Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας..εχω ενα μονιτορ samsung αγορασμενο πριν κανενα 4μηνο περιπου..!
το οποιο ενα pixel εχει μαυρισει!
πηρα που λετε την samsung την ενημερωνω και τρωω το 1ο ακυρο οτι ειναι 27'' και πρεπει να καουν πανω απο 2 pixel για να γινει αντικατασταση..!
την οθονη την αγορασα απο πλαισιο διοτι δινει 2 χρονια εγγυηση και 0 καμμενα pixel!

http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/othones/monitor/Samsung-Monitor-27-LS27D390HS.htm

παιρνω το πλαισιο μου λενε μιληστε με την samsung θα ερθουν και θα σας την αλλαξουν.. 2ρο ακυρο!
εγω τι μπορω να κανω στην παρουσα φαση?
καθε αποψη δεκτη μπας και βγαλω ακρη..!

ευχαριστω πολυ!!

Δημοσ.

πηρα που λετε την samsung την ενημερωνω και τρωω το 1ο ακυρο οτι ειναι 27'' και πρεπει να καουν πανω απο 2 pixel για να γινει αντικατασταση..!

την οθονη την αγορασα απο πλαισιο διοτι δινει 2 χρονια εγγυηση και 0 καμμενα pixel!

http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/othones/monitor/Samsung-Monitor-27-LS27D390HS.htm

παιρνω το πλαισιο μου λενε μιληστε με την samsung θα ερθουν και θα σας την αλλαξουν.. 2ρο ακυρο!

ευχαριστω πολυ!!

Λες στο πλαίσιο αυτό που σου είπε η Samsung (ότι δε σε καλύπτει δηλαδή) οπότε θα πάρεις την εγγύηση του πλαισίου. Απ'ο,τι κατάλαβα τα 0 pixel στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι έξτρα παροχή του καταστήματος, άρα αυτοί θα σε καλύψουν

Δημοσ.

Λες στο πλαίσιο αυτό που σου είπε η Samsung (ότι δε σε καλύπτει δηλαδή) οπότε θα πάρεις την εγγύηση του πλαισίου. Απ'ο,τι κατάλαβα τα 0 pixel στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι έξτρα παροχή του καταστήματος, άρα αυτοί θα σε καλύψουν

οποτε παω και το απαιτω να φανταστω γιατι ετσι σκατα που το εχουν κανει και το πλαισιο πολυ φοβαμαι οτι θα μου πουν..τοτε δεν μπορουμε να σας καλυψουμε ουτε εμεις..!

Δημοσ.

οποτε παω και το απαιτω να φανταστω γιατι ετσι σκατα που το εχουν κανει και το πλαισιο πολυ φοβαμαι οτι θα μου πουν..τοτε δεν μπορουμε να σας καλυψουμε ουτε εμεις..!

Δε νομίζω, το γράφει καθαρά στο site. Πρώτο πρώτο το έχει στην περιγραφή του προϊόντος.

• Like 1
Δημοσ.

οκ παιδια ευχαριστω..!

θα την παω αυριο το πρωι..ελπιζω να πανε ολα καλα..! :fear:

απλά θύμησέ τους (μπες στο site τους εκεί να το δούνε) ότι είναι από τα μοντέλα που δίνουν την έξτρα εγγύηση των 0 pixel, μπορεί να τους διέφυγε την πρώτη φορά γιατί μάλλον αφορά συγκεκριμένα μοντέλα και όχι όλα

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ

File ti ekanes akribws me thn othoni exw tin idia kai m kaike ena pixel kai poses meres tous pire gia na sto antikatasthsoun?

• Like 1
Δημοσ.

Υποτίθεται πως στο Πλαίσιο διαφημίζουν ακριβώς αυτό, δλδ zero pixel εγγύηση στις Samsung οθόνες - έξτρα παροχή του καταστήματος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...