dletkas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 ααα και κατι που ξεχασα ...αφου του ζητησα τα χρηματα επι τοπου και με παρακαλεσε να περιμενω 2 μερες γιατι δεν τα εχει ...του εβγαλα τα υπολοιπα 140 ευρω και του ειπα να φερει το laptop ...η απαντηση του ? ''δεν σου ειπα ...μου το κλεψανε'' χαχαχαχαχαχαχαχα τι κριμα ρε γαμωτο !!! edit 12:22 η αγγελια δεν ειναι διαθεσιμη πλεον στην χρυση ευκαιρια...μαλλον σωσαμε καποιους ...τουλαχιστον για αποψε φυσικα εχουν κρατηθει ολα τα απαραιτητα screenshot και τα τηλεφωνα http://prntscr.com/4a974y, http://prntscr.com/4a97ev , http://prntscr.com/4a97np
The King Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 ...η απαντηση του ? ''δεν σου ειπα ...μου το κλεψανε'' χαχαχαχαχαχαχαχα τι κριμα ρε γαμωτο !!! Την έκατσες απο σβέρκο που λένε... Φυσικά λένε και το άλλο.. πως πίσω έχει η αχλάδα την ουρά... το'χεις.. θα ζητάει αφόρεση στο τέλος ! 1
dletkas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Την έκατσες απο σβέρκο που λένε... Φυσικά λένε και το άλλο.. πως πίσω έχει η αχλάδα την ουρά... το'χεις.. θα ζητάει αφόρεση στο τέλος ! θα τον στειλω να ζητησει χαρη απο τον βασιλια ...τον κοναν φυσικα μου κοστισε ομως 10 θειους 10 λαμπρους απ'ολα και 4 πατατες με σως ...δηλαδη 4 ταινιες fuuuuuuuuuck 1
mylo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 δε κανω τον μάγκα, αλλά κανα δυο χαστουκια έπρεπε να πέσουν όταν τον βρήκες.
UncleKim Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Πάρεις δεν πάρεις τα λεφτά σου, πρέπει να τον καταγγείλεις κανονικά. Θα περάσει λίγος καιρό, θα ξεχαστεί το θέμα, θα χαλαρώσει αυτός, και θα την πληρώσει ο επόμενος.
zio10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 δε κανω τον μάγκα, αλλά κανα δυο χαστουκια έπρεπε να πέσουν όταν τον βρήκες. Καλύτερα να τον κυνηγήσει νόμιμα! Μη του βγει κι από πάνω ο άλλος μετά για τίποτα επιθέσεις, σωματικές βλάβες κλπ!
dletkas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Καλύτερα να τον κυνηγήσει νόμιμα! Μη του βγει κι από πάνω ο άλλος μετά για τίποτα επιθέσεις, σωματικές βλάβες κλπ! ακριβως!
king2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ντροπη αυτο που κανουν τετοια ατομα και εξαπατουν κοσμο.Θα τον κανει τιποτα η καταγγελια αραγε η θα συνεχισει το παιχνιδακι του?
kostas_dr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Θα τον κανει τιποτα η καταγγελια αραγε η θα συνεχισει το παιχνιδακι του? Τέτοιου είδους άτομα, δεν αλλάζουν 1
The King Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 θα τον στειλω να ζητησει χαρη απο τον βασιλια ...τον κοναν φυσικα μου κοστισε ομως 10 θειους 10 λαμπρους απ'ολα και 4 πατατες με σως ...δηλαδη 4 ταινιες fuuuuuuuuuck Με 2-3 Langoliers και έναν Sin Eater (Αμαρτοβώρο) θα τελειώσει η μανούρα !
king2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Τέτοιου είδους άτομα, δεν αλλάζουν Φυλακη λιγο καιρο να στρωσει.Μονο ετσι θα αλλαξουν.
kostas_dr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μπα, συνήθως χειρότεροι βγαίνουν και με πιο "ειδικές" γνώσεις.
dletkas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Παιδιά...το άτομο έχει 70 ενεργούς αριθμούς τηλεφώνου στην διεύθυνση του...τι να λέμε τώρα. Μου έστειλε μήνυμα σήμερα οτι δεύτερα βάζει τα χρήματα
InvadersMustDie Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 καλα του εκανες του λαμογιου, χτυπα αλυπητα
king2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Παιδιά...το άτομο έχει 70 ενεργούς αριθμούς τηλεφώνου στην διεύθυνση του...τι να λέμε τώρα. Μου έστειλε μήνυμα σήμερα οτι δεύτερα βάζει τα χρήματα Το θεμα ειναι να τα βαλει.Να μας ενημερωσεις.Αν δεν τα βαλει(που δεν τον περνει) πας αστυνομια και μετα να δει τι γλυκα με τις λαμογιες που κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα