Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

Περισσότερες πληροφορίες μας δίνει σήμερα ο ΟΤΕ για το δίκτυο VDSL και την επέκταση του σε νέες περιοχές από τη 1η Αυγούστου φέρνοντας ταχύτητες έως 50 Mbps.Στα 284 αστικά κέντρα και τις 2.278 υπαίθριες καμπίνες του ΟΤΕ για το VDSL έρχονται να προστεθούν τα παρακάτω.

Posted Image

Όπως είχε ανακοινώσειτον προηγούμενο μήνα ο ΟΤΕ, το VDSL είναι σήμερα διαθέσιμο σε περίπου 1.2 εκατομμύριο νοικοκυριά και επιχειρήσεις, με στόχο η πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου να ανέλθει σε 30% μέσα στο έτος.

Link.png Site: OTE

Δημοσ.

Ετσι μπραβο.Ερχετε και Χαλκιδικη βλεπω και μονο καλο ειναι αυτο.Αντε να πεσουν λιγο οι τιμες να βαλουμε και μεις.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Mε την Αθηνα  τι θα γινει , θα την καλυψουν ποτε ?

σταδιακά, όπως κι οι υπόλοιπες πόλεις...

Δημοσ.

Και εγώ θέλω μια καμπίνα έξω απο το σπίτι μου όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να μπει υποδομή στις περιοχές που αναφέρει η ανακοίνωση αλλά και σε όποιες άλλες αποφασίσουν.

• Super Moderators
Δημοσ.

Και εγώ θέλω μια καμπίνα έξω απο το σπίτι μου όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να μπει υποδομή στις περιοχές που αναφέρει η ανακοίνωση αλλά και σε όποιες άλλες αποφασίσουν.

αυτές οι περιοχές που αναφέρονται στην είδηση όμως δεν καλύπτονται μέσω ΚΑΦΑΟΥ αλλά μέσω Α/Κ, σύμφωνα με post στο adslgr.com, οπότε δεν το λες κι "υποδομή"...

Δημοσ.

Μένω μέσα στην Θεσσαλονίκη και να μην πω τι έχω στήσει για το ρημάδι και αυτοί μου λένε τώρα για Βασιλικά, Γέφυρα, Δρυμό και Επανομή. Τους βλέπω να μένουν με την όρεξη.

Ρε άντε φέρτε τίποτα να δούμε επιτέλους τις ταχύτητες που πληρώνουμε τόσα χρόνια (24Mbps !!!) και αφήστε τις επεκτάσεις. Επέκταση κάνεις όταν έχεις καλύψει τα κεντρικά αλλιώς μην το λες επέκταση.

Για τους φίλους που μένουν στις παραπάνω περιοχές εύχομαι να πάει μην παρεξηγηθώ κιόλας.

Μου αρέσει που πριν κάμποσο καιρό μιλούσαμε και για Fiber at Home τρομάρα μας.

• Like 4
Δημοσ.

Μένω μέσα στην Θεσσαλονίκη και να μην πω τι έχω στήσει για το ρημάδι και αυτοί μου λένε τώρα για Βασιλικά, Γέφυρα, Δρυμό και Επανομή. Τους βλέπω να μένουν με την όρεξη.

Ρε άντε φέρτε τίποτα να δούμε επιτέλους τις ταχύτητες που πληρώνουμε τόσα χρόνια (24Mbps !!!) και αφήστε τις επεκτάσεις. Επέκταση κάνεις όταν έχεις καλύψει τα κεντρικά αλλιώς μην το λες επέκταση.

Για τους φίλους που μένουν στις παραπάνω περιοχές εύχομαι να πάει μην παρεξηγηθώ κιόλας.

Μου αρέσει που πριν κάμποσο καιρό μιλούσαμε και για Fiber at Home τρομάρα μας.

Και εγώ μια απο τα ίδια.

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τίποτα...

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που θα βάλουν VDSL στο Βελεστίνο.Στο Βόλο έχουν βάλει πουθενά καμπίνες?

Στην Αγχίαλο έχει τουλάχιστο εδώ και ένα εξάμηνο 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...