Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα γνωριζει κανενας που θα βρω μητρικη για socket 1156 εχω ψαξει παντου αλλα τιποτα δν βρηκα?

Δημοσ.

Πιο πολύ σε συμφέρει να αλλάξεις επεξεργαστή. Είναι παλιά τεχνολογία και δυσεύρετες

Ψάχνεις για Η55,P55,H57,Q57

Δημοσ.

P55 ψαχνω...τετοια ειναι και αυτη που εχω τωρα...θα αλλαζα αλλα δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα ετσι και σκεφτηκα να αλλαξω μονο μητρικη να βαλω μια καλυτερη γιατι τωρα εχω μια P55MX

Δημοσ.

P55 ψαχνω...τετοια ειναι και αυτη που εχω τωρα...θα αλλαζα αλλα δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα ετσι και σκεφτηκα να αλλαξω μονο μητρικη να βαλω μια καλυτερη γιατι τωρα εχω μια P55MX

εχει πρόβλημα η μητρική σου;

Δημοσ.

εχει πρόβλημα η μητρικη

καποια στιγμη εκανα reboot με τον εξωτερικο μαζι και ξεκινησε να μου αργει την εκκινηση και απο τοτε μου βγαζει μετα την εικονα της μητρικης μια ασπρη παυλα και δεν ξερω τι να κανω....

Δημοσ.

Κανε ενα reset στο bios απο την μπαταρία της μητρικής και δοκίμασε και μια αλλη κάρτα γραφικών επειδή ανέφερες αυτη την άσπρη παύλα , βγάλε απο πανω δίσκους εξωτερικούς και εσωτερικούς

Δημοσ.

Κανε ενα reset στο bios απο την μπαταρία της μητρικής και δοκίμασε και μια αλλη κάρτα γραφικών επειδή ανέφερες αυτη την άσπρη παύλα , βγάλε απο πανω δίσκους εξωτερικούς και εσωτερικούς

reset απλα βγαζω την μπαταρια και γινεται; και δισκο να βαλω αλλο;

Δημοσ.

Απλά βγάλε την μπαταρία για 2 λεπτά και ξανα βάλε την και θα γίνει το reset και ενοείται βγάλε τον εξωτερικο απο πανω , επίσης μπες στο bios και βάλε τον εσωτερικό που εχει τα windows σαν πρώτο στα boot devices γιατι μπορεί να εχει φύγει

Δημοσ.

Απλά βγάλε την μπαταρία για 2 λεπτά και ξανα βάλε την και θα γίνει το reset και ενοείται βγάλε τον εξωτερικο απο πανω , επίσης μπες στο bios και βάλε τον εσωτερικό που εχει τα windows σαν πρώτο στα boot devices γιατι μπορεί να εχει φύγει

ααα καταλαβα σε ευχαριστω πολυ...παντως τον εξωτερικο τον εχω βγαλει και ακομα το κανει γι αυτο με ανησυχησε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...