Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βοήθεια! Ψάχνω βάση για socket AM2 Γιατί η δική μου έσπασε...

Η μητρική είναι MSI 790XT.

http://ecx.images-amazon.com/images/I/21OF2hRyDmL.jpg

Το θέλω άμεσα αν γίνεται Όχι από έξω.

Περιοχή Θεσσαλονίκη.

Το πλαίσιο Δεν έχει.

Κάποιο άλλο μαγαζί; Μην περιμένω και 20 μέρες να έρθει από Κίνα και είμαι χωρίς pc :-(

Δημοσ.

δες e-shop και visual... Εγώ όταν ψάχνω τέτοια "μπιχλιμπίδια" παίρνω τηλέφωνο και κάνω τη δουλειά μου σε 5 λεπτά

Δημοσ.

Δεν έχει το eshop απ ότι βλέπω

Το visual Δεν το ξέρω.ποιο είναι;

χτύπα τους τηλέφωνο και πες τι θες. Πιο γρήγορα θα σε εξυπηρετήσουν

Visionstudio εννοούσα

Δημοσ.

Πήρα στο eshop Δεν έχουν.

Πάει Ναι με τη μητρική λένε Δεν πουλάνε χωριστά.

Χλωμό το κόβω να βρω εκτός ebay.

πως έσπασε ρε άρχοντα;

Δημοσ.

Μισή ώρα έλειψα απ'το δωμάτιο και όταν γύρισα ο υπολογιστής ήταν κλειστός. Τον ανάβω και φεύγω. 10 λεπτά μετά ήταν πάλι κλειστός. Τον ανάβω πάλι και περιμένω, μόλις έδειχνε το λογοτυπο της μητρικής αμέσως μετά και έσβηνε. Τότε πρόσεξα πως η ψύκτρα είχε ξεκολλήσει από τη μητρική!!! Το πως δεν το ξέρω...

Την έβαλα την καθάρια,ξεσκονισα το pc και όταν πήγα να την κουμπώσω είδα πως το κομμάτι πλαστικου που δενει το μεταλλικό στήριγμα ειχε σπάσει. Προσπάθησα να το κολλήσω με κόλλα στιγμής Αλλά πάλι έφυγε...

Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως ξεκόλλησε ολόκληρη ψύκτρα έτσι στα ξαφνικά!

Δημοσ.

Μισή ώρα έλειψα απ'το δωμάτιο και όταν γύρισα ο υπολογιστής ήταν κλειστός. Τον ανάβω και φεύγω. 10 λεπτά μετά ήταν πάλι κλειστός. Τον ανάβω πάλι και περιμένω, μόλις έδειχνε το λογοτυπο της μητρικής αμέσως μετά και έσβηνε. Τότε πρόσεξα πως η ψύκτρα είχε ξεκολλήσει από τη μητρική!!! Το πως δεν το ξέρω...

Την έβαλα την καθάρια,ξεσκονισα το pc και όταν πήγα να την κουμπώσω είδα πως το κομμάτι πλαστικου που δενει το μεταλλικό στήριγμα ειχε σπάσει. Προσπάθησα να το κολλήσω με κόλλα στιγμής Αλλά πάλι έφυγε...

Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως ξεκόλλησε ολόκληρη ψύκτρα έτσι στα ξαφνικά!

ποια ψυχτρα έχεις; την μαμά; αν έχεις κινητο βγάλε καμμια φωτό να δούμε. Μπορεί κάποιος να βρει καμμια πατέντα

Δημοσ.

Όχι μια άλλη λίγο μεγαλύτερη. Δεν θυμάμαι μάρκα, 25 ευρώ την είχα πάρει πριν καμία 6 7 χρόνια. Airflow λέει επάνω. Έχει 3 heat pipes

Δημοσ.

κοιταξε το και σε κανένα servise αν δεν εχει εγγύηση η κάρτα. ΄πάρε και μερικά τηλ άυριο αλλά ή θα περιμένεις απ ότι βλέπω, ή θα στην φτιάξει τεχνικός αν έχει βάση ή νεα Mobo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...