed. Η 30αρα θα πιανει 28+, αλλιως δηλωνεται βλαβη.

λαθος, και στις adsl αν εχεις διαβασει παλιο συμβολαιο αναφουν οτι κατω απο τα 2/3 της ονομαστικης ειναι βλαβη....πλεον ομως σπανια βλεπεις πανω απο 16 οποτε δεν αναγραφεται καν! προσωπικα εχω δει vdsl στα χανια να κλειδωνει σε χαμηλοτερη απο την adsl που ειχε(απο 14 πηγε 11) αλλα και αλλη που κουμπωνε στα 50 και κατεβαζε με 5,1mb/s απο nvidia...

• Super Moderators
Δημοσ.

ουσιαστικά η ονομαστική δεν είναι τα 24 αλλά το μέγιστο θεωρητικό που μπορείς να συγχρονίσεις λόγω απόστασης...

διότι αν είσαι πχ στα 3-4km και συγχρονίζεις πχ στα 4mbps, με το να δηλώσεις βλάβη δεν πρόκειται να γίνει κάτι μιας και η μόνη λύση είναι να ρίξουν οπτική και minidslam κοντά σου, πράγμα απίθανο :P

Δημοσ.

http://www.adslgr.com/forum/threads/626524-vdsl-%CE%97%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7

Hadesgr από ότι λένε πάντως εδώ έχουν τους δείχνει διαθεσιμότητα

Εγώ σου λέω οι νέες καμπίνες είναι 100 μέτρα από το σπίτι μου και ακόμη να ενεργοποιηθούν, τώρα τι λένε μία χούφτα Ηλιουπολίτες  είναι άλλο θέμα, εδώ στα Κανάρια που είναι κέντρο Ηλιούπολης δεν υπάρχει καμπίνα αλλά και στο σύνολο τους δεν έχει γίνει καμία ενεργοποίηση.

Κάλεσα τον πΟΤΕ και μου είπε τα ίδια, ότι έβαλαν τις καμπίνες αλλά άγνωστον η ενεργοποίηση τους...άθλιοι επιεικώς

• Super Moderators
Δημοσ.

παίζει να έχει πέσει κόλλημα από ΕΕΤΤ, ποιος ξέρει...

κι εδώ στην Πεντέλη είχαν τελειώσει τα έργα από πέρσυ το Γενάρη/Φλεβάρη νομίζω και εμπορική διάθεση είχαμε πέρσυ τον Ιούλιο...

• Like 1
Δημοσ.

Κάλεσα τον πΟΤΕ και μου είπε τα ίδια, ότι έβαλαν τις καμπίνες αλλά άγνωστον η ενεργοποίηση τους...άθλιοι επιεικώς

Λες να τις έβαλαν για ομορφιά; Η νομοθεσία της ΕΕΤΤ επιβάλει πολλές χρονικές καθυστερήσεις για προστασία του ανταγωνισμού (όπως δηλώνει η ίδια).
  • Like 1
Δημοσ.

Λες να τις έβαλαν για ομορφιά; Η νομοθεσία της ΕΕΤΤ επιβάλει πολλές χρονικές καθυστερήσεις για προστασία του ανταγωνισμού (όπως δηλώνει η ίδια).

Όμορφες είναι,έτσι λευκές σαν περιστέρες αλλά η καθυστέρηση και η αναλγησία της EETT , στην προκειμένη περίπτωση, είναι για κλωτσίδια.

Η ΕΕΤΤ ως φορέας είναι ότι χειροτερο υπάρχει στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών.

• Like 1
Δημοσ.

Δώσε πόνο ΟΤΕ ! Ελπίζω να μην με γελούν τα μάτια μου...Πευκοχώρι διαβασα..Νωρίς νωρίς αν και οι τουριστικές περιοχές έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη για ταχύτερες συνδέσεις..Εν όψει full season σέρνεται το adsl,ειδικά στο up..H υπόλοιπη χαλκιδικη μπορεί να περιμένει με adsl..

Δημοσ.

Cyta, A/K μόνο

Forthnet, A/K μόνο

ΟΤΕ, Α/Κ και ΚΑΦΑΟΥ

Wind, A/K και ΚΑΦΑΟΥ

HOL, ΚΑΦΑΟΥ μόνο

Ξενερα η forthnet..

Πέρα από το ότι δεν δίνει ακόμα vdsl στη περιοχή μου ενώ όλοι οι άλλοι δίνουν κανονικά (ΟΤΕ και hol καρφωτα 50αρια σε περιπτώσεις που γνωρίζω) και οι νέες καμπίνες υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό και τις έχω σε απόσταση αναπνοής, ακόμα και αν δώσει θα είναι μάπα...

Μάλλον πρέπει να εγκαταλείψω το καράβι σύντομα

Δημοσ.

Ρε παιδιά αλήθεια... μερικές φορές δε μπορώ να καταλάβω κάποιους. Οταν κάποιος έχει ένα ρουτεράκι b/g/n/ac, και έχει 3 ασύρματες συσκευές, η μία με υποστήριξη ac, η μία n και η μία g (802.11b δεν πιστεύω να υπάρχουν ακόμα, εκτός αν κανένας ξεχασμένος έχει κανένα νόκια 5800ΧΜ και θέλει και γουίφι!!), ΟΛΕΣ θα παίξουν στο χαμηλότερο πρότυπο. Δηλαδή στο g. Δηλαδή ΜΕΧΡΙ 56Mbits ΟΤΑ μετάδοσης δεδομένων.

Οταν λοιπόν θα έχεις το ρούτερ στον ένα χώρο και πας στον άλλο, σαλόνι με χωλ ας πούμε, θα δουλεύει το σούπερντούπερ MB Air με 30MBits. Στην καλύτερη, χωρίς τις άλλες παρεμβολές του χώρου.

Αρα; και 30άρα και 50άρα να έχεις... αν μπορείς να κατεβάζεις 6.2ΜΒ/δευτ. με την 50άρα και το ασύρματο δίκτυο δημιουργεί ένα bottleneck στα 30Mbits, aka 3.9ΜΒ/δευτερόλεπτο, χάνεις 2.3ΜΒ δεδομένων.

Αρα.... για να εκμεταλλευτείς πλήρως μια 30άρα ή 50άρα γραμμή, ή θα πρέπει να έχεις καλώδιο μεταξύ του ρούτερ και του υπολογιστή, ή να ζεις σε τόσο ηλεκτρομαγνητικά αποστειρωμένο χώρο που να μην επηρεάζει την ασύρματη μεταφορά δεδομένων, ή να είσαι ΤΟΣΟ σίγουρος πως όλες οι συσκευές υποστηρίζουν τουλάχστον 802.11n για να εξαλείφονται οι παρεμβολές.

Αυτά. Κι όλα τα υπόλοιπα είναι θεωρίες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...