georgiou.cr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Χρειάζομαι λίγο βοήθεια. Θέλω να τρέξω μια κάρτα mobile internet της Wind στο ZTE K3565-Z της Vodafone. Το stick είναι unlocked (τσεκαρισμένο με DC-Unlocker). Κατέβασα τον connection manager της ZTE και τον εγκατέστησα στο PC. Ζητάει pin, device is intitializing, carrier unknown. Μόλις πάω να ανιχνεύσω μου βρίσκει στα settings Vodafone+cosmote+GR Telestet αλλά δεν βλέπω wind. Στο κινητό έχω mobile internet με Q. Τι παίζει ? ΥΓ Λοιπόν έπαιξε . Εβαλα APN: gint.b-online.gr , dial number *99# , user και pass κενά και έπαιξε σε δίκτυο GR-TLESTET με ταχύτητα download 125kbps.Υπάρχει άραγε τρόπος να αυξήσουμε την ταχύτητα αυτή γιατί βλέπω στα specs HSDPA 3.6Mbps download speed?
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Χρειάζομαι λίγο βοήθεια. Θέλω να τρέξω μια κάρτα mobile internet της Wind στο ZTE K3565-Z της Vodafone. Το stick είναι unlocked (τσεκαρισμένο με DC-Unlocker). Κατέβασα τον connection manager της ZTE και τον εγκατέστησα στο PC. Ζητάει pin, device is intitializing, carrier unknown. Μόλις πάω να ανιχνεύσω μου βρίσκει στα settings Vodafone+cosmote+GR Telestet αλλά δεν βλέπω wind. Στο κινητό έχω mobile internet με Q. Τι παίζει ? ΥΓ Λοιπόν έπαιξε . Εβαλα APN: gint.b-online.gr , dial number *99# , user και pass κενά και έπαιξε σε δίκτυο GR-TLESTET με ταχύτητα download 125kbps.Υπάρχει άραγε τρόπος να αυξήσουμε την ταχύτητα αυτή γιατί βλέπω στα specs HSDPA 3.6Mbps download speed? telestet=wind ετσι και αλλιως.β.δες και για καμια αναβαθμιση για το stick μηπως εχει παλιο λογισμικο κτλ.το Pin μπορεις να το αφαιρεσεις αμα δεν το θες.μπορει η ταχυτητα που εχεις να ειναι θεμα σηματος.επισης να εισαι σιγουρος οτι ειναι τσεκαρισμενο να παιζει σε hsdpa.μην ειναι σε τιποτε αλλο και για αυτο δεν παιζει παραπανω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα