vrykolakas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Για να 'χουμε και καλό ερώτημα, τι δοκιμές έκανες και βρήκες ότι κατεβάζεις με 200ΚΒ/s?
evergrace Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Για να 'χουμε και καλό ερώτημα, τι δοκιμές έκανες και βρήκες ότι κατεβάζεις με 200ΚΒ/s? Κατεβάζω torrents και παρόλο που είμαι συνδεδεμένος με 100 και seeders η ταχύτητα παραμένει εκεί,επίσης όταν κατεβάζω games απο ps3 παίρνει περίπου 5 second ανα mb.Βέβαια παλαιότερα έπιανα 500 kilobyte per second,αλλά το ίντερνετ ήταν ασταθές και έπεφτε συνεχώς.Ήρθε ένας τεχνικός και μου είπε ότι πρέπει να θυσιαστεί η ταχύτητα προκειμένου να αποκατασταθεί η σταθερότητα. . ποιους πήρες; Την τεχνική υποστήριξη της cyta εννοώ. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2014 από evergrace
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δεν παίζει ρόλο το πόσα πληρώνεις αλλά πόσο κοντά είσαι στον κόμβο. Υποσχόμενη ταχύτητα δεν πιάνει κανείς στην Ελλάδα. με adsl, σε όλες τις χώρες, οι νόμοι της φυσικής ισχύουν παντού... Να μετακομίσω κοντά σε κέντρο(ναι μόνο για καλύτερο ίντερνετ),να τους πείσω να αλλάξουν καλώδια ή να τα αντικαταστήσουν με οπτικές ίνες(που δεν πρόκειται να το κάνουν)ή να γίνω συνδρομητής δορυφορικού διαδικτύου(κάτι που θα οδηγήσει σε απαίσια online gaming εμπειρία λόγω υψηλού ping).Τι προτείνετε; το πιο πιθανό είναι το 1ο... κατά τα άλλα, μπες στο menu του router και πες μας τα line stats...
evergrace Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 με adsl, σε όλες τις χώρες, οι νόμοι της φυσικής ισχύουν παντού... το πιο πιθανό είναι το 1ο... κατά τα άλλα, μπες στο menu του router και πες μας τα line stats... Ελπίζω να εννοείς αυτά τα στατς
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 ναι αυτά είναι, κλειδώνεις στα 2mbps.... 42db attenuation με max rate 3.8mbps, για vdsl ούτε για πλάκα... θεωρητικά γραμμή πάει 8.4mbps, οπότε θα έπρεπε να πιάνεις τα 6-7mbps... αν θες δήλωσέ το βλάβη, ώστε να έρθει τεχνικός να κάνει ελέγχους μπας κι υπάρχει κάποιο πρόβλημα...
evergrace Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 ναι αυτά είναι, κλειδώνεις στα 2mbps.... 42db attenuation με max rate 3.8mbps, για vdsl ούτε για πλάκα... θεωρητικά γραμμή πάει 8.4mbps, οπότε θα έπρεπε να πιάνεις τα 6-7mbps... αν θες δήλωσέ το βλάβη, ώστε να έρθει τεχνικός να κάνει ελέγχους μπας κι υπάρχει κάποιο πρόβλημα... Σε ευχαριστω,είχε έρθει παλαιότερα τεχνικός και μου είπε ότι θα μου μειώσει ταχύτητα προκειμένου να σταθεροποιηθεί το ίντερνετ,επείδή έπεφτε συνέχεια.Τι να το κάνω όμως άμα θέλει 5 second για να κατεβάσω 1 mb.Λέω να βάλω forth net μπας και ησυχάσω,έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές για αυτήν,έχω φίλο που απέχει από εμένα γύρω στα 150 μέτρα και πιάνει γύρω στα 8 megabit per second(πολύ ικανοποιητικά για εμένα και άπιαστο όνειρο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα