Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιες ερωτήσεις για ένα τέτοιο δίκτυο.

Απορίες:

Το σπίτι της εγκατάστασης έχει τριφασικό και τα διάφορα μέρη του σπιτιού συνδέονται με διαφορέτικές ασφάλειες. Πχ πέφτει η ασφάλεια στο σαλόνι αλλά δεν όχι στα υπνοδωμάτια.

Επειδή δεν υπάρχει ανάγκη χρήσης wifi και οι υπολογιστές είναι σταθεροί.Ποια λύση προτείνετε?

Επίσης υπάρχουν 2 router διαθέσιμα: ένα του οτε( Huawei 530) και ένα  (belkin f5d7634 4a h v2)

Είναι εφικτό το Powerline και ποιο router από τα δυο να προτιμήσουν

Δημοσ.

έχεις σκεφτει να περασεις utp?η πιο αξιοπιστη λυση.δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αλλα το powerline δουλευει αν και οι 2 συσκευευς συνδεθουν στην ίδια φάση.μου ακουγεται καλη λυση διοτι αφού έχεις τριφασικο (ελπιζω και μεγαλες ασφαλειες) δεν θα έχεις το προβλημα κατα το οποιο οταν έχεις αυξημενη καταναλωση σε μια γραμμη,τοτε το ιντερνετ που περναει μεσω powerline,χαροπαλευει.αλλη λυση που μπορώ να σκεφτω είναι να χρησιμοποιησεις το ενα απο τα 2 router ως ap clinet οπου θα λαμβανει ασυρματα και θα μοιραζει ειτε με ethernet ειτε ασυρματα.

Δημοσ.

Σίγουρα πάντως δεν λένε να τρυπήσουν τους τοίχους να περνούν καλώδια... Τελικά θα δουλέψει το powerline ή όχι; Αυτό με τα ρουτερ δεν μας κάνει. Σκοπός είναι να κλείσει το wifi

Δημοσ.

δεν μιλησα για τρυπες αλλα εφοσον δεν παιζει καλωδιο και wifi η συνδιασμος αυτων των 2 νομιζω μενει μονο powerline και ναι αν ειναι στην ιδια φαση θα δουλεψει.για περισσοτερεσ πληροφοριες δες http://www.insomnia.gr/topic/512986-powerline-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C/

edit!

• Like 1
Δημοσ.

δεν μιλησα για τρυπες αλλα εφοσον δεν παιζει καλωδιο και wifi η συνδιασμος αυτων των 2 νομιζω μενει μονο powerline και ναι αν ειναι στην ιδια φαση θα δουλεψει.για περισσοτερεσ πληροφοριες δες http://www.insomnia.gr/topic/537452-powerline-home-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF/

Να δω το δικό μου νήμα δεν βοηθάει ιδιαίτερα :P  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...