ektor7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ερώτηση: Αν το πάρω πχ από Γερμανία, τα Windows θα είναι μόνο γερμανικά ή θα έχω επιλογή γλώσσας;Μολις ξεκινησει ενα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μηχανημα με windows 8.x,το πρωτο πραγμα που σε ρωτα,ειναι η γλωσσα του λογισμικου. Απο τα 8 και μετα ολες οι γλωσσες των windows ειναι διαθεσημες για εγκατασταση σε ΟΛΕΣ τις εκδοσεις.Στα vista&7 ηθελες τα ultimate για να εχεις αυτη την δυνατοτητα. 1
brightblade Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Το δικό μου είχε ισπανικα windows, αλλα μέσα απο τα windows είχε να κανεις αλλαγή και έβαλα Αγγλικά. Ειχα βρει οδηγίες στο google.
ektor7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Το δικό μου είχε ισπανικα windows, αλλα μέσα απο τα windows είχε να κανεις αλλαγή και έβαλα Αγγλικά. Ειχα βρει οδηγίες στο google.Σε μενα παντα με ρωτουσε ποια γλωσσα θελω!Και στο tablet(σιγουρος) και οταν εκανα clean install στο laptop(ετσι θυμαμαι τουλαχιστον ).
mad_apo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ερώτηση: Αν το πάρω πχ από Γερμανία, τα Windows θα είναι μόνο γερμανικά ή θα έχω επιλογή γλώσσας; Εχεις επιλογη γλωσσας εννοειτε. Οτι γλωσσα θες βαζεις και κυριως οσες θες.
dali13gr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Συγκρίνω το laptop κομμάτι που είναι κοινό και στα 2 και είναι αυτό που μ' ενδιαφέρει προσωπικά περισσότερο. Άρα σε λάθος μηχάνημα μπήκες να κάνεις κριτική γιατί αυτό δεν είναι laptop, είναι πρωταρχικά tablet και δευτερευόντως laptop με την προσθήκη του keyboard. Παρεμπιπτόντως, το μηχάνημα πρέπει να "φυσάει". Πολύ καλή υλοποίηση από τη Microsoft. 1
billxl Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εννωώ πάντα τη γλώσσα του λειτουργικού, όχι τα πληκτρολόγια. Μέσα φθινοπόρου θέλω να χτυπήσω κάποιο ultra portable laptop και είμαι μεταξύ MacBook Air και Surface Pro 3. Το ένα έχει απίστευτη αυτονομία και τρομερό trackpad αλλά το άλλο καλύτερη οθόνη, windows που χρειάζομαι για τη δουλειά αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ταμπλέτα. Τί να κάνω;
dali13gr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αν δεν έχεις άλλες συσκευές της Apple (iPad, iPhone) και θέλεις ΚΑΙ ταμπλέτα, φυσικά προς το Surface θα έλεγα εγώ. Από την άλλη, και το MacBook είναι φανταστικό μηχάνημα, αλλά είναι μόνο laptop με εξαιρετική αυτονομία και παίρνει ΚΑΙ Windows εφόσον σου χρειάζονται στη δουλειά. Όπως και να έχει, το Mac OS είναι πάντα μια πολύ ευχάριστη εμπειρία.
Makis38 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Αγγλίας-Γερμανίας-Γαλλίας-Ιρλανδιας στέλνουν και Ελλάδα(δεν γνωρίζω γιο αλλες ευρωπαϊκές χώρες τι παίζει) http://www.microsoftstore.com/store/msuk/en_GB/pdp/productID.300212300 http://www.microsoftstore.com/store/msde/de_DE/pdp/productID.300213900 http://www.microsoftstore.com/store/mseea/en_IE/pdp/productID.300223100 http://www.microsoftstore.com/store/msfr/fr_FR/pdp/productID.300215500?icid=home_triple_1_SP3_01082014 Επίσης για φοιτητές υπαρχει έκπτωση για όλες τις version. Δεν γνωρίζω αν αφορά και φοιτητές απο Ελλάδα η μονο των αντιστοίχων χωρών που θα εισαχθεί το surface στην αντιστοιχα χώρα. Επίσης μεγάλα καταστήματα του εξωτερικού οπως fnac της Γαλλίας εξιςου στέλνουν Ελλαδα με dhl express και μεταφορικά 13 ευρω και σε 2-3 εργάσιμες παραλαμβάνεις στο σπίτι σου. http://recherche.fnac.com/SearchResult/ResultList.aspx?SCat=0%211&Search=surface+pro+3&sft=1&sa=1 Sent from my iPad using Insomnia Η Αγγλία δεν στέλνει Ελλάδα, ρώτησα σε live chat τον έτσι από το site τους...
