kiriakoulis19 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Παίδες έχω εναν σκληρο με windows xp φορτωμένο το οποιο ανοιγει και δεν δειχνει τα εικονίδια. το εβγαλα το συνδεσα σε adaptora σε αλλο πισι το καθαρισα απο ιους και παλι τα ιδια. τελικα κατεληξα στο φορματ ωστοσο πριν το διαμορφωσω, εχω πολλες φωτο μέσα φορτωμένες και στην προσπαθεια μου να τις μεταφερω μου βγαζει μηνυμα που λεει για παροχη αδεια διαχειρηστη. οσο και να παιδευτηκα δεν τα καταφερα καμια ιδεα ? Ευχαριστω
saley7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Αν του κανεις δεξι κλικ και εξερευνηση θα το ανοιξει αν θυμαμαι καλα οταν ειχα ΧΡ το ειχα μια ζωη αυτο....
kiriakoulis19 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Αν του κανεις δεξι κλικ και εξερευνηση θα το ανοιξει αν θυμαμαι καλα οταν ειχα ΧΡ το ειχα μια ζωη αυτο.... εγω στο πισι μου εχω τα 7 "θα χρειαστει να παρεχετε αδεια διαχειριστη για την αντιγραφη αυτου του αρχειου" αυτο μου βγαζει
saley7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Χμμμ δεν το ξερω.... κοιταξε με δεξι κλικ στις ιδιοτητες μηπως εχει κατι αντιστοιχο....
.::NikoS::. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Τα γραφω στα Αγγλικά γιατί έτσι τα βλέπω μπροστά μου τώρα. (για να μη κάνω δική μου μετάφραση και διαφέρει από των windows) 1) Στους φακέλους που θες πήγαινε Ιδιότητες > στην καρτέλα Security πάτα Edit και διάλεξε το όνομα χρήστη σου. Απο κάτω τίκαρε όλα τα κουτάκια στο Allow. Μπορεί όμως να μη σε αφήνει να τα τικάρεις. 2) Οπότε ξανά στην καρτέλα Security πας Advanced> Καρτέλα Owner> Edit. Διαλέγεις τον χρήστη σου αν υπάρχει εκεί στην λίστα, αλλιώς πατάς το Other users και τον βρίσκεις. Τικαρε και το κουτάκι από κάτω που λέει να γίνει σε όλους τους υποφακέλους και πάτα οκ σε όλα τα παραθυράκια. Μετά μπαίνεις πάλι και κάνεις το πρώτο πράγμα νούμερο 1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα