Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω απο κινητα δεν ξερω να πω ομως μια γνωμη οτι παντα παιρνεις κηνιτο με την χαμηλοτερη ακτινοβολια (sar) αν το λεω σωστα τωρα δεν ξερω ποση σημασια εχει αυτο και ποιος το βλεπει, αν καποια θα επαιρνα χωρις να ξερω θα ηταν samsung

Δημοσ.

L90 μεγαλύτερη μπαταρία και 4πύρηνο, L9II μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης.

Απο εκει και πέρα, πανομοιότυπα. Αν δεν έχεις κάποια ιδιαίτερη προτιμηση ανάμεσα στα δύο λόγω Design, θα έλεγα να πας στο L90

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6100&idPhone2=5650

• Like 2
Δημοσ.

Το l90 ειναι downgrade απο το l9ii σε πολλα θεματα και κυριως στην οθονη.Επισης το l90 ειναι εξαιρετικα ασχημο.L9ii στα 145 που εχει ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις απο Ελλαδα αυτη τη στιγμη σε αυτα τα χρηματα

Δημοσ.

Ήμουν και εγώ ανάμεσα στα δυο και τελικά πήγα στο L9 ii, δεν το μετανιώνω. Δε λέω, θα ήθελα τους τέσσερις πυρήνες αλλά κατά τη γνώμη μου η οθόνη είναι πολύ πιο σημαντική. Άσε που γλυτώνεις και ένα εικοσάρικο!

Δημοσ.

Ήμουν και εγώ ανάμεσα στα δυο και τελικά πήγα στο L9 ii, δεν το μετανιώνω. Δε λέω, θα ήθελα τους τέσσερις πυρήνες αλλά κατά τη γνώμη μου η οθόνη είναι πολύ πιο σημαντική. Άσε που γλυτώνεις και ένα εικοσάρικο!

Ο τετραπυρηνος του l90 ειναι παρομοιος με τον διπυρηνο του l9ii.Ποτε μην συγκρινεις πυρηνες μεταξυ τους ως προς τον αριθμο.Η αρχιτεκτονικη παιζει το βασικο ρολο.Και τα iphone διπυρηνα ειναι αλλα ειναι πολυ καλυτερα απο τα οκταπυρηνα κινεζικα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...