Προς το περιεχόμενο

ZTE K3565-Z από Vodafone σε Wind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι λίγο βοήθεια. Θέλω να τρέξω μια κάρτα mobile internet της Wind στο ZTE K3565-Z  της Vodafone. Το stick είναι unlocked (τσεκαρισμένο με DC-Unlocker). Κατέβασα τον connection manager της ZTE  και τον εγκατέστησα στο PC. Ζητάει pin, device is intitializing, carrier unknown. Μόλις πάω να ανιχνεύσω μου βρίσκει στα settings Vodafone+cosmote+GR Telestet αλλά δεν βλέπω wind. Στο  κινητό έχω mobile internet με Q.

Τι παίζει ?

ΥΓ

Λοιπόν έπαιξε . Εβαλα APN: gint.b-online.gr , dial number *99# , user και pass κενά 

και έπαιξε σε δίκτυο GR-TLESTET με ταχύτητα download 125kbps.Υπάρχει άραγε τρόπος να αυξήσουμε την ταχύτητα αυτή γιατί βλέπω στα specs HSDPA 3.6Mbps download speed?

Δημοσ.

Χρειάζομαι λίγο βοήθεια. Θέλω να τρέξω μια κάρτα mobile internet της Wind στο ZTE K3565-Z  της Vodafone. Το stick είναι unlocked (τσεκαρισμένο με DC-Unlocker). Κατέβασα τον connection manager της ZTE  και τον εγκατέστησα στο PC. Ζητάει pin, device is intitializing, carrier unknown. Μόλις πάω να ανιχνεύσω μου βρίσκει στα settings Vodafone+cosmote+GR Telestet αλλά δεν βλέπω wind. Στο  κινητό έχω mobile internet με Q.

Τι παίζει ?

ΥΓ

Λοιπόν έπαιξε . Εβαλα APN: gint.b-online.gr , dial number *99# , user και pass κενά 

και έπαιξε σε δίκτυο GR-TLESTET με ταχύτητα download 125kbps.Υπάρχει άραγε τρόπος να αυξήσουμε την ταχύτητα αυτή γιατί βλέπω στα specs HSDPA 3.6Mbps download speed?

telestet=wind ετσι και αλλιως.β.δες και για καμια αναβαθμιση για το stick μηπως εχει παλιο λογισμικο κτλ.το Pin μπορεις να το αφαιρεσεις αμα δεν το θες.μπορει η ταχυτητα που εχεις να ειναι θεμα σηματος.επισης να εισαι σιγουρος οτι ειναι τσεκαρισμενο να παιζει σε hsdpa.μην ειναι σε τιποτε αλλο και για αυτο δεν παιζει παραπανω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...