alextrela172 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Πάντως την εχει την Ελλάδα στη λίστα με τις χώρες που κανει αποστολει πριν λίγες ημέρες που κοίταξα. Εκτός αν κάτι άλλαξε στο μεσοδιάστημα η που δεν στέλνουν λόγο διαφορετικού πρότυπο στο ρεύμα της Αγγλίας σε σχεση με την υπόλοιπη Ευρωπη(χλωμό για αυτο το λόγο) Εγώ Αγγλία ετςι κι αλλιως δεν θα αγοράζα γιατι μετα θέλω adaptor. Sent from my iPad using Insomnia
ektor7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Εγώ Αγγλία ετςι κι αλλιως δεν θα αγοράζα γιατι μετα θέλω adaptor. Sent from my iPad using Insomnia 1 ευρω!
alexiko Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Αν θες και τα δύο λειτουργικά μονόδρομος το macbook air. Αν δεν καίγεσαι για mac os x Surface pro 3.
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 καλό-χρυσό-δυνατό...αλλά βαρύ. Κατ' εμέ δεν νοείται tablet πάνω από 600 γραμμάρια. Κατανοώ την εξέλιξη με μειωμένο βάρος έχοντας i5-i7...αλλά και πάλι...και με 10άρα οθόνη πιστεύω θα είχανε κέρδος στο βάρος. 12" επίσης μεγάλο για tablet Δεν νομίζω ότι γινόταν καλύτερη υλοποίηση... Και αυτό που πέτυχαν είναι φανταστικό... Στις 10'' θα έχανε έστω και λίγο... Με μικρότερη οθόνη θα περιορίζεσαι σε borwsing ταινιούλες κτλ όπου θα επέλεγες ένα Android με 200-300 ευρώ... Καθαρός στόχος (το έχει πει και η ίδια η Microsoft) είναι να χτυπήσει το MacBook Air Pro... Μπορεί να μην είναι σωστό να συγκρίνουμε τα μηχανήματα λόγω διαφορών αλλά εκεί χτυπάει... Πιστεύω ότι αν δεν έκανε την πατάτα με τα RT και αν δεν ήταν τόσο φορτωμένο το hardware που έσπρωξε την τιμή στα ύψη θα πούλαγε τρέλα.Και ενώ βλέπουν ότι γράφουν ζημιές και στις 3 εκδόσεις συνεχίζουν την ίδια τιμολογιακή πολιτική. Ίσως να ξέρουν και περισσότερο αλλά μέχρι στιγμής ο ανταγωνισμός τους έχει πάρει τα σώβρακα. Πατάτα με RT? Full Windows 8 τρέχει όπως και στο laptop/desktop σου... Ότι κάνεις εκεί το κάνεις και εδώ...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Πατάτα με RT? Full Windows 8 τρέχει όπως και στο laptop/desktop σου... Ότι κάνεις εκεί το κάνεις και εδώ... Τα Windows RT κάθε άλλο παρά full Windows είναι, ας μην γράφουμε ανακρίβειες...
Ntinaras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Τα Windows RT κάθε άλλο παρά full Windows είναι, ας μην γράφουμε ανακρίβειες... δηλαδη τυπικες εφαρμογες .exe δε θα μπορω να τρεχω σαν αυτες που τρεχω στα 8.1 desktop?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα