Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

θελω να βαλω μια δευτερη οθονη για ταυτοχρονη χρηση στον ιδιο pc. εχω την 650 ti boost η οποια εχει θυρες dvi-i, dvi-d, hdmi και display port. η τωρινη οθονη μου δεχεται hdmi αλλα συνδεεται στην καρτα με adapter απο vga σε dvi-i. η δευτερη οθονη που θελω να βαλω εχει μονο vga.

και τωρα η ερωτηση. τι απο τα δυο ειναι προτιμοτερο ανεξαρτητως κοστους;

1) να αγορασω ενα διπλο ανταπτορα και να συνδεσω τις δυο οθονες στην dvi-i της καρτας οπως αυτο https://www.skroutz.gr/s/3335277/Valueline-DVI-I-male-2x-VGA-female-CABLE-563.html

2) να αγορασω ενα καλωδιο hdmi και να συνδεσω την τωρινη οθονη στην hdmi της καρτας και με dvi-d την δευτερη οθονη

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι σίγουρος, στη πρώτη σου περίπτωση θα έχεις mirror, τα ίδια πράγματα δηλαδή και στις δύο, πράγμα που δε θέλεις φαντάζομαι. Οπότε έρχομαι να σου προτείνω το δεύτερο.

• Like 1
Δημοσ.

οχι δεν θελω mirror. θελω ας πουμε οταν παιζω game σε full screen ή οταν βλεπω ταινια να βλεπω τον browser στην δευτερη οθονη.

Δημοσ.

Συνδεεις και τις δυο οθόνες στην κάρτα γραφικών σου με όποιον τρόπο θες , μετά κάνεις δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας > screen resolution και από εκεί διαλέγεις πως θες να είναι , μπορείς να κάνεις αυτό που θες μπορείς να κάνεις και mirror..

ΥΓ: Για windows 7+ μιλάω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...