Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα 

εχω ενα  ipad 3      εδω και 3 χρονια   και προσεξα οτι μου  μου ανεβαζει θερμοκρασια (ψηνεται )  στο κατω αριστερο μερος της οθονης  μετα απο 10 λεπτα χρησης  ,  μηπως τελικα  θα με αφησει χρονους το ταμπλετ  ???

αν γνωριζει καποιος  να βοηθησει  !!!  

Δημοσ.

καλησπερα 

εχω ενα  ipad 3      εδω και 3 χρονια   και προσεξα οτι μου  μου ανεβαζει θερμοκρασια (ψηνεται )  στο κατω αριστερο μερος της οθονης  μετα απο 10 λεπτα χρησης  ,  μηπως τελικα  θα με αφησει χρονους το ταμπλετ  ???

αν γνωριζει καποιος  να βοηθησει  !!!

Νορμαλ...όταν τρέχει κάποια εφαρμογή GPS στο background. Να σα αφήσει λίγο δύσκολο με την ως τώρα εμπειρία μου. Αν ήταν απο πλαστικό δεν θα το καταλάβαινες παρά μόνο όταν θα σε άφηνε χρόνους......
  • Like 1
Δημοσ.

Νορμαλ...όταν τρέχει κάποια εφαρμογή GPS στο background. Να σα αφήσει λίγο δύσκολο με την ως τώρα εμπειρία μου. Αν ήταν απο πλαστικό δεν θα το καταλάβαινες παρά μόνο όταν θα σε άφηνε χρόνους......

Μηπως παιζει ρολο που ειναι καλοκαιρι και εχουμα παντα πανω απο 30 βαθμους

Δημοσ.

κι εγω ειχα θεμα. πολλες φορες απλα καιει μετα απο  λιγο.

το ιδιο και με το 4.. βοηθαει αν εχεις καποια θηκη ή smart cover για να αποφυγεις την αμεση επαφη με το αλουμινιο.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλης μου ipad 3 που ξαφνικά άρχισε να ψήνεται και να κρατάει η μπαταρία 1 ώρα το στείλαμε για service και έγινε αντικατάσταση. Είχε πρόβλημα η μπαταρία και της δώσανε άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

το ipad 3 λογω μεγαλης μπαταριας (για να σηκωνει το retina) εχει τεραστια μπαταρια και ειναι λογικο να ψηνεται......επισης αν τρεχεις καποιο app einai logiko επεξεργαστης

• Like 1
Δημοσ.

Φίλης μου ipad 3 που ξαφνικά άρχισε να ψήνεται και να κρατάει η μπαταρία 1 ώρα το στείλαμε για service και έγινε αντικατάσταση. Είχε πρόβλημα η μπαταρία και της δώσανε άλλο.

εμενα κραταει παραπανω αλλα μολις το εχω σε λειτουργια μετα απο 10 δευτερα αρχιζει και ζεσταινεται   οπως το κραταω στο αριστερο κατω μερος της οθονης 

Δημοσ.

σε ipad mini το προβλημα της θερμοκρασιας ηταν απο τα παιχνιδια ,επαιζα ενα σε απαιτησεις γραφικων και το κατω μερος ψηνοταν ,αλλα δεν νομιζω να χε προβλημα η μπαταρια διοτι ηταν ολοκαινουριο και απο οτι διαβασα ηταν συνηθες,οποτε μην ανησυχεις ,ειναι φυσικο καλοκαιρι καιρο να εχεις ετσι συμπωματα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...