Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα προσφατα μια 64GB SD class10 μνημη, αυτην την στιγμη την δοκιμαζω με το Η2testw για να δω εαν ειναι πραγματικα 64GΒ η με εξαπατησαν. Μου εμφανιζει το παρακατω μηνυμα "Warning: Only 63983 of 63984 MByte tested."

Γνωριζει κανεις κατι για αυτο;

Κανει εγγραφη με ταχυτητα 10,3Mb/sec οποτε μαλλον ειναι class 10

Δημοσ.

Εντάξει είναι . Σε όλες τις κάρτες αφήνει 1ΜΒ κενό και γιαυτό σου βγάζει το μήνυμα ότι και καλά δεν τεστάρετε ολόκληρη. Από ταχύτητα είναι στα όρια του class 10 εφόσον εννοείς ΜΒyte και όχι Μbit

Δημοσ.

Εχω αρχισει να ανησυχω, δεν φορμαρει σε NTFS (σιγουρα το οριο δεν ειναι 64GB) και το προγραμμα απετυχε δυο φορες, ηδη αφαιρεσα το usb που εδινε σαν δωρο καθως μονο καλης ποιοτητας δεν ειναι και δοκιμαζω απευθειας με ανταπτορα πανω στο φορητο.
Μαλλον την πατησα :(

Δημοσ.

Αγορασα προσφατα μια 64GB SD class10 μνημη, αυτην την στιγμη την δοκιμαζω με το Η2testw για να δω εαν ειναι πραγματικα 64GΒ η με εξαπατησαν. Μου εμφανιζει το παρακατω μηνυμα "Warning: Only 63983 of 63984 MByte tested."

Γνωριζει κανεις κατι για αυτο;

Κανει εγγραφη με ταχυτητα 10,3Mb/sec οποτε μαλλον ειναι class 10

η ταχυτητα ειναι μια χαρα .β.ισως καποιο error με το προγραμμα.μπορεις να γραψεις και 64 giga για να δεις αν θα τα γραψει ολα.αν τα εχει κανει τωρα ολα τεστ και απλα εχει κολλησει στο τελος μπορει να μην ειναι προβλημα και απλα καποιο bug στο testing.γιατι φαινεται οτι εχει τσεκαρει το 99 τις 100.ισως το τελευταιο κομματι που δεν μπορει να τεσταρει να ειναι  καποιο κομματι της καρτας που να μην μπορει να γραφτει για χ ψ λογους.partition table ή δεν ξερω τι

Εχω αρχισει να ανησυχω, δεν φορμαρει σε NTFS (σιγουρα το οριο δεν ειναι 64GB) και το προγραμμα απετυχε δυο φορες, ηδη αφαιρεσα το usb που εδινε σαν δωρο καθως μονο καλης ποιοτητας δεν ειναι και δοκιμαζω απευθειας με ανταπτορα πανω στο φορητο.

Μαλλον την πατησα :(

δοκιμασε εστω και σε fat32 να την γεμισεις.παντως αμα την πηρες φτηνα ναι παιζει να ειναι Fake διοτι παιζει πολυ fake.

Δημοσ.

Την πηρα υπερβολικα φτηνα, τωρα που κοιταζω ο πωλητης εχει απο το 2011 μονο 2680 αξιολογησεις με ποσοστο 98,9%. Εχω παψει πλεον να τα κοιταζω αυτα, τοσα χρονια δεν μου εχει συμβει τιποτε κακο. Κανω ξανα δοκιμη με το προγραμμα παει καλυτερα τωρα χωρις το usb που εδινε....

Δημοσ.

Την πηρα υπερβολικα φτηνα, τωρα που κοιταζω ο πωλητης εχει απο το 2011 μονο 2680 αξιολογησεις με ποσοστο 98,9%. Εχω παψει πλεον να τα κοιταζω αυτα, τοσα χρονια δεν μου εχει συμβει τιποτε κακο. Κανω ξανα δοκιμη με το προγραμμα παει καλυτερα τωρα χωρις το usb που εδινε....

to usb μπορει να σου κοβει ταχυτητα δεν ειναι παραξενο.το βασικο ειναι αν γραψεις data να δεις οτι εχουν γραφτει ολα και οτι παιζουν ολα.γιατι καποια γραφουν και μετα ξαναγραφουν απο την αρχη:P οποτε στο τελος λενε οτι εχεις μονο τα τελευταια.απλα θελει πολυ προσοχη διοτι υπαρχουν πολλα fake κινεζικα

Δημοσ.

Εαν δουλευε καλα η μνημη καλα θα ηταν, με το προγραμμα καταφερα και εφτασα καπου στα 12Gb, μετα κολλαει, την χανει και διαφορα αλλα παλαβα. Ακομη και στο φορμαρισμα κολλαει.

Θα την ξαναδοκιμασω αυριο ξανα.

Δημοσ.

Το H2testw δεν βγάζει σαν αποτελέσματα κάτι σαν το παρακάτω είναι από το (xda)?

Warning: Only 63995 of 63996 MByte tested.
The media is likely to be defective.
3.7 GByte OK (7908608 sectors)
58.7 GByte DATA LOST (123153152 sectors)
Details:943.5 MByte overwritten (1932288 sectors)
0 KByte slightly changed (< 8 bit/sector, 0 sectors)
57.8 GByte corrupted (121220864 sectors)
4.5 MByte aliased memory (9216 sectors)
First error at offset: 0x00000000ec820000
Expected: 0x00000000ec820000
Found: 0x0000000000000000
H2testw version 1.3
Writing speed: 1.52 MByte/s
Reading speed: 11.2 MByte/s
H2testw v1.4

όπως βλέπεις σε αυτό μόνο τα 3,7GB ήταν Οκ δλδ η κάρτα ειναι 4GB.

Επίσης μπορείς να δεις και το αυτοκόλλητο της κάρτας και αν δεις το official site πως πρέπει να είναι για να δεις διαφορές.

Δημοσ.

Γενικοτερα πολυ απατη με καρτες και usb sticks εδω και πολλα χρονια.οπου υπαρχει πολυ φτηνη τιμη κατι κρυβεται απο πισω.εδω εχουν γινει και απατες με σκληρους δισκους που εχουν μεσα usb stick.και λογικα δεν νομιζω να μπορεις να την γυρισεις πισω μετα.αντε να γινει κανα claim οσο μπορει να γινει.

Δημοσ.

Λετε να εχω θεμα;Επειδη ειμαι ασχετος απο αυτα,ουσιαστικα ο χωρος που μου χρειαζεται ειναι 33gb.Παιζει ρολο;Η μηπως την εχω πατησει;Δεν την εχω παραλαβει ακομα.

http://www.ebay.com/itm/171388650917?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Edit:Μολις πηρα πισω τα λεφτα.Του ζητησα refund

Δημοσ.

Λετε να εχω θεμα;Επειδη ειμαι ασχετος απο αυτα,ουσιαστικα ο χωρος που μου χρειαζεται ειναι 33gb.Παιζει ρολο;Η μηπως την εχω πατησει;Δεν την εχω παραλαβει ακομα.

http://www.ebay.com/itm/171388650917?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Edit:Μολις πηρα πισω τα λεφτα.Του ζητησα refund

Καλά ρε παιδιά ! Τι πάτε και παίρνετε ότι νάναι χωρίς να διαβάζετε κριτικές ή να υποψιάζεστε ότι με 5-6 ευρώ δεν παίρνεις 64άρα κάρτα.

Στον συγκεκριμένο για τον τελευταίο μήνα μόνο από τις 8 αρνητικές οι 6 ήταν για ψεύτικες κάρτες

• Like 1
Δημοσ.

+1 με τον αποπανω.οταν μια καρτα εχει 30 ευρω πχ και την βρισκεις 5 ενω ανετα και 20 να την πουλουσε παλι θα ηταν προσφορα δεν σας λεει κατι???

Δημοσ.

Δεν εχω ιδεα απο καρτες ουτε το ποσο κοστιζουν..Δεν το εχω ψαξει καθολου..Αφου πηρα τα λεφτα πισω δεν με πολυ απασχολει..Θα μου γινει μαθημα για την επομενη φορα..Απο το σκρουτζ που πουλανε 32αρες στα 12-13 ευρω ειναι σωστη η τιμη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...