Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για απλές 32άρες η τιμές είναι περίπου στα 13-18 . Για τις πιο γρήγορες , πιο "premium" από 20 -30 οι καλές τιμες . Υπάρχουν και ακριβότερες και γρηγορότερες αλλά παραξεφεύγουν. Για 64άρες από ~32 ευρώ . Αν και εγώ θα έδινα λίγα περισσότερα για πιο γρήγορη , πχ kingston sdca10.(64GB αν τα θέλεις για mp3 , roms κτλ θα σε σκάσει μέχρι να τα περάσεις. Βεβαίος για να τα εκμεταλευτείς θέλει και UHS-I card reader πάνω σεusb3)

Από έξω κάπως πιο φθηνά από mymemory και memorybits

Δημοσ.

Ενταξει,δεν με πολυαπασχολει η ταχυτητα..Το αφηνω να αντιγραφει και κανω αλλες δουλειες..Κατι τετοιο σκεφτομουν για να περασω κατι τραγουδια που εχω κοντα στα 28gb σε μεγεθος 

http://www.gamesclub.gr/index.php?route=product/product&product_id=4194

Δημοσ.

Προσωπικά δεν έχω αγοράσει από το συγκεκριμένο αλλά πιστεύω ότι θα είναι οκ. Αν την παραλάβεις από το κατάστημα έχει μία φωτογραφία από το site της kingston ή κάτι τέτοιο για να συγκρίνεις

Δημοσ.

Δεν εχω ιδεα απο καρτες ουτε το ποσο κοστιζουν..Δεν το εχω ψαξει καθολου..Αφου πηρα τα λεφτα πισω δεν με πολυ απασχολει..Θα μου γινει μαθημα για την επομενη φορα..Απο το σκρουτζ που πουλανε 32αρες στα 12-13 ευρω ειναι σωστη η τιμη?

το skroutz ειναι μια καλη λυση εφοσον τραβαει Results απο πολλα καταστηματα για να δεις τι παιζει απο τιμες.μετα υπαρχει και το amazon.αν μια καρτα κανει τωρα 15 ευρω καιο αλλος την δινει 5 ευρω ε ναι κατι βρωματι.

Ενταξει,δεν με πολυαπασχολει η ταχυτητα..Το αφηνω να αντιγραφει και κανω αλλες δουλειες..Κατι τετοιο σκεφτομουν για να περασω κατι τραγουδια που εχω κοντα στα 28gb σε μεγεθος 

http://www.gamesclub.gr/index.php?route=product/product&product_id=4194

Kingston μια χαρα μαρκα.class 10 ειναι κιολας μια χαρα.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον για την περιπτωση μου οι δυο καρτες που ειχα παρει ηταν πατατα, μια 64 και μια 32. Μια διαβαζονταν, εκανε τεστ και σε καποια στιγμη σταματαγε, μετα χανοταν, ουτε φορματ, μετα απο λιγο ξαναεπαιζε και παλι απο την αρχη. Επικοινωνησα με τον πωλητη ο οποιος το πεζει οτι ειναι καλες και οχι μαπα αλλα εχει καποιο ποσοστο απωλειες, μου εκανε επιστροφη των χρηματων στο ακεραιο.
Για να πω την αληθεια μετα απο τοσα χρονια στο ebay δεν ειχα ποτε προβλημα, ποτε δεν εχασα τιποτα, ολα δουλεψαν σωστα, μιλαμε για πανω απο 150 αγορες, απο μικρα μπιχλιμπιδια μεχρι μεγαλυτερα αντικειμενα αξιας 100ευρω. Δεν εδωσα καθολου βαση απο που αγοραζω, Η ουσια ειναι οτι χρηματα δεν εχασα απλα ταλαιπωρηθηκα δυο ημερες με συνεχεις προσπαθειες να τις κανω να παιξουν.

Δημοσ.

Λοιπον για την περιπτωση μου οι δυο καρτες που ειχα παρει ηταν πατατα, μια 64 και μια 32. Μια διαβαζονταν, εκανε τεστ και σε καποια στιγμη σταματαγε, μετα χανοταν, ουτε φορματ, μετα απο λιγο ξαναεπαιζε και παλι απο την αρχη. Επικοινωνησα με τον πωλητη ο οποιος το πεζει οτι ειναι καλες και οχι μαπα αλλα εχει καποιο ποσοστο απωλειες, μου εκανε επιστροφη των χρηματων στο ακεραιο.

Για να πω την αληθεια μετα απο τοσα χρονια στο ebay δεν ειχα ποτε προβλημα, ποτε δεν εχασα τιποτα, ολα δουλεψαν σωστα, μιλαμε για πανω απο 150 αγορες, απο μικρα μπιχλιμπιδια μεχρι μεγαλυτερα αντικειμενα αξιας 100ευρω. Δεν εδωσα καθολου βαση απο που αγοραζω, Η ουσια ειναι οτι χρηματα δεν εχασα απλα ταλαιπωρηθηκα δυο ημερες με συνεχεις προσπαθειες να τις κανω να παιξουν.

εφοσον ξερεις οτι υπαρχουν fake kartes απο την στιγμη που αρχιζεις να την γεμιζεις και κανει τα δικα της τοτε το πιο σιγουρο ειναι οτι εχεις πεσει σε fake.το καλο ειναι οτι ακομα και να μην γυρναγε τα λεφτα ο πωλητης μπορεις να βγαλεις ακρη με το Paypal οποτε δυσκκολα θα χασεις τα λεφτα σου.απλα γενικοτερα οταν βλεπεις πολυ χαμηλες τιμες σε τετοια ηδη συνηθως κατι δεν παει και καλα.και κοιταμε και τις αρνητικες κρητικες για να δουμε τι μπορει να εχει γινει.Next time.

γενικοτερα προσεχε που αγοραζεις διοτι μπορει λεφτα να μην χασεις αλλα μπλεκεις με ταλαιπωρεια και χασιμο χρονου.και γενικα σε καρτες sd,usb sticks και τετοια παιζει πολυ fake.και την αληθεια να σου ελεγε οτι πχ μερικα κομματια ειναι Fake οταν βλεπεις οτι εχει ηδη καποιες αρνητικες κρητικες για τις καρτες πχ τοτε αστο και πηγαινε σε αλλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...