News Editors insomnia.gr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 News Editors Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Περισσότερες πληροφορίες μας δίνει σήμερα ο ΟΤΕ για το δίκτυο VDSL και την επέκταση του σε νέες περιοχές από τη 1η Αυγούστου φέρνοντας ταχύτητες έως 50 Mbps.Στα 284 αστικά κέντρα και τις 2.278 υπαίθριες καμπίνες του ΟΤΕ για το VDSL έρχονται να προστεθούν τα παρακάτω. Όπως είχε ανακοινώσειτον προηγούμενο μήνα ο ΟΤΕ, το VDSL είναι σήμερα διαθέσιμο σε περίπου 1.2 εκατομμύριο νοικοκυριά και επιχειρήσεις, με στόχο η πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου να ανέλθει σε 30% μέσα στο έτος. Site: OTE
king2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Ετσι μπραβο.Ερχετε και Χαλκιδικη βλεπω και μονο καλο ειναι αυτο.Αντε να πεσουν λιγο οι τιμες να βαλουμε και μεις. 1
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μου κάνει εντύπωση που θα βάλουν VDSL στο Βελεστίνο.Στο Βόλο έχουν βάλει πουθενά καμπίνες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 κάλυψη από Α/Κ, όχι από ΚΑΦΑΟΥ δυστυχώς... 1
Deargr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Mε την Αθηνα τι θα γινει , θα την καλυψουν ποτε ? 11
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Mε την Αθηνα τι θα γινει , θα την καλυψουν ποτε ? σταδιακά, όπως κι οι υπόλοιπες πόλεις...
kifinas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Και εγώ θέλω μια καμπίνα έξω απο το σπίτι μου όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να μπει υποδομή στις περιοχές που αναφέρει η ανακοίνωση αλλά και σε όποιες άλλες αποφασίσουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Και εγώ θέλω μια καμπίνα έξω απο το σπίτι μου όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να μπει υποδομή στις περιοχές που αναφέρει η ανακοίνωση αλλά και σε όποιες άλλες αποφασίσουν. αυτές οι περιοχές που αναφέρονται στην είδηση όμως δεν καλύπτονται μέσω ΚΑΦΑΟΥ αλλά μέσω Α/Κ, σύμφωνα με post στο adslgr.com, οπότε δεν το λες κι "υποδομή"...
Regulus Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μένω μέσα στην Θεσσαλονίκη και να μην πω τι έχω στήσει για το ρημάδι και αυτοί μου λένε τώρα για Βασιλικά, Γέφυρα, Δρυμό και Επανομή. Τους βλέπω να μένουν με την όρεξη. Ρε άντε φέρτε τίποτα να δούμε επιτέλους τις ταχύτητες που πληρώνουμε τόσα χρόνια (24Mbps !!!) και αφήστε τις επεκτάσεις. Επέκταση κάνεις όταν έχεις καλύψει τα κεντρικά αλλιώς μην το λες επέκταση. Για τους φίλους που μένουν στις παραπάνω περιοχές εύχομαι να πάει μην παρεξηγηθώ κιόλας. Μου αρέσει που πριν κάμποσο καιρό μιλούσαμε και για Fiber at Home τρομάρα μας. 4
linkinpark4175 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μένω μέσα στην Θεσσαλονίκη και να μην πω τι έχω στήσει για το ρημάδι και αυτοί μου λένε τώρα για Βασιλικά, Γέφυρα, Δρυμό και Επανομή. Τους βλέπω να μένουν με την όρεξη. Ρε άντε φέρτε τίποτα να δούμε επιτέλους τις ταχύτητες που πληρώνουμε τόσα χρόνια (24Mbps !!!) και αφήστε τις επεκτάσεις. Επέκταση κάνεις όταν έχεις καλύψει τα κεντρικά αλλιώς μην το λες επέκταση. Για τους φίλους που μένουν στις παραπάνω περιοχές εύχομαι να πάει μην παρεξηγηθώ κιόλας. Μου αρέσει που πριν κάμποσο καιρό μιλούσαμε και για Fiber at Home τρομάρα μας. Και εγώ μια απο τα ίδια. Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τίποτα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 και στο κέντρο της Αθήνας επίσης τπτ 2
GrandGamer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Ωραία, η Άνω κολοπετινίτσα θα έχει VDSL και στα πατήσια ακόμα με την 24άρα θα είμαστε. 3
siaprg Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μου κάνει εντύπωση που θα βάλουν VDSL στο Βελεστίνο.Στο Βόλο έχουν βάλει πουθενά καμπίνες? Στην Αγχίαλο έχει τουλάχιστο εδώ και ένα εξάμηνο 1
GeorgeHellas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Η Λάρισα δεν έχει ακομα και το Βελεστίνο και η Χαλκιδική τους μάραναν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα