Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή έχω σύνδεση cyta με υποσχόμενη ταχύτητα 8 megabit per second και απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά με 20 € το μήνα.Το πρόβλημα είναι ότι πιάνω μόνο 200 kilobyte per seconds.Σκέφτομαι να αλλάξω σύνδεση και να βάλωVDSL με υποσχόμενη ταχύτητα 35 megabit per second download και χωρίς σταθερό με 26 € το μήνα.Η απορία μου είναι:η ταχύτητα μου θα βελτιωθεί,δηλαδή  όσο μεγαλύτερη η υποσχόμενη τόσο μεγαλύτερη και η πραγματική;Ή δεν ισχύει αυτή η αναλογία;Ελπίζω να υπάρχει μια προτεραιότητα σε αυτούς που πληρώνουν ακριβότερα.

Δημοσ.

Καταρχην μην αλλαξεις ακομα απλα ενημερωσε το κεντρο να δεις τι θα σου πουν γιατι το να εχεις 8αρα και να πιανεις 2αρα παραπαει τουλαχιστον 6αρα επρεπε να πιανεις... αν δεν στο βελτιωσουν πηγαινε σε αλλο παροχο αλλα επισης ελεγξε και την γραμμη μηπως εχει προβληματακι καποιο καλωδιο

Δημοσ.

Ελπίζω να υπάρχει μια προτεραιότητα σε αυτούς που πληρώνουν ακριβότερα.

Δεν παίζει ρόλο το πόσα πληρώνεις αλλά πόσο κοντά είσαι στον κόμβο. Υποσχόμενη ταχύτητα δεν πιάνει κανείς στην Ελλάδα.

Δημοσ.

να ξεκαθαρισουμε λιγο το τοπιο.η αποσταση απο τον κομβο παιζει πολυ σημαντικο ρολο.το ποσες συνδεσεις dsl περνουν απο την ιδια γραμμη και αυτο παιζει ρολο.τα εργα που κατα καιρους γινονται και αλλαζουν τα φωτα στισ χαλκινες καλωδιωσεις και αυτα παιζουν ρολο οπως και η καλωδιωση του σπιτιου σου.εγω προσωπικα μένω σπαρτη σε αποσταση κανα χιλιομετρο απο τα κεντρικα του οτε και απο 24 εχω 17 στο χερι γενικα ειναι καλη ταχυτητα αλλα για τα δεδομενα μου(αποσταση απο οτε) ειναι λιγη οποτε λαμβανουμε υπ οψην ολα τα αλλα που αποσκοπουν στην μειωση.
εσυ  μιλα με την εταιρια και πες οτι εχεις προβλημα και μετα βλεπεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν παίζει ρόλο το πόσα πληρώνεις αλλά πόσο κοντά είσαι στον κόμβο. Υποσχόμενη ταχύτητα δεν πιάνει κανείς στην Ελλάδα.

MHΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟ

OrbMT_20140726_015035_zpsddb96a7d.png

και πολλές 50αρες 35αρες 30αρες!

P.S. : Ελλάδα μένω

P.S. 2: Η FORTHNET Επίσημα έχει ορίσει όριο τα 23999 Kbps

Επεξ/σία από giannisXXX
Δημοσ.

MHΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟ

OrbMT_20140726_015035_zpsddb96a7d.png

και πολλές 50αρες 35αρες 30αρες!

P.S. : Ελλάδα μένω

wow ένα γράφημα.... :-(

και για πες και σε μας το μυστικό

Δημοσ.

να ξεκαθαρισουμε λιγο το τοπιο.η αποσταση απο τον κομβο παιζει πολυ σημαντικο ρολο.το ποσες συνδεσεις dsl περνουν απο την ιδια γραμμη και αυτο παιζει ρολο.τα εργα που κατα καιρους γινονται και αλλαζουν τα φωτα στισ χαλκινες καλωδιωσεις και αυτα παιζουν ρολο οπως και η καλωδιωση του σπιτιου σου.εγω προσωπικα μένω σπαρτη σε αποσταση κανα χιλιομετρο απο τα κεντρικα του οτε και απο 24 εχω 17 στο χερι γενικα ειναι καλη ταχυτητα αλλα για τα δεδομενα μου(αποσταση απο οτε) ειναι λιγη οποτε λαμβανουμε υπ οψην ολα τα αλλα που αποσκοπουν στην μειωση.

Θα τους τηλεφωνήσω μπας και τους πιέσω να το βελτιώσουν,επειδή όμως δεν προβλέπω καμιά ιδιαίτερη βελτίωση,υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσω τον προσωπικό μου ISP στο σπίτι,ώστε να έχω δωρεάν και γρήγορο ίντερνετ;Ή μήπως αυτή η διαδικασία απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και πολύ χρήμα;

Δημοσ.

Θα τους τηλεφωνήσω μπας και τους πιέσω να το βελτιώσουν,επειδή όμως δεν προβλέπω καμιά ιδιαίτερη βελτίωση,υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσω τον προσωπικό μου ISP στο σπίτι,ώστε να έχω δωρεάν και γρήγορο ίντερνετ;Ή μήπως αυτή η διαδικασία απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και πολύ χρήμα;

να γίνεις πάροχος Internet..... τι άλλο θα ακούσω....

Δημοσ.

πάρε ένα ρουτερακι βάλε 2 pc πάνω έναν "server" και ένα "client" και έχεις το δικό σου ιντερνετ τώρα με τις διασύνδεσης δεν ξέρω τι ακριβώς γίνετε . πάντως καλή ιδέα

Δημοσ.

Τι ακριβώς εννοείς να γίνεις isp;

Και άντε να γίνεις isp (λέμε τώρα), πως θα έχεις δωρεάν internet; Εκτός αν εννοείς οτι έχοντας δική σου εταιρεία isp δεν θα χρεώνεις τον εαυτό σου

Δημοσ.

πάρε ένα ρουτερακι βάλε 2 pc πάνω έναν "server" και ένα "client" και έχεις το δικό σου ιντερνετ τώρα με τις διασύνδεσης δεν ξέρω τι ακριβώς γίνετε . πάντως καλή ιδέα

εκτός του ότι δεν απαντάς στο πως έβγαλες 24 full συνεχίζεται την μπουρδολογία σας... μπορείτε να βάλετε και ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών.... ε ρε βάρεσε η ζεστη

Δημοσ.

εκτός του ότι δεν απαντάς στο πως έβγαλες 24 full συνεχίζεται την μπουρδολογία σας... μπορείτε να βάλετε και ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών.... ε ρε βάρεσε η ζεστη

Τι να σου πω δλδ;

εχω εχω forthnet 24αρα Link.png Site: δες εδω

Δημοσ.

Τους πήρα τηλέφωνο και μου λένε ότι άμα βρίσκεσαι 1km και μακριά από το κέντρο παροχής(όπως εγώ που βρίσκομαι σε απομωνομένη περιοχή του μενιδίου),η ταχύτητα δε θα είναι καλή.Οπότε απομένουν τρεις λύσεις:Να μετακομίσω κοντά σε κέντρο(ναι μόνο για καλύτερο ίντερνετ),να τους πείσω να αλλάξουν καλώδια ή να τα αντικαταστήσουν με οπτικές ίνες(που δεν πρόκειται να το κάνουν)ή να γίνω συνδρομητής δορυφορικού διαδικτύου(κάτι που θα οδηγήσει σε απαίσια online gaming εμπειρία λόγω υψηλού ping).Τι προτείνετε;

Δημοσ.

Τους πήρα τηλέφωνο και μου λένε ότι άμα βρίσκεσαι 1km και μακριά από το κέντρο παροχής(όπως εγώ που βρίσκομαι σε απομωνομένη περιοχή του μενιδίου),η ταχύτητα δε θα είναι καλή.Οπότε απομένουν τρεις λύσεις:Να μετακομίσω κοντά σε κέντρο(ναι μόνο για καλύτερο ίντερνετ),να τους πείσω να αλλάξουν καλώδια ή να τα αντικαταστήσουν με οπτικές ίνες(που δεν πρόκειται να το κάνουν)ή να γίνω συνδρομητής δορυφορικού διαδικτύου(κάτι που θα οδηγήσει σε απαίσια online gaming εμπειρία λόγω υψηλού ping).Τι προτείνετε;

ποιους πήρες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...