Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε διάβασα την ιστορία σου και έπεσα απ'τα σύννεφα !!!
Πραγματικά θα μπορούσε να γίνει διαφημιστική ταινία μικρού μήκους για την υπόληψη που 

πρέπει να έχουμε όσον αφορά τις διαδικτυακές συναλλαγές και απάτες..!! :P

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

του εστειλα ενα ''ειναι κριμα για 50 ευρω να χασεις την φημη σου στον κυκλο σου '' την παρασκευη που εξεπνευσε η διορια που ειχε θεσει μονο του . για πρωτη φορα λοιπον απαντησε (απο τεταρτο κινητο αυτη την φορα) , να μην τον απειλω διοτι οπως βρηκα που μενει μπορει και αυτος να βρει που μενω ( φυσικα του απαντησα οτι δεν θα ειναι και πολυ δυσκολο αυτο διοτι εγω ο ιδιος του εδωσα την διευθυνση μυο οταν μιλαγαμε ακομα για αποστολη του Laptop , ενω εγω τον βρηκα απο μονος μου ) 

οτι τα χρηματα μου θα τα παρω μεχρι την δευτερα (εχτες) οχι γιατι τον απειλω αλλα γιατι ειναι δικα μου .

επισης μου τονισε οτι αν ηταν απατεωνας θα κρυβοταν και δεν θα εμενε στο ιδιο του το σπιτι ( μεγαλη μακακια ...δεν ειναι απατεωνας τυπου ocean 11 αλλα μικροαπατεωνακος και φυσικα δεν περιμενε οτι θα φτασει καποιος στο κατωφλι του )

φυσικα τα χρηματα δεν μπηκαν ουτε εχτες και του εστειλα απλα ενα μηνυμα ρωτοντας τον με ποιον τροπο τα εβαλε γιατι ακομα δεν τα εχω δει ...φυσικα δεν απαντησε

δεν προκειται να κανω καμια κινηση τωρα αυτο ειναι το μονο σιγουρο . περιμενω μετα τις διακοπες μου .

Δημοσ.

Μπράβο καλα έκανες, δεν ειναι το ποσόν όσο η κοροϊδία.

Όλοι έτσι πρεπει να κάνουμε για να μάθουν τα τσογλανια οτι δε μπορούν να τη βγάζουν καθαρή συνέχεια.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

του ξαναστειλα μηνυμα σημερα ...του ειπα οτι ειναι η τελευταια φορα που ασχολουμαι . μολις εκανε επιβεβαιωμενα καταθεση στον λογαριασμο μου  απο πειραιως στο αεροδρομιο ( λετε να μαζεψε αρκετα και να την κανει για αλλες πολιτειες ) ? ισως ειμαι ο μονος απο ολους αυτους που δαγκωσε , που ηξερα πλεον που μενει μεχρι και η μαμα του ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...