dletkas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) παρακαλώ , αν και υπάρχει θέμα για άπατες , να μην κλείσει διότι πρόκειται για πρόσφατο και πολύ σοβαρό περιστατικόhttp://www.xe.gr/com...d-76753988 edit 12:22 η αγγελια δεν ειναι διαθεσιμη πλεον στην χρυση ευκαιρια...μαλλον σωσαμε καποιους ...τουλαχιστον για αποψε φυσικα εχουν κρατηθει ολα τα απαραιτητα screenshot και τα τηλεφωνα http://prntscr.com/4a974y, http://prntscr.com/4a97ev , http://prntscr.com/4a97np καλησπέρα στην κοινότητα . μπήκα στην διαδικασία να γράψω για κάτι που μου έτυχε ελπίζοντας αφενός να προστατέψω αυτούς που δεν την πάτησαν και αφετέρου να βρω μήπως και άλλα μέλη της κοινότητας την πάτησαν όπως εγώ και να δούμε πως θα κινηθούμε .μίλησα λοιπόν με τον τύπο για το εν λόγω laptop και αφού του πρότεινα τα κλασσικά (χέρι με χέρι - έλειπε διακοπές και ήθελε καπάρο , courrier με δικά μου έξοδα αλλά με εντολή να το ανοίξω πριν παραλάβω και έπειτα πληρωμή - αρνήθηκε λόγω του ότι βιαζόταν να πάρει τα χρήματα μέσα σε 3-4 εργάσιμες) επέλεξα να του βάλω ένα καπάρο σε προσωπικό του λογαριασμό (μιας και μου ακούστηκε για πολύ κυριλέ παιδί) . την επόμενη μέρα λοιπόν έκανα κατάθεση . το απόγευμα είδα ότι η αγγελία δεν είχε κατέβει . τον πήρα και μου είπε ότι δεν είχε προλάβει ...με έζωσαν τα φίδια . έβαλα λοιπόν τον κολλητό μου και τον πήρε για την αγγελία ...και μαντέψετε ...το πούλαγε ακόμα και του είπε ακριβώς τα ίδια (εκτός του ότι μου είχε πει ότι είναι διακοπές Χανιά και στον κολλητό μου Θεσσαλονίκη)τον παίρνω τηλέφωνο , το αρνείται ότι μίλησε με κάποιον . και του είπα ότι αύριο θέλω τα χρήματα μου πίσω , το δέχθηκε και μείναμε εκεί . την επόμενη μέρα πάω γύρω στις μια στο atm ...πουθενά κατάθεση . τον παίρνω τηλέφωνο , μου λέει ότι έχει κάνει έμβασμα μέσω ebanking της eurobank και λόγω του ότι ήταν Παρασκευή μπορεί να τα δω από βδομάδα . όντως λοιπόν περίμενα μέχρι σήμερα (2 με 3 εργάσιμες μου είπαν όλες οι τράπεζες για έμβασμα από τράπεζα σε άλλη τράπεζα) . το μεσημέρι λοιπόν πάω κοιτάω ...τίποτα .τον παίρνω τηλέφωνο...δεν σήκωνε απόκρυψη και φυσικά είχε αποθηκεύσει τα κινητά μου (μάλλον ως κορόιδο νο34) οπότε τίποτα . αρχίζω και το ψάχνω ...μου είχε δώσει ένα δεύτερο τηλέφωνο το όποιο μου είπε να χρησιμοποιώ γιατί αυτό της αγγελίας το είχε μονό για τις αγγελίες και συνήθως δεν το χε μαζί του . το τηλέφωνο της αγγελίας ανήκει σε κάποιον πακιστανικής καταγωγής , αυτό που μου έδωσε ακαταχωρητο ... ελα μου όμως που για κακή του τύχη το είχε δηλωμένο στο facebook . οπότε τον τσακώνω φασικά και προχωράω στην αναζήτηση του και μαθαίνω τα πάντα γι αυτόν ...τα πάντα όμως .για να καταλάβετε στην διεύθυνση του σπιτιού του - εταιρίας του υπάρχουν δηλωμένα 70 κινητά τηλέφωνα ( αριθμοί όχι συσκευές ) . πάω λοιπόν με έναν αστυνομικό φίλο μου και του στήνω καρτέρι ... με το που βγαίνει από το σπίτι τον σταματάμε ...ο τύπος έτρεχε σαν συγκαμένος να κρυφτεί στο αυτοκίνητο του . του λέω 5 κουβέντες και μου λέει ''θα στα βάλω μέχρι την Παρασκευή άλλωστε δεν κρύβομαι ξέρεις που μενω''( μακακιες έμαθα που μένει από άλλες πήγες) . είπε 3-4 μπούρδες τελοσπαντων και τον αφήσαμε να φύγει ...αναμένω ως την Παρασκευή το μεσημέρι...μετά ...και δεν είναι για τα 50 ευρώ , ειλικρινά αν μου τα ζήταγε ένας άνθρωπος και τα είχε απόλυτη ανάγκη θα του έδινα (αν μου περίσσευαν βέβαια) άλλα είναι η κοροϊδία που μου έριξε . υγ. ονόματα , διευθύνσεις κλπ δεν πρόκειται να αναφέρω δημόσια . Μονό αν κάποιος σε private με πείσει ότι όντως τον έχει δαγκώσει ο εν λόγω κύριος .υγ.2 πλέον έχω τρία τηλέφωνα του , αν σας εχει τύχει κάποιο παρόμοιο περιστατικό , σε private το τηλέφωνο του για να σας πω αν αντιστοιχεί με κάποιο από αυτά που έχωυγ.3 αν κάποιος αναρωτιέται γιατί δεν του έχω κάνει καταγγελία ...του έχω κάνει ήδη στο ηλεκτρονικό και με παρέπεμψαν με όλα τα στοιχεία που έχω (που μου είπαν είναι υπεραρκετά για να συλληφθεί) στην ασφάλεια αττικής . άπλα για να δέσει το γλυκό καλό θα ήταν να βρω και άλλους που την πάτησαν Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2014 από dletkas 1
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 7 Γράμματα.. Σκιστον !!! Μην του χαριστείς στο ελάχιστο φίλε.. Να είσαι σίγουρος ότι θα δαγκώσει άλλον για να τα επιστρέψει σ'εσενα. 3
dletkas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 φιλε ...σιγουρα σημερα καταλαβε οτι δεν μπορει να την βγαζει για παντα καθαρη . ακομα και να μην παρω χρηματα ή να μην προχωρησει η καταγγελια ( απο οσο ξερω εχει ηδη θεματα με την δικαιοσυνη) , θα τον κανω ρομπα σε ολον του τον κυκλο , που για την ιστορια ...το παιζει πλουσιος με μαγαζια κινητης τηλεφωνιας κλπ ...δεν θα μπορει να βγει απο το σπιτι του απο την ντροπη του ...btw ο αδερφος του ειναι designer ενος πολυ καλου προγραμματος για iphone και γνωστος blogger ... το θεμα ειναι οτι η καταγγελια θα εχει μεγαλυτερη βαρυτητα αν προερχεται απο περρισοτερους του ενος , αναμενω ...δεν εχασα και καμια περιουσια στην τελικη υγ . εκανα επωνυμη καταγγελια στην χρυση ευκαιρια για να κατεβει η αγγελια ( με προετρεψε το ηλεκτρονικο) και μου ειπαν οτι θελουν τελεσιδικη δικαστικη αποφαση ...ελεος και με αυτους 1
zio10 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Συμφωνώ να το κυνηγήσεις και φαίνεται ότι είσαι σε καλό δρόμο, αλλά ήταν τεράστιο λάθος να κάνεις κατάθεση σε έναν εντελώς άγνωστο!! Με ποια λογική το κάνεις αυτό? Χέρι με χέρι και αν, ούτε αντικαταβολή! 1
dletkas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ να το κυνηγήσεις και φαίνεται ότι είσαι σε καλό δρόμο, αλλά ήταν τεράστιο λάθος να κάνεις κατάθεση σε έναν εντελώς άγνωστο!! Με ποια λογική το κάνεις αυτό? Χέρι με χέρι και αν, ούτε αντικαταβολή! εχεις δικιο , την πατησα σαν πρωταρης . ειπα ρε παιδι μου ...θα κανει τετοια ιστορια για 50 ευρω ? ελα μου ομως που στον συγκεκριμενο λογαριασμο ισως υπαρχουν πολλες μικροκαταθεσεις . αναρωτιεμαί... στην τραπεζα δεν εχουν στοιχεια για τον λογαριασμο ? ...σε μενα ζητησαν σε ολες τις περιπτωσεις που ανοιξα λογαριασμο μεχρι και τι νουμερο βρακι φοραω . Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2014 από dletkas 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δωσε πονο φιλε ,σκιστον,ημαρτον με τους απατεωνες Μην νομιζεις οτι το εχει κανει μονο μια φορα ο τυπος. 2
dletkas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δωσε πονο φιλε ,σκιστον,ημαρτον με τους απατεωνες Μην νομιζεις οτι το εχει κανει μονο μια φορα ο τυπος. γιατι εσυ νομιζεις οτι το κανω για τα 50 ? μου εχουν κοστισει οι πληροφοριες και τα πετρελαια για να παω ηδη πανω απο 30 χαχαχαχαχαχα να ζητησω πισω και εξοδα παραστασης ? χαχαχαχαχαχα
agent_smith Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 γιατι εσυ νομιζεις οτι το κανω για τα 50 ? μου εχουν κοστισει οι πληροφοριες και τα πετρελαια για να παω ηδη πανω απο 30 χαχαχαχαχαχα να ζητησω πισω και εξοδα παραστασης ? χαχαχαχαχαχα Καλά κάνεις ότι κάνεις αλλά να δημοσιεύσεις σχετικά με τον τρόπο που βρήκες προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες του υπόπτου νομίζω πως είναι λάθος και σε ενδεχόμενο που πάει κάτι στραβά θα σας δημιουργήσει προβλήματα. 1
dletkas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Καλά κάνεις ότι κάνεις αλλά να δημοσιεύσεις σχετικά με τον τρόπο που βρήκες προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες του υπόπτου νομίζω πως είναι λάθος και σε ενδεχόμενο που πάει κάτι στραβά θα σας δημιουργήσει προβλήματα. εννοειτε οτι δεν προκειται ποτε να αποκαλυψω τις πηγες μου...αλλα αν δεν κανει την δουλεια της η ασφαλεια λογω φορτου εργασιας ...καποιος πρεπει να την κανει .
agent_smith Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 εννοειτε οτι δεν προκειται ποτε να αποκαλυψω τις πηγες μου...αλλα αν δεν κανει την δουλεια της η ασφαλεια λογω φορτου εργασιας ...καποιος πρεπει να την κανει . Κατέθεσες μήνυση;
dletkas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Κατέθεσες μήνυση; μιλησα οπως προανεφερα με το ηλεκτρονικο εγκλημα και με παρεπεμψαν στην ασφαλεια για μηνυση ,διοτι αν και προκειται για αγγελια στο διαδικτυο , η καταθεση εγινε σε atm και οχι μεσω διαδικτυου (γραφειοκρατικο κολλημα) . το θεμα για μενα ειναι οτι αφου προκειται για επωνυμη καταγγελια , θα επρεπε να κινηθουν αμεσα οι ιδιοι...δεν ειναι τιποτα ...ενα τηλεφωνο , μια καταθεση χρηματων και αναμονη για μη παραλαβη του , θα εσωζαν πολυ κοσμο . διαβασα για μια παρομοια περιπτωση με μια κρητικια http://parapona-rodou.blogspot.com/2013/11/blog-post_5862.htmlπου την τσακωσαν αλλα δεν ξερω ποσες καταγγελιες ειχαν . γι αυτο και γω περιμενω για να κανω συνετα τις επομενες κινησεις μου ...αλλωστε μετα απο αυτο που εγινε ισως να μου επιστρεψει τα χρηματα και να μην εχει ουσια μια μηνυση απο μεριας μου μονο
dletkas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Καλά κάνεις ότι κάνεις αλλά να δημοσιεύσεις σχετικά με τον τρόπο που βρήκες προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες του υπόπτου νομίζω πως είναι λάθος και σε ενδεχόμενο που πάει κάτι στραβά θα σας δημιουργήσει προβλήματα. επισης να τονισω οτι δεν δημοσιευω ουτε που βρηκα προσωπικα δεδομενα ( αν και τα περισσοτερα τα βρηκα στον λογαριασμο του στο fb ) ... δυστυχως για τον ιδιο, μεσω κοινων μας γνωστων , ουτε προσωπικες του πληροφοριες παρα μονο την αγγελια του , η οποια ειναι ανηρτημενη στο διαδικτυο και μαλιστα με τηλεφωνικο αριθμο που ο κατοχος του στις καταχωρησεις του οτε ειναι πακιστανικης καταγωγης και οχι Ελληνας οπως ο ιδιος Δώσε του ένα Sverkality φίλε ! χαχαχαχαχα ο αστυνομικος με τον οποιο πηγα ειναι ο τριτος της παλιοπαρεας μας (ξερεις εσυ) ...μιλαμε για hawai 5-0 φαση χαχαχαχα
agent_smith Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 μιλησα οπως προανεφερα με το ηλεκτρονικο εγκλημα και με παρεπεμψαν στην ασφαλεια για μηνυση ,διοτι αν και προκειται για αγγελια στο διαδικτυο , η καταθεση εγινε σε atm και οχι μεσω διαδικτυου (γραφειοκρατικο κολλημα) . το θεμα για μενα ειναι οτι αφου προκειται για επωνυμη καταγγελια , θα επρεπε να κινηθουν αμεσα οι ιδιοι...δεν ειναι τιποτα ...ενα τηλεφωνο , μια καταθεση χρηματων και αναμονη για μη παραλαβη του , θα εσωζαν πολυ κοσμο . διαβασα για μια παρομοια περιπτωση με μια κρητικια http://parapona-rodou.blogspot.com/2013/11/blog-post_5862.htmlπου την τσακωσαν αλλα δεν ξερω ποσες καταγγελιες ειχαν . γι αυτο και γω περιμενω για να κανω συνετα τις επομενες κινησεις μου ...αλλωστε μετα απο αυτο που εγινε ισως να μου επιστρεψει τα χρηματα και να μην εχει ουσια μια μηνυση απο μεριας μου μονο Το πιθανότερο είναι να σου δώσει τα χρήματα σου μιας και είδε ότι το κυνηγάς το ζήτημα. Συνήθως με τις καταγγελίες δεν πετυχαίνεις άμεσα και πολλά πράγματα αλλά καλό είναι να γίνονται για τους λόγους που αναφέρεις παραπάνω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα