alucardgreece Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Ποιο κινητο ειναι καλυτερο το LG L90 η το L9 II ? Κ ποιες οι κυριες διαφορες τους?
panos0100 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 εγω απο κινητα δεν ξερω να πω ομως μια γνωμη οτι παντα παιρνεις κηνιτο με την χαμηλοτερη ακτινοβολια (sar) αν το λεω σωστα τωρα δεν ξερω ποση σημασια εχει αυτο και ποιος το βλεπει, αν καποια θα επαιρνα χωρις να ξερω θα ηταν samsung
papp0us Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 L90 μεγαλύτερη μπαταρία και 4πύρηνο, L9II μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης. Απο εκει και πέρα, πανομοιότυπα. Αν δεν έχεις κάποια ιδιαίτερη προτιμηση ανάμεσα στα δύο λόγω Design, θα έλεγα να πας στο L90 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6100&idPhone2=5650 2
king2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Το l90 ειναι downgrade απο το l9ii σε πολλα θεματα και κυριως στην οθονη.Επισης το l90 ειναι εξαιρετικα ασχημο.L9ii στα 145 που εχει ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις απο Ελλαδα αυτη τη στιγμη σε αυτα τα χρηματα
Cosbuster Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ήμουν και εγώ ανάμεσα στα δυο και τελικά πήγα στο L9 ii, δεν το μετανιώνω. Δε λέω, θα ήθελα τους τέσσερις πυρήνες αλλά κατά τη γνώμη μου η οθόνη είναι πολύ πιο σημαντική. Άσε που γλυτώνεις και ένα εικοσάρικο!
king2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ήμουν και εγώ ανάμεσα στα δυο και τελικά πήγα στο L9 ii, δεν το μετανιώνω. Δε λέω, θα ήθελα τους τέσσερις πυρήνες αλλά κατά τη γνώμη μου η οθόνη είναι πολύ πιο σημαντική. Άσε που γλυτώνεις και ένα εικοσάρικο! Ο τετραπυρηνος του l90 ειναι παρομοιος με τον διπυρηνο του l9ii.Ποτε μην συγκρινεις πυρηνες μεταξυ τους ως προς τον αριθμο.Η αρχιτεκτονικη παιζει το βασικο ρολο.Και τα iphone διπυρηνα ειναι αλλα ειναι πολυ καλυτερα απο τα οκταπυρηνα κινεζικα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα