taison07 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 καλησπερα γνωριζει κανενας που θα βρω μητρικη για socket 1156 εχω ψαξει παντου αλλα τιποτα δν βρηκα?
gamer20 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Στο ebay η amazon εαν ψαξεις θα βρεις μεταχειρισμενες και καποιες καινουργιες απο κινα...
saflom Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Πιο πολύ σε συμφέρει να αλλάξεις επεξεργαστή. Είναι παλιά τεχνολογία και δυσεύρετες Ψάχνεις για Η55,P55,H57,Q57
taison07 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 P55 ψαχνω...τετοια ειναι και αυτη που εχω τωρα...θα αλλαζα αλλα δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα ετσι και σκεφτηκα να αλλαξω μονο μητρικη να βαλω μια καλυτερη γιατι τωρα εχω μια P55MX
saflom Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 P55 ψαχνω...τετοια ειναι και αυτη που εχω τωρα...θα αλλαζα αλλα δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα ετσι και σκεφτηκα να αλλαξω μονο μητρικη να βαλω μια καλυτερη γιατι τωρα εχω μια P55MX εχει πρόβλημα η μητρική σου;
taison07 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 εχει πρόβλημα η μητρικη καποια στιγμη εκανα reboot με τον εξωτερικο μαζι και ξεκινησε να μου αργει την εκκινηση και απο τοτε μου βγαζει μετα την εικονα της μητρικης μια ασπρη παυλα και δεν ξερω τι να κανω....
SPANK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Κανε ενα reset στο bios απο την μπαταρία της μητρικής και δοκίμασε και μια αλλη κάρτα γραφικών επειδή ανέφερες αυτη την άσπρη παύλα , βγάλε απο πανω δίσκους εξωτερικούς και εσωτερικούς
taison07 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Κανε ενα reset στο bios απο την μπαταρία της μητρικής και δοκίμασε και μια αλλη κάρτα γραφικών επειδή ανέφερες αυτη την άσπρη παύλα , βγάλε απο πανω δίσκους εξωτερικούς και εσωτερικούς reset απλα βγαζω την μπαταρια και γινεται; και δισκο να βαλω αλλο;
Bilbo1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 την ασπρη παυλα μου τη βγαζει κι εμενα με εναν εξωτερικο δισκο πανω
SPANK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Απλά βγάλε την μπαταρία για 2 λεπτά και ξανα βάλε την και θα γίνει το reset και ενοείται βγάλε τον εξωτερικο απο πανω , επίσης μπες στο bios και βάλε τον εσωτερικό που εχει τα windows σαν πρώτο στα boot devices γιατι μπορεί να εχει φύγει
taison07 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Απλά βγάλε την μπαταρία για 2 λεπτά και ξανα βάλε την και θα γίνει το reset και ενοείται βγάλε τον εξωτερικο απο πανω , επίσης μπες στο bios και βάλε τον εσωτερικό που εχει τα windows σαν πρώτο στα boot devices γιατι μπορεί να εχει φύγει ααα καταλαβα σε ευχαριστω πολυ...παντως τον εξωτερικο τον εχω βγαλει και ακομα το κανει γι αυτο με ανησυχησε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